Tilbage på arbejde igen?

Er det tid til at komme tilbage på arbejdet efter nedlukningen?

Det kan være sin sag at komme retur til arbejdet efter længere tids nedlukning, hvor du har været helt alene, og nu skal du finde rytmen igen. Her vil vi gennemgå 4 meget enkle tips, som du med det samme og succesfuld kan tage i brug. Så du kommer stærkt og mere Powerfuld tilbage. 

Hvordan du føler omkring dig selv er vigtigt.  

Din egen selvrespekt er det største skridt på vejen mod en succesfuld retur. Du skal opbygge dit selvværd og selvtillid. Jeg tror, at den største forringelse af ens selvværd kommer gennem mangel på simple selvdisciplin. Hvis du skal og ved at du kan klare noget, men undlader på grund af manglende selvdisciplin udhuler du selvværdet. Det er let og lade vær med at gøre hvad vi skal, men begynder man stille og roligt at gøre lidt mindre end, hvad man er i stand til, kan det være begyndelsen til en glat nedadgående bakke. Begynd igen med simple lette gøremål og efter kort tid opbygger du en ny og disciplineret tilgang. Uanset hvad der sker, så hold fast i dig selv.  

Set dig selv op til at vinde.  

Gør dit arbejde mere nydelsesfuld. Hav det sjovt undervejs, så du har mere energi mens du arbejder og vil klare dine udfordringerne langt nemmere. Mulige energikilder kan være musik, en gåtur, at du spørger ind til en kollegas dag, henter en kop kaffe til andre der trænger eller udføre dine opgaver anderledes end den traditionelle metode. Skab variation. Brug allerede de iboende egenskaber du har, hvis du er i tvivl om hvilke, så tag vores styrketest HER. Som du kan sætte i spil og skabe mere nydelsesfulde øjeblikke i udførelsen af dit arbejde. Skab plads til energien og du hjælper dig selv med at gennemføre arbejdsopgaverne med mere succes. Endda op til tre gange så hurtigt. 

Hav en positiv afsmittende effekt på andre 

Vores arbejdsstandard er afhængig af gruppen vi indgår i og humøret vil være smittende, uanset om I er i godt eller dårlig humør. Jeres standart er afhængig af jeres tilstand og forventninger der stilles og som I stiller til jer selv. Forstår I at udfordrer hinanden uden at efterlade hinanden, vil I løfte jeres standart til et nyt niveau. Hav en positiv afsmittende effekt, udfordrere hinanden og skab opmuntring så I tror på egne evner. Vælger du en lavere standart for at føle dig bedre tilpas, vil du ikke løfte din standart. Dem du bruger din tid sammen med, sætter din standart. 

Fokus på det der fungerer.  

Dit energiniveau afspejler dit fokus. Vi, som mennesker, har en indbygget, biologisk tendens til at fokuserer mere på fejl end på, hvad der lykkes. Et fokus der er mere på det negative end på det positive. Det er medfødt og vi har arvet det fra vores urmennesker. Et simpelt overlevelsesinstinkt fra en tid, hvor det gav god mening at være yderst forsigtig. I dag er verden anderledes, og vi kan heldigvis træne os selv til at fokuserer mere på vores sejre. Såvel vi er opmærksom på at vi har vores små sejre. Alt hvad der kan gå galt, er altid til stede, der er også de ting som er gået godt. Du har brug for mindst tre positive følelser for hver negative, du oplever. Vær bevidst om at du faktisk lykkes med de udfordringer du stiller dig selv. 

Velkommen tilbage og god arbejdslyst!

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.