Sport på de personlige styrker

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Styrker og svagheder, at sætte sine og andres egenskaber bedre i spil

Vores iboende styrker er en præ-eksisterende kapacitet for en bestemt måde at handle, tænke og føle på der er autentisk og energigivende for brugeren og muliggør optimal funktion, udvikling og præstation

Sæt jer selv op til at lykkes

Gør arbejdsdagen nydelsesfuld. Hav det sjovt undervejs. Skab energi og variation ved at bruge de allerede iboende egenskaber vi alle har. Egenskaber man bevidst kan sætte i spil, ved at skabe mere nydelsesfulde øjeblikke gennem håndtering af komplekse udfordringer. Løs en opgave hurtigere og nemmere ved at være i en mere optimal tilstand. En tilstand man bygger op over tid samt opnår på ekstremt kort tid, hvis man kender de rigtige værktøjer. Energien man opnår, hjælper en med at lykkes og skabe bedre resultater. Ved at anvende vores personlige egenskaber igen og igen, igennem disciplineret tilgang, kan vi lykkes med at skabe de resultater, vi gerne vil have. Vores motivation kan være begrænset og vil aldrig altid være tilstede. Derfor skal vi besidde andet end blot motivation for at lykkes i hverdagen.

„Vi skal samle vores styrker på en måde, der gør vores svagheder ubetydelige.”

Der, hvor den højeste performance og resultatskabelse forekommer kombineret med den højeste grad af trivsel, medarbejdertilfredshed og engagement er der, hvor der er interesse for og støtte til medarbejderne i at bringe deres personlige egenskaber i spil.

„Det giver mening i arbejdslivet, når man gennem arbejdet bruger sine egenskaber og talenter, realiserer sine potentialer og griber sine muligheder.”

Hvad tilbyder vi?

En anvendelig resultat workshop, som efterfølgende kan bruges direkte i hverdagen. Indsigt i hvorfor og hvordan vi med fordel kan anvende vores personlige egenskaber.

Lær dine egne personlige og dine kollegaers personlige egenskaber at kende, og hvorfor de er gode at kende, hvis I gerne vil skabe effektive og sunde organisationer.

Udover to-fire timer med inspirerende indsigt er der også mulighed for kollegialt samvær på tværs af deltagerne.

Vidste du, at fokus på personlige egenskaber øger personlig performance med omkring 30%

Tre grunde til at I skal vælge!

 • Bedre teamsamarbejde og øget individuel performance
 • Opdag uudnyttet talent, tiltræk og fasthold af medarbejder
 • Opbyg resiliens eller modstandsdygtighed og vær i stand til at håndtere pressede situationer og stress på en positiv måde

Konkrete værktøjer som:

 • Kortlægning af personlige egenskaber
 • Effektive teknikker der kan forandre vores arbejdstilstand på et øjeblik
 • Hvordan dine personlige egenskaber anvendes

Hvem er det for?

Alle virksomheder, organisationer og teams, der interesserer sig for personlig opblomstring. Inviter medarbejderne, lederne, direktørerne og ejerne.

Uddybende info:

 • Varighed: Tre til otte timer
 • Pris: Indhent pris
 • Antal: En til fire gange
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: Anvist 
 • Antal deltagere: 6-100

Er dette vigtigt for jer?

 • At øge arbejdslysten, trivslen og produktiviteten 
 • Metode til at opnå dyb koncentration
 • Bedre match til projekter, som passer netop til en

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

"Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om "Trivsel & Selvledelse". Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål - vi lever jo som advokater i en "fejl-finder kultur", men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars."

Poul Jensen, Esbjerg – pje@dahllaw.dk

 

”Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.”

Pawel Piotr Konieczny, Traffic Manager, N & K Spedition A/S

"I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!"

Henrik Lykke, Private Banking Direktør, Vestjysk Bank

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser dig effektive teknikker, der frembringer bedre virksomhedskultur og resultater med en afsmittende energi.

Book

Book Siigurd

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredragsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Bliv afklaret indenfor 24 timer