Mere energi med dine personlige styrker?

Tag en test og brug dine personlige styrker i hverdagen og få mere energi og engagement.

Styrker bygger på positiv psykologi, der tager udgangspunkt i, hvad der får os til at føle os godt tilpas. Positiv psykologi sætter fokus på styrker frem for svagheder. Ved at blive bevidste om vores personlige karakteristiske styrker – og målrettet bruge dem i de vigtigste områder af vores liv – kan vi bringe mere glæde ind i vores arbejde.

Resultatet af styrketesten er en rangordnet oversigt over 24 styrker eller personlige karakteristika, vi alle har. De 5 øverste styrker er dem, du bruger helt naturligt. Det er dem, man kalder signaturstyrker. De andre styrker har du også, men du bruger dem ikke så ofte eller med samme selvfølge. Det behøver ikke at betyde, at det er styrker, du er dårlig til at anvende, men at det måske kræver lidt mere af dig at trække på dem.

Du får det bedste udbytte af styrketesten i forbindelse med en samtale, som kan fås hos Siigurd.

Testen er udarbejdet af det amerikanske firma Via Survey og tages på deres hjemmeside. Det er gratis at gennemføre testen, der kan tages på dansk.

Videnskaben bag VIA krakterstyrker.

Interesseret i en workshop eller foredrag med Styrker?

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.