Hvordan vælger du den rigtige hjælp?

Terapeut, mentor, psykolog, coach, træner, psykoterapeut, rådgivere. Betegnelserne er mange. Fælles for alle gode tillidsfulde relationer, er at de ønsker at hjælpe et andet menneske. Hvordan finder man så frem til den, der egner sig bedst for en? Når man står i den beslutning at søge professionel hjælp, kan det være svært at finde rundt i. 

De anbefalinger man får af venner og bekendte, vil sandsynligvis være mundtlige og modstridende mod hinanden. Nogle vil anbefale ud fra deres egen erfaringer eller måske noget som de har hørt. Min klare anbefaling når nogle spørger, hvem man skal vælge. Anbefaler jeg altid, at de skal vælge den som de har tillid til og som de mener kan hjælpe dem. Relationen for at lykkes med at transformere et andet menneske udgør ca. 70%. Uanset hvilken profession og baggrund man har, så er der et andet menneske bag, med hver deres kompetencer, styrker og erfaring. Husk din kommende overbevisning og adfærd vil sandsynligvis blive påvirket. Så vælg med omhug. 

Hvad skal du så vælge den rigtige hjælp ud fra?

Vigtigheden at vælge og vurdere rigtigt har stor betydning for dig. Følgende kriterier er vigtige, når du vælger den rigtige hjælp. 

Tag din beslutning ud fra følgende:

  • Har du tillid til vedkommende
  • Hvad er kompetenceniveauet? 
  • Mødes du med empati?
  • Er der åbenhed og forståelse?
  • Er det en oprigtig og autentisk person?

Tre mindre vigtige kriterier: 

  • Den specifikke profession
  • Succes med lignende situationer
  • Udgivelser

Find dem som vitterligt gør en forskel og som kan løfte din nuværende standart. Se mere på hvordan de selv agere og bevæger sig, mere end det de siger. Det er let at fortælle andre hvad du skal gøre, men tager de deres egen medicin?  

Spring ud i det. Mødet mellem to hjerner skaber effektiv en ny virkelighed ved at om-arrangere sig selv. Nye tanker, nye løsninger, ny forståelse og øge dine færdigheder. Spørg nogen på de højeste niveauer af succes og de vil fortælle dig, at de ikke gjorde det alene. Mange topatleter, entertainere og forretningsfolk havde fremragende mentorer til at vise dem vejen. Tag handling nu med det samme, og kontakt den person du mener der den rettet og kan hjælpe dig. Udsættelse skaber stilstand og udvikling kræver handling. Skab momentum i dag og skab det som du fortjener nu.

Du kan også læse bloggen: “7 tegn viser din parathed til at skabe forandring“ eller “Hvornår er det rette tidspunkt til forandring?

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, så hold dig ikke tilbage, men send os en besked.

Kan vi hjælpe?

Vi besidder en særlig evne til at fremelske potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig. Ønsker du at forbedre din business, personlige liv og lederskab. Så vil vi kunne hjælpe dig.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev

Spørg Siigurd

9 + 6 =