Workshop & Foredrag

At lykkes

”Energi er hele tiden omkring os. Lars Siigurd gav os på en formiddag indsigt i og teknikker til, hvordan vi kan skabe mere positiv energi – til gavn for den enkelte og teamet. Tak til Lars for en inspirerende, energisk og fantastisk formiddag. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge nogle timer i fællesskab med Siigurd og få ny inspiration.” – Birgitte Jørgensen, Advokat, ph.d./Partner. DAHL Advokatpartnerselskab

Foredrag & Workshop, Esbjerg

Lars har holdt over 300 foredrag, workshops og seminarer og har direkte samarbejdet med flere virksomheder.

Lars´ taler er energiriske, informative, behagelige og underholdende. Lars har en vidunderlig evne til at tilpasse hver tale til sit specifikke publikum. Han præsenterer en række fantastiske ideer og strategier med en sjælden kombination af fakta, energi, indsigter og praktiske koncepter, som medlemmer af publikum straks kan anvende for at opnå bedre resultater.

Book Lars Sigurd

til at tale eller arbejde med din virksomhed, medarbejdere eller team!

Hvis du er interesseret i at booke Lars til en workshop, et foredrag, et seminar, et webinar, et live- eller virtuelt arrangement, bedes du udfylde informationen nedenfor eller kontakte Team Siigurd på team@siigurd.dk for at fortælle os lidt mere om, hvad du leder efter. Vi vil straks vende tilbage til dig for at besvare dine spørgsmål.

Her er bare nogle af de emner, der bliver dækket i Lars´ foredrag:

Håndter din tid

Optimér din arbejdsgang med små adfærdsændringer og effektive værktøjer for at øge produktiviteten og effektiviteten. Gør en forskel for både dig selv og dine arbejdsrelationer og organisatioens bundlinje.

Som deltager lærer du:
  • Hvordan du effektivt håndterer din tid for at optimere din produktivitet og effektivitet.
  • Små adfærdsændringer, der kan gøre en stor forskel i din arbejdssstil.
  • Hvad der gør et samarbejde til en leg.
  • De positive følgevirkninger.

Højtydende lederskab

Højtydende lederskab. Ekstraordinære belønninger tilfalder nemlig dem, der konstant løfter deres handlinger og mindset til et nyt niveau. Lars giver ledere en række beviselige strategier, som de kan anvende med det samme for at opnå bedre resultater på alle områder af deres organisation og team. Lær, hvordan du kommunikerer effektivt og opbygger tophandlende teams.

Samler strategien støv i skuffen og hvor er resultaterne?

Hvad nytter det at have en strategi. Hvis organisations medarbejdere tankeset blokere og ens attitude udståler det modsatte af hensigten. Hvordan vi som mennesker handler, især når vi er under pres, kræver at vi er mere bevist om os selv.

Få arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen i krisetider

Trivsel og mental-sundhed er en menneskelig nøglefaktor for at lykkes i en organisation, også i krisetider. Det skal medvirke til at ansatte får mere glæde ved at tage på arbejde. Det vil ligeledes have en positiv indvirkning på deres arbejdsplads, samarbejdsrelationer samt kunder og slutbrugere.

Medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel kan mærkes på produktiviteten

Medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel er afgørende for, at virksomheden har fremgang. Stilstand er lig afvikling og tilbagegang. Når vi føler os truet, er den første vurdering som regel hurtig, men ikke nødvendigvis præcis. Følelser er groft sagt hurtige, men lidt upræcise vurderinger af situationen, vi står i. Tanker er ofte langsommere, men mere præcise. Derfor kan det som tommelfingerregel godt svare sig, lige at tænke den kritiske situation igennem én gang til.

Det negative kommer helt af sig selv … det positive må man arbejde for!

Vi kan bidrage med både viden og værktøjer til at skabe trivsel, så I kan være produktive og mentale-sunde, selv i en svær turbulent tid.

Lederskab i en svær tid

Tider med energikrise og stigende priser kan mærkes alle steder. Efter en årrække med konstante udfordringer, vil det trækker sine spor hos ansatte og leder. Uvished og utryghed er samtidig noget af det, der kan stresse os allermest.

Lederen har den største smittende effekt

En grundlæggende følelse af angst eller utryghed har en afsmittende effekt hos medarbejdere. Især som medarbejderes nærmeste leder.

Det er helt naturligt at opleve angst, hvis vi vurderer, at vi står over for en trussel, som vi ikke kan håndtere – eller som vi ikke ved, om vi kan håndtere.

Uvished og utryghed er samtidig noget af det, der kan stresse os allermest.

Derfor giver det god mening at forsøge at skabe så meget vished, som det nu engang er muligt på nuværende tidspunkt; men også at kunne leve med den uundgåelige uvished.

Lars’ præsentation gav anledning til eftertanke. Hvordan kan vi aktivt arbejde med at brande vores tilbud til kommende beboere på plejehjem? Hvordan inddrager vi vores nærmiljø? Hvordan kan vi fortsat forbedre vores image, herunder via vores hjemmesider og indflytningsmateriale? Hvad kan vi styrke i forhold til samarbejdet med pårørende?

Lars udfordrede os med reflekterende spørgsmål. Efter besøget med Lars har vi aktivt arbejdet med at brande vores plejehjem, en vision, der gennemsyrer virksomhedsplanen.

Janet Rosengren Sillasen Due

Konsulent, Esbjerg Kommune

Selv tusind tak for en utrolig lærerig dag, og tak for den fantastiske støtte i processen med at identificere og implementere løsninger, som vi alle på tværs er enige om.

Gitte Paulsen

Senior Site Assistant, EPC & Operations, Ørsted

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig formår at inspirere mennesker. Vi havde en workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning blev opbygget på ingen tid. Særligt er han dygtig til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os i N&K Spedition’s polske afdeling har været et vigtigt skridt i vores fremtidige udvikling som team. Tak.

Pawel P. Konieczny

Traffic Manager, N&K Spedition

Book Lars til dit næste arrangement!

Hvis du er interesseret i at booke Lars til en workshop, et foredrag, et seminar, et webinar, et live- eller virtuelt arrangement, bedes du udfylde informationen nedenfor eller kontakte Team Siigurd på team@siigurd.dk for at fortælle os lidt mere om, hvad du leder efter. Vi vil straks vende tilbage til dig for at besvare dine spørgsmål.

12 + 12 =