Sport på de personlige styrker

Styrker og svagheder, at sætte sine og andres egenskaber bedre i spil

Vores iboende styrker er en præ-eksisterende kapacitet for en bestemt måde at handle, tænke og føle på der er autentisk og energigivende for brugeren og muliggør optimal funktion, udvikling og præstation

Sæt jer selv op til at lykkes

Gør arbejdsdagen nydelsesfuld. Hav det sjovt undervejs. Skab energi og variation ved at bruge de allerede iboende egenskaber vi alle har. Egenskaber man bevidst kan sætte i spil, ved at skabe mere nydelsesfulde øjeblikke gennem håndtering af komplekse udfordringer. Løs en opgave hurtigere og nemmere ved at være i en mere optimal tilstand. En tilstand man bygger op over tid samt opnår på ekstremt kort tid, hvis man kender de rigtige værktøjer. Energien man opnår, hjælper en med at lykkes og skabe bedre resultater. Ved at anvende vores personlige egenskaber igen og igen, igennem disciplineret tilgang, kan vi lykkes med at skabe de resultater, vi gerne vil have. Vores motivation kan være begrænset og vil aldrig altid være tilstede. Derfor skal vi besidde andet end blot motivation for at lykkes i hverdagen.

„Vi skal samle vores styrker på en måde, der gør vores svagheder ubetydelige.”

Der, hvor den højeste performance og resultatskabelse forekommer kombineret med den højeste grad af trivsel, medarbejdertilfredshed og engagement er der, hvor der er interesse for og støtte til medarbejderne i at bringe deres personlige egenskaber i spil.

„Det giver mening i arbejdslivet, når man gennem arbejdet bruger sine egenskaber og talenter, realiserer sine potentialer og griber sine muligheder.”

Hvad tilbyder vi?

En anvendelig resultat workshop, som efterfølgende kan bruges direkte i hverdagen. Indsigt i hvorfor og hvordan vi med fordel kan anvende vores personlige egenskaber.

Lær dine egne personlige og dine kollegaers personlige egenskaber at kende, og hvorfor de er gode at kende, hvis I gerne vil skabe effektive og sunde organisationer.

Udover to-fire timer med inspirerende indsigt er der også mulighed for kollegialt samvær på tværs af deltagerne.

Vidste du, at fokus på personlige egenskaber øger personlig performance med omkring 30%

Tre grunde til at I skal vælge!

 • Bedre teamsamarbejde og øget individuel performance
 • Opdag uudnyttet talent, tiltræk og fasthold af medarbejder
 • Opbyg resiliens eller modstandsdygtighed og vær i stand til at håndtere pressede situationer og stress på en positiv måde

Konkrete værktøjer som:

 • Kortlægning af personlige egenskaber
 • Effektive teknikker der kan forandre vores arbejdstilstand på et øjeblik
 • Hvordan dine personlige egenskaber anvendes

Hvem er det for?

Alle virksomheder, organisationer og teams, der interesserer sig for personlig opblomstring. Inviter medarbejderne, lederne, direktørerne og ejerne.

Uddybende info:

 • Varighed: Tre til otte timer
 • Pris: Indhent pris
 • Antal: En til fire gange
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: Anvist 
 • Antal deltagere: 6-100

Er dette vigtigt for jer?

 • At øge arbejdslysten, trivslen og produktiviteten 
 • Metode til at opnå dyb koncentration
 • Bedre match til projekter, som passer netop til en

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

3 + 3 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank