Eksklusiv coaching

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Hvad adskiller de succesfulde fra andre? Er din sult forsvundet? Hvad former din og dine medmenneskers adfærd? Er det nogensinde faldet dig ind, at den måde, du har lært at leve og arbejde på, måske er forældet? Sikkert ikke.

Måske er nytænkning og et nyt synspunkt er vigtigt for dig? Det er der ikke noget at sige til, for vores kollektive opfattelse af livet og ledelse på alle niveauer er så dybt rodfæstet i vores samfund, at vi sjældent sætter spørgsmålstegn ved fornuften i den. Netop det sætter vi spørgsmålstegn ved og er konstant nysgerrige på. Er der fornuft i din måde at tænke på? Er der ræson i de mål, der stræbes efter? Den måde, du arbejder med dine medmennesker? Den verden vi lever i dag, og særdeles i fremtiden, er fundamentalt forskellig fra verden for blot en generation siden. Din adfærd og tankegang kan ikke alene være forældet, den kan være direkte en hæmsko for din vækst, bundlinje og den videre udvikling.

Din forretning, dit personlige liv og dit lederskabs coach

Lær, med simple og anvendelige teknikker, hvordan du forbedrer dit professionelle virke. Få teknikker der giver adgang til og mulighed for at drage størst nytte af det potentiale, der er til stede for alle, der drømmer om succes i deres rolle som leder, chef, direktør eller som virksomhedsejer. Kombinationen af en tankevækkende strategi og viden som systematisk implementeres, i en organisatorisk ansvarlighed, skaber forbedring, vækst og succes.

For dig er vi altid tilgængelig

Du kan altid få fat i mig, også mellem sessionerne, så vi sammen holder gnisten og humøret højt. Ganske få mennesker i forandring når deres mål i første forsøg. Vi støtter dig, når du lægger den indsats, en fokuseret indsats kræver.

Er gnisten væk?

Er succes ikke din udfordring. Du har masser af succes. Nået dine visioner, drømme og lever det liv som du altid har drømt om. I hvert fald på nogle områder. Hvad er succes, egentligt for dig? Gnisten kan være slukket og vil gerne havde den antændt igen? Vi ved, at i succesen ligger også kimen til fiasko, det kan være hos mennesker eller virksomheder. Succes kan producere magelighed og undervejs i opnåelsen skabe ubalance andre steder. 

Skræddersyet forløb

Skridt for skridt lærer du de fundamentale metoder til at lykkes. Forløbet tager udgangspunkt i din hverdag og dine behov. Bliv succesfuld på alle områder af dit liv, ikke kun professionelt, men udvikl dig også med succes på det personlige niveau!

Uanset dit behov, så er kvalitets coaching vigtige og det er vores force. Din verden er langt fra isoleret, om du så tjener millioner, så har du behov for et frisk nyt synspunkt og en som ser det i et andet perspektiv end dit. Kvalitets samtaler er værdifulde for mere end din karriere, og også for livet ved siden af. Bliv succesfuld på alle områder af dit liv, ikke kun i dit professionelle virke. Udvikl din tankegang.

Tre grunde til du skal vælge dette forløb:

 • Stop op, giv dig mulighed for aktiv refleksion
 • Få en tilgængelig coach
 • Forstå hvad er et succesfuld liv for netop dig?

Emne forslag:

 • Omdan begrænsende virksomheder til ubegrænsede
 • Slip begrænsningerne og identificer jeres  konkurrencemæssige fordele
 • Få lov til at spille det uendelige spil.
 • Skab et positivt mindset
 • Slip dine styker fri
 • Sådan bliver man en frygtindgydende konnkurrent

…og alt det imellem

Uddybende info

 • Varighed: 25-120 min. pr. session
 • Check-in, dagligt – ugentligt
 • Dansk eller engelsk
 • Antal gange: aftales, ca. 1 om mdr.
 • Pris: kontakt os
 • Fysisk, virtuel eller telefonisk
 • Inkl. forberedelse af dit personlige forløb
 • Coaching og evt. transport
 • Eksklusiv-adgang til online effektive teknikker

Book et uforpligtende samtale

eller ring 40 24 75 99

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil"

Omar El-Shakarji, Manager Packaging department, N & K Spedition A/S

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv."

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent

"Jeg har brugt Lars til, at komme videre i min personlige proces - at ændre nogle negative tankemønstre til mere hensigtsmæssige handlinger. Lars har hjulpet med ved, at give mig nogle simple men effektive redskaber som jeg har kunnet bruge så snart vi har afsluttet vores session. Lars er er yderst positivt menneske, direkte men omsorgsfuld, og er et bekendtskab værd, og jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til andre der kan bruge et skub i deres personlige udvikling."

Rita, Esbjerg

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Det kræver fokus, vedholdenhed og konstant træning til at skabe, opbygge og opnå, præcis det som du gerne vil.

Udvid dine færdigheder og få styrken til at bryde igennem.

Hør hvad kunderne siger?