Et stærkt samarbejde

– til virksomheder, organisationer og teams. 

Hele vejen igennem stiller vi spørgsmål som, hvorfor og hvordan de exceptionelle forretninger, mennesker og leder adskiller sig fra de andre.

Løft niveauet

Løft nivuet

Bring mere engagement til verden, frisæt ressourcer, øg fleksibilitet og et større drive. Anvend jeres styrker, så svagheder bliver overflødig. Håndter sværer tider og begrænsninger, som tvivl, frygt og en mistet tro, så I kan opnå det, I gerne vil.

At løfte niveauet i fællesskab

At samarbejde, for at få det bedste resultat ud af det for alle. Modtag effektive strategier og teknikker, der kan bruges af alle, til at kunne mestre tid og skabe effektivitet.

 

At løfte sig selv

Frigør energi så du opnår større overskud og opdag dine unikke personlige kompetencer, som kan bruges som leder, medarbejder og ejer. Aktivere personlige ressourcer, opdage nye sider og finde nye veje at gå.

Udvalgte samarbejdsrelationer

Samarbejde for dem der vil løfte niveauet 

Engagement, passion og fællesskab, skaber ægte momentum, selv i de svære perioder. Bring energi og potentialet frem i lyset. Opnå fælles fodslag, med sunde overbevisninger. Trods de mange forandringer og udfordringer, der konstant finder sted, i en verden der er uforudsigelig. Vi tilbyder et stærkt og energifyldt forløb, der tilpasses jer, der bringer menneskers egenskaber, energi og talenter frem i lyset. Vær et førsteklasses sted for attraktive medarbejere.

Hvem er det for?

Virksomheder, organisaitoner og teams, for jeres nøglemedarbejer, der skaber forskellen. Det kan være top-direktøren, ejeren, team-lederen eller eleven, som I fremtiden ser som jeres vigtige medspiller.

Dette får I:

 • Samarbejdsforløb med generøs service
 • Fem, syv eller flere effektfulde oplæg
 • Stærkere implemtering ved et kontinuerligt samarbejde
 • Ingen uventet opkrævning
 • Tilkøb af personlige samtaler, enkelstående eller løbende til favørpris

Tre hovedgrunde til I skal vælge os som samarbejdspartner:

 • Modtag effektive teknikker der løfter jer, til at kunne høste gevinsterne af jeres strategi- og visionplan gennem effektiv eksekvering
 • Metoder til at at søge efter nye veje, ressourcer og udfoldelsesformer, der udvikler kulturen, så medarbejdernes tanke- og handlingsmønstre skaber gigantik moment 
 • I ser vigtigheden af kunne frisætte iboende ressourcer eller uudnyttede kompetencer får en til kunne yde sit bedste

Fokusområder 

 • Energi. Forføgelsen af mål, kræver energi. Lær om hvad giver og hvad tager energi.
 • Dobbelt effekt med samme tid. Mennesker præsterer allerbedst, når de rigtige rammer er tilstede.
 • Set jer op til at vinde. Gør processen nydelsesfuld og hav det sjovt undervejs.
 • Hvad står i for? Slip begrænsningerne, identificere den konkurrencemæssige fordele og få et gigantisk drive 
 • Tidsstyring. Tiden er vores ultimative ressurce. Lær at mestre tiden og gør den til en fordel.
 • Hybrid – fremtidens arbejdsform. Aktivt skal vi forholde os til en ny virkelighed. Lær metoderne til at kunne sætte fri og høst frugterne sammen.
 • Større impact. Praksis, at kunne udvise kongruent med substans!
En god samarbejdspartner der er tilgængelig før, under og efter vores møder
stil skarpt med fokusering

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

“Vores samarbejde har i den grad været en personlig øjenåbner, og de personer de har arbejdet med, har udviklet sig fra første møde. De er utrolig engageret men giver samtidig plads til den enkeltes proces. En varm anbefaling herfra”

Sanne Thomsen

HR Manager, N&K Spedition

“Samarbejdet med Siigurd giver mig en positiv indstilling og en bedre kommunikation med mine medarbejdere. Det har stor betydning for mig. De redskaber, man får, er guld værd. At have Siigurd som samarbejdspartner giver mig en løbende optimering i hverdagen i forhold til virksomhedens retning og vores tilgang til opgaver og relationer. Jeg ser frem til det fremtidige samarbejde”

Morten Juhl

Indehaver og dykker, Juhl´s Diving

“Siigurd har konkret hjulpet mig med strategien for mit eget firma, og det har givet mig mental ro og en optimal start for mit firma her i Nordsjælland, Tak. Tag fat i Siigurd, når du vil udvikle dit firma. De bedste anbefalinger”

Martin Utiger

Advokat (H), stifter og ejer, Utiger Advokater

Book og bliv afklaret med et uforpligtende møde på en god samarbejdspartner der viser jer effektive teknikker, der frembringer bedre virksomhedskultur og resultater med en afsmittende energi. Ikke kun for at give jeres investering retur, men også værdien af jeres tid tilbage.

Book et uforpligtende møde

eller ring 40 24 75 99

Energisk og tillidsfuld samarbejde

Lars Sigurd er en kompetent og  underholdende, som taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber et følelsesmæssigt forbindelse med i relationer han indgår i, som giver en bedre chance for at de lytter ordentligt og åbent, samt anvender strategierne og metoder.

Lars Sigurd sætter tankerne igang, motiverer og inspirerer tilhørerne med sine oplæg og forærer dem masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder foredrag, indlæg og kick-offs – ligesom han også er en anerkendt sparringspartner til leder, medarbejder, top-direktør og ejer i fortrolige samtaler i. Han tager udgangspunkt fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Vores forløb afvikles på dansk eller engelsk. Du bedes altid informere os forud for en aftale.

Hør hvad kunderne siger?