Hvordan man gør det rigtige i en turbulent tid.
Krise
Krisetider kræver handling, mod og et ekstraordinært mindset. I fællesskab arbejder vi os igennem

Turnaround?
Konkurs?
Genopbygning?
… hvad skal der gøres?

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Er du i krise og handlingslammet?
KRISE... ...og hva’ så!

Det kræver fornuft, handling og skarpsindighed at navigere gennem økonomisk usikkerhed. Deltag i en workshop med to ledende eksperter, der ikke blot er teoretisk funderede, men som også selv har oplevet og handlet i krisetider. Deres erfaring vil guide dig til at genoprette en rød bundlinje til en sort. Vi skal ikke lade os overvælde af panik; i stedet skal vi stræbe efter vores formål og formulere nye mål for fremtiden. Håndtering af kriser handler ikke kun om øjeblikkelig reaktion; det indebærer også at fastsætte rammerne for, hvordan virksomheden skal se ud efter krisen, og være forberedt på den kommende opsvingstid. Som deltager vil du opnå en dybdegående forståelse af, hvordan du kan mestre både personlige og organisatoriske udfordringer i den aktuelle krise og omdanne dem til muligheder for vækst og succes.

Forståelse af krise og personlig mestring til at lykkes

  • Identifikation af krisesymptomer og -årsager i organisationen, teams og medarbejdere.
  • “FÅ INDSIGT I HVORNÅR PATATIOEN ER DØD – MICHAEL!!!!!
  • At håndtere kriser er udfordrende. Derfor er indsigt i personlig styrke, udvikling, selvbeherskelse og mindset en grundlæggende del.
  • Refleksion over styrker og udviklingsområder i krisesituationer.
  • Metoder og strategier til mestring af krisen.

 

Tid

Eksempel:
Torsdag kl. 9:00 – 14:30 (morgenmad fra kl 8:00)

i ugerne: 36, 38, 40, 43 & 45.

Sted

Krisegade 333, 6000 Kolding, hos Siigurd

Målgruppe

Her er noget fritekst om målgruppen

Billet

Til de hurtige: kr. 9.450, til 31. juni.

Standart pris: kr. 14.500

Sen tilmelding: kr. 19.750

At omdanne krise til mulighed: Praktiske indsigter og strategier
At transformere krise gennem organisatorisk lederskab
Dyk ned i kriseforståelse og personlig mestring med vores workshop. Gennem interaktive metoder, gruppediskussioner og ekspertoplæg vil vi udforske kriseidentifikation, personlig udvikling og strategier til at styrke både individuel og organisatorisk fremdriftskraft. Vores erfarne facilitatorer, Lars Sigurd og Michael Boel Olesen, vil guide dig gennem denne transformationelle rejse, der vil ruste dig til at tackle kriser med selvsikkerhed og beslutsomhed. Få mere at vide om, hvad vores workshop har at tilbyde, og hvad du kan forvente at få ud af det. Vi vil uddybe sessionernes indhold, fremhæve nøglepunkterne i vores tilgang og give dig indsigt i, hvordan dette program kan gøre en forskel for dig og din organisation. Grib chancen for at styrke din ledelsesevne, skabe bæredygtige forandringer og opnå succes, selv i de mest udfordrende tider.
Hvad kan du forvente?

Du får tre gange….. med 14 dages mellemrum.

At kunne transformere, kende og anvende de teknikker, der kan redde en virksomhed, ….. eller afvikle ……. , forretning og organisation i krise, med simple, men effektive, strategier baseret på erfaring og viden. Gennem stærkt lederskab kan du sætte virksomheden på ret kurs igen, parat til at udnytte den vækst, der i sidste instans vil indfinde sig. Det kan være en unik mulighed for at komme konkurrenterne i forkøbet og betjene jeres kunder på nye måder.

– Michael Boel Olesen vil komme med perspektiver fra egen erfaring på at vende kriseramte virksomheder til succesfulde virksomheder.

– Lars Sigurd lærer dig at mestre integrationen af personlig og organisatorisk mestring.

– Case-studier og eksempler på vellykkede transformationsstrategier.

– Interaktiv workshop: Identifikation og udarbejdelse af handlingsplaner og strategier til at skabe medejerskab og styrke samarbejde med interessenter (banker, medarbejdere, samarbejdspartnere osv.).

– Diskussion af udfordringer og muligheder for at implementere forandringer i organisationen.

– og meget mere.

 

Michael Boel Olesen & Lars Sigurd, Siigurd
Vores baggrund
Michael Boel Olesen & Lars Sigurd

Michael Boel Olesen: Erfaren forandringsleder og virksomhedsudvikler

Michael Boel Olesen (har bevist at flere gange at han kan redde virksomheder fra konkurstruet til at være en rentabel virksomhed igen. F.eks. var han ved roret hos Randers Reb, hvor han lavede en turnarount, og i dag omsætter for 100+ mio. kr. om året. I 2016 var overskuddet på 14 mio. kr. efter skat, og driftresultatet steg til 19 mio. kr. Michael er i dag ind over flere virksomheder, der står i en turbulent periode, så derfor kan han … ) bringer en unik kombination af praktisk erfaring og akademisk ekspertise til bordet. Med en baggrund som udlært smed og maskiningeniør har han opbygget en imponerende karriere inden for forretningsudvikling og ledelse. Han har en European Business Administration-baggrund suppleret med en uddannelse i business development fra Center for Creative Leadership i San Diego. Michael er en dedikeret tilhænger af livslang læring og personlig vækst. Privat er han  far til seks børn og har været lykkeligt gift siden 2015. Ud over sin passion for forretningsverdenen elsker Michael sejlture og veteranbiler, hvilket afspejler hans evne til at navigere gennem udfordringer med stil og elegance.

Lars Sigurd: Ekspert i personlig udvikling og lederskab

Lars Sigurd ( er ikke hvem som helst. Han er den person man ringer til, når niveauet skal løftes i en ens forretning, personlige liv eller Lederskab. Hans kendskab til håndtingring af svære perioder, skabelse af engagement, bedre produktivitet og bundlinje. I dag coacher og træner han ejerledere, bestyrelsesformænd, ledere, nøglemedarbejdere, iværksættere, enten personligt eller igennem oplæg, som enten åbne hold eller direkte i virksomhederne. Lars, som selv er 100% selvstænding,  … ) bringer en unik kombination af akademisk ekspertise og praktisk erfaring til bordet. Med en mastergrad i Positiv Psykologi, specialiseret i positivt lederskab, og et diplom i Ledelse, (Trods det har han en oprindelige uddannelse som ingeniør fra Aalborg Universitet, så Lars … ) har Lars en solid uddannelsesbaggrund. Han har direkte erfaring med at lede medarbejdere og hjælpe andre med at implementere værktøjer og strategier til at generere bemærkelsesværdige resultater. Hans ærlighed omkring egen uperfekthed og passion for at transformere lederskab til det bedre gør ham til en værdifuld mentor og leder.

Kontakt idag
Og hør mere om hvordan vi kan hjælpe din forretning og dit lederskab i en krisetid.
Eller book et uforpligtende møde på 15 min.