Et stærkt samarbejde

– for virksomheder, organisationer og teams 

Hele vejen igennem stiller vi spørgsmål som, hvorfor og hvordan de exceptionelle virksomheder, mennesker og teams adskiller sig fra de andre

Løft niveauet

Løft nivuet

Skab mere engagement til verden, frisæt ressourcer, øg fleksibilitet og et større drive. Anvend jeres styrker, så svagheder bliver overflødig. Håndter sværer tider og begrænsninger, som tvivl, frygt og en mistet tro, så I kan opnå det, I gerne vil.

At løfte niveauet i fællesskab

At samarbejde, for at få det bedste resultat ud af det for alle. Modtag effektive strategier og teknikker, der kan bruges af alle, til at kunne mestre tid og skabe effektivitet.

 

At løfte sig selv

Frigør energi så du opnår større overskud og opdag dine unikke personlige kompetencer, som kan bruges som leder, medarbejder og ejer. Aktivere personlige ressourcer, opdage nye sider og finde nye veje at gå.

Tidens udfordringer og trend

Hvordan holder man humøret højt i denne tid?

Det er helt naturligt at opleve angst eller utryghed som virksomhedsejer, ansat og leder, hvis vi vurderer, at vi står over for en trussel, som vi ikke kan håndtere – eller som vi ikke ved, om vi kan håndtere. Uvished og utryghed er samtidig noget af det, der kan stresse os allermest og påvirke ansatte og dem omkring os - især dig som ejer eller leder. Spørgsmålet er mere! Hvordan kommer man igennem denne tid, uden at det negative tager over? Lær den viden og de værktøjer der er dokumenteret, som hjælper med at holde modet og håbet oppe i en svær tid. Skab grundlag for mere psykologisk tryghed i en svær tid.

Hjemmearbejde - Den hybride arbejdsplads

I takt med at kontor og hjemmearbejdspladser er blevet mere aktuelt for mange virksomheder, sætter det andre krav til medarbejderne om at kunne lede sig selv i fællesskab på distancen. Kravene vi stiller hinanden, er høje, giver udfordringer med selvkritik, stress og mindreværdskomplekser. Især hvis du sidder alene. Vi har fokus netop på dette område med oplæg og coaching til glæde for virksomheden og den ansatte. Vi giver konkrete råd og teknikker i forhold til at lede sig selv og andre.

Se hvad vi tilbyder i fokusområder, læs vores blog og hør vores podcast, omkring denne udfordring og trend.

Samarbejdspakker

– for virksomheder, organisationer og teams 

Udvalgte samarbejdsrelationer

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Fokusområder 

Aktuelle foredrag, indlæg, workshop, kick-offs og personlig coaching

Invester ind i fremtiden

Engagement, passion og fællesskab, skaber ægte momentum, selv i de svære perioder. Bring de ansattes energi og potentialet frem i lyset. Opnå fælles fodslag, med sunde overbevisninger. Trods de mange forandringer og udfordringer, der konstant finder sted, i en verden der er uforudsigelig. Vi tilbyder et stærkt og energifyldt forløb, der tilpasses jer, der bringer menneskers egenskaber, energi og talenter frem i lyset. Vær et førsteklasses sted for tiltrækning og fastholdelse af attraktive medarbejere.

Hvem er det for?

Virksomheder, organisationer og offentlige institutioner, der igennem medarbejderne, på alle niveauer, vil bevarer fremgang og succes. At være i stand til at sikre sig de betingelser der ikke berøver medarbejdernes energi, men ønsker mere indsigt og viden, der gør dem i stand til at yde sit bedste. Ser I de ansatte som som jeres medspiller og vigtigste resource. Så invister ind i fremtiden ved udvikling af de menneskelige egenskaber, så resultaterne forbedres.

Dette får I:

  • Tilpasset forløb til jer med foredrag, indlæg, workshop, kick-off og personlig coaching
  • En stærkere implemtering ved et kontinuerligt samarbejde
  • Et forløb, uden sammenligning, med generøs service

Tre hovedgrunde til I skal vælge os som samarbejdspartner:

  • Modtag effektive teknikker der løfter jer, til at kunne høste gevinsterne af jeres strategi- og visionplan gennem effektiv eksekvering
  • Metoder til at at søge efter nye veje, ressourcer og udfoldelsesformer, der udvikler kulturen, så medarbejdernes tanke- og handlingsmønstre skaber momentum
  • I ser vigtigheden af kunne frisætte menneksket iboende ressourcer der får en til kunne yde sit bedste
En god samarbejdspartner der er tilgængelig før, under og efter
Invester ind i fremtiden

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Andres virksomheder samarbejdes cases

Sam-skabelsen med en tværgående samhørighed.

Sam-skabelsen med en tværgående samhørighed.

Sådan forstærkes samarbejdet mellem fem spredte afdelinger I hele danmark. En større dansk international virksomhed ønsker at udvikle og forstærke deres ledelsesgruppe bestående af 5 personer på...

Mindset før strategi

Mindset før strategi

Ekstraordinære belønning tilfalder nemlig dem, der konstant løfter deres handlinger og mindset til et nyt niveau. Hvad nytter det at have en strategi. Hvis organisations medarbejdere tankeset...

Udvalgte udtalelser

“Vores samarbejde har i den grad været en personlig øjenåbner, og de personer de har arbejdet med, har udviklet sig fra første møde. De er utrolig engageret men giver samtidig plads til den enkeltes proces. En varm anbefaling herfra”

Sanne Thomsen

HR Manager, N&K Spedition

“Samarbejdet med Siigurd giver mig en positiv indstilling og en bedre kommunikation med mine medarbejdere. Det har stor betydning for mig. De redskaber, man får, er guld værd. At have Siigurd som samarbejdspartner giver mig en løbende optimering i hverdagen i forhold til virksomhedens retning og vores tilgang til opgaver og relationer. Jeg ser frem til det fremtidige samarbejde”

Morten Juhl

Indehaver og dykker, Juhl´s Diving

“Siigurd har konkret hjulpet mig med strategien for mit eget firma, og det har givet mig mental ro og en optimal start for mit firma her i Nordsjælland, Tak. Tag fat i Siigurd, når du vil udvikle dit firma. De bedste anbefalinger”

Martin Utiger

Advokat (H), stifter og ejer, Utiger Advokater

Book og bliv afklaret med et uforpligtende møde på en god samarbejdspartner der viser jer effektive teknikker, der frembringer bedre virksomhedskultur og resultater med en afsmittende energi. Ikke kun for at give jeres investering retur, men også værdien af jeres tid tilbage.

Book et uforpligtende møde

eller ring 40 24 75 99

Energisk og tillidsfuld samarbejde

Lars Sigurd er en kompetent og  underholdende, som taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber et følelsesmæssigt forbindelse med i relationer han indgår i, som giver en bedre chance for at de lytter ordentligt og åbent, samt anvender strategierne og metoder.

Lars Sigurd sætter tankerne igang, motiverer og inspirerer tilhørerne med sine oplæg og forærer dem masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder foredrag, indlæg og kick-offs – ligesom han også er en anerkendt sparringspartner til leder, medarbejder, top-direktør og ejer i fortrolige samtaler i. Han tager udgangspunkt fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Hør hvad kunderne siger?