Lars Sigurd

Jeg er især motiveret af energien i mine relationer, og jeg engagerer mig helhjertet i dem, jeg arbejder sammen med, så de kan opnå succes.

Jeg er hundrede procent selvstændig og lever af det, jeg elsker at lave. Min baggrundsviden omfatter en master i Positiv psykologi med speciale i positivt lederskab fra Aarhus Universitet, samt et Diplom i Ledelse fra UC SYD. Oprindeligt er jeg uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Jeg har haft direkte ledelse af en medarbejderstab, hvilket har givet mig stor indsigt i den indsats, der kræves for at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed, samt hvad et lederskab vil kræve af mig og af mig selv.

Selv oplever jeg dage, hvor jeg bliver ramt af hverdagens udfordringer og ikke orker mere, og det er helt naturligt. Derfor ved jeg også, at restitution og opretholdelse af livsbalance er vigtige elementer i mine bestræbelser på at lykkes.

Jeg er kompetent til at hjælpe med at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af opblomstring. Jeg henvender mig både til hjernen og hjertet, og jeg skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem, jeg arbejder med, hvilket giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Jeg er ærlig og ikke bange for at være uperfekt. Jeg sørger for at leve mit liv efter mine egne principper, så jeg kender det, jeg taler om. Min ambition er at formidle livsforandrende budskaber.

Mine Værdier

Når du samarbejder med mig, Siigurd, kan du forvente, at ærlighed og anstændighed er hjørnestenene for min tilgang. Jeg holder mine aftaler, leverer service af høj kvalitet og behandler alle med respekt. Desuden er jeg åben og generøs med min støtte for at styrke vores samarbejde. Du kan stole på, at jeg vil dedikere mig til at opretholde tillid, levere resultater og skabe et positivt afkast.

Mit formål

Mit formål med Siigurd er at fremme personlig udvikling inden for forretningsverdenen, det personlige liv, relationer og lederskab. Jeg tror på, at udvikling kræver støtte, indsigt og mod. Mennesker, der stræber efter personlig udvikling, har brug for støtte, nogen der tror på dem og hjælper dem på deres vej. Selvom personlig udvikling kan være udfordrende, er det muligt, og det er netop derfor, jeg er her.

Min tilgang er simpel. Jeg søger at hjælpe ved at anvende enkle, men effektive metoder og strategier, som jeg personligt har set gøre en betydelig forskel i andre menneskers liv.

Mit mål

I løbet af det næste årti vil jeg, gennem Siigurd, bidrage til at hjælpe hundredtusindvis – gerne millioner – af mennesker, som aldrig vil acceptere deres nuværende niveau og som aldrig vil acceptere mindre end det, de kan opnå. Til dem vil jeg formidle enkle og forståelige teknikker, der vil forbedre processen, så de kan lykkes med succes i deres forretning, personlige liv og lederskab.

Personlig udvikling

Mine løfter

Ét sted for håndtering af tre kerneområder i livet

A

Hurtigere eksekvering af mål, drømme og visioner

Stærk evidens og omfattende erfaring

Jeg er støttende og altid ved ens side

Hvad er Siigurd?

Siigurd står for vækst og forbedring. Jeg ser vækst som en stor og vigtig del af livet. I min optik kan alle med de rette metoder udvikle sig til bedre og klogere mennesker, skabe vækst i deres foretagender og forbedre livsvilkårene, både for sig selv og andre.

Vækst og forbedringer kommer til udtryk i bogstaverne “ii” og “d” i mit navn, hvilket afspejler den stigende vækstkurve.

Siigurd associeres altid med et smil og en positiv holdning. At se mine bidrag lykkes og gøre en forskel får mig til at stråle af glæde og varme følelser. Intet kan være mere tilfredsstillende end at skabe tillid og inspirere andre til at forfølge deres ønsker og drømme.

Smilet og den positive holdning afspejles i bogstaverne “g,” “u” og “d,” som symboliserer mundvigen, der trækkes udad og opad.

Lars Sigurd er støttende og står “side om side” for at skabe de rette betingelser for succes. Intet er let og ligetil; det er fyldt med udfordringer, kompleksiteter og forviklinger. Jeg ser betydningen af at stå side om side som en væsentlig styrke.

Støttende og “side om side” viser sig i bogstaverne “ii,” der repræsenterer to enheder ved siden af hinanden med lille afstand imellem.

Siigurd har en moderne og dristig tilgang på samme tid. Jeg arbejder i overensstemmelse med de aktuelle krav og tendenser. Jeg kombinerer nutidens viden med “årtiers viden“. Jeg er ikke bange for udfordrende og utraditionelle tilgange, som kræver mod for at mestre mine opgaver. Ofte er der behov for nyt og uprøvet for at bryde kompleksiteten og opnå fremgang.

Siigurd er professionel og pålidelig, og jeg lever op til mine ord med høje faglige standarder. Jeg yder en indsats, du kan stole på.

Jeg vil varmt anbefale at tage din personlige udvikling alvorligt.

Vent ikke med at tage din forretningsmæssige succes, dit personlige liv, dine relationer og dit lederskab til det næste niveau. Gennem min erfaring, indsigt og håndtering af udfordrende situationer vil jeg gerne dele, hvordan vilje og disciplin har hjulpet mig og andre med at forfølge mål, drømme og visioner. At tale om det er simpelt, men at handle på det er ikke nemt. At starte sin egen virksomhed fra bunden midt i Covid-19, energikrisen og inflationskrisen er noget, alle kan have en holdning til, men at gøre det er noget helt andet. Jeg vil også gerne dele, hvordan jeg har formået at være iværksætter, samtidig med at jeg har fokuseret på min sundhed og vitalitet, styrket mine private og professionelle relationer, opnået mere glæde og lykke i hverdagen og skabt en frihed, som jeg ikke tidligere havde. Disse teknikker er noget, som alle kan lære og forbedre.

Start i dag med at omsætte dine planer, mål, drømme og visioner til virkelighed. Vent ikke.

Lad os tage en uforpligtende samtale.