Vælg dit lederskab

Vær den leder du selv ønskede, du havde.

At være leder er ikke længere nok. Der skal hjerte med, så medarbejderne, kunder og samarbejdspartnerne føler sig trygge. Som en god leder starter dit lederskab med en god og imødekommende attitude allerede inden din ankomst og forsætter igennem god dialog.

Spørgsmål man som leder kan stille sig selv er:

  • Hvordan levere jeg et enestående lederskab?
  • Hvordan skabes ægte tryghed i mit lederskab?
  • Hvordan håndterer jeg den utilfredse eller kritiske medarbejder?
  • Hvornår vil medarbejderne anbefale mig til andre?
  • Hvilken leder ville jeg selv have?

Som leder skal man være opmærksom på, at man ikke ubevidst og ureflekteret lader sig opsluge i hverdagen og dens gøremål. Er vi ikke bevidste på at forbedre vores lederskab, sker der automatisk en afvikling. Så uanset hvilken af de overstående eller andre spørgsmål du tænker over, giver det dig en nødvendig bevidsthed for at kunne ændre din nuværende ledelsesadfærd. Forbedring af dit lederskab, vil øge din chance for succes. Nøglen til at lykkes ligger i at gøre det ubevidste bevist, som en af de afgørende processer. Dette kan bruges, uanset hvor dit lederskab udfoldes henne.

Hvad er en god leder?

En god leder er filosofisk set, kunsten i at få medarbejdere til at føle sig trygge og del af noget større. Hvor du uddelegerer opgaver og ansvar med en forventning om, at alle gør deres bedste. Du skal følge engageret med i medarbejdernes arbejde, uden at gribe unødigt ind eller kontrollere det i detaljer, give dem beføjelser og du skal bakke op om deres beslutninger og stole på deres dømmekraft. Det skaber en indre følelse, der gør godt hos dem vi leder, og som samtidig får det bedste frem i en selv. At være en god leder betyder at have en oprigtig intention om at gøre livet lidt lettere og bedre for dem du arbejder sammen med, og kan med fordel se dem som dine partner, uanset om du møder dem som dine kunder, medarbejder, ejere eller kollegaer. For det påvirker din adfærd. 

Når du møder andre med en åben, velkommende og inkluderende holdning, bliver dit følgeskab større og stærkere. Gør det til en naturlig del af din måde at være på – den gode leder! Se dit lederskab udspillet i fire retninger, som ledelse nedad, opad, internt og eksternt. Alle vil igennem dig bidrage positivt til hinanden.

Lad os alle være den leder, vi ønsker, vi havde

Du kan også læse bloggen: “Skab succes med selvledelse” eller “Usikker fremtid. Er du klædt på som leder?

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, så hold dig ikke tilbage, men send os en besked.

Kan vi hjælpe?

Vi besidder en særlig evne til at fremelske potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig. Ønsker du at forbedre din business, personlige liv og lederskab. Så vil vi kunne hjælpe dig.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev

Spørg Siigurd

14 + 6 =