Livgivende ilt og næring til din krop

Hvedegræs udgør essensen af celleføde

Især anerkendt for sin afgiftende virkning. Hvis dyrkning af hvedegræs er en ny ting for dig, er det en fornuftig tilgang at begynde i beskedent omfang. Det er som en kraftfuld grøn forfriskning. Den intense grønne farve repræsenterer klorofyl, selve planetens iltningsmiddel, og et fytokemisk element, der deler så morsomme anekdoter, at dine celler vil få latterkramper. Hvedegræs er også rigt på C-vitaminer, folinsyre og jern. Indtag det dagligt, gerne i mængder på 2-3 liter.

Ingredienser:

Ca. 1-1½ liter 

1-2 tsk. hvedegræs

1-1½ liter koldt vand.

Vejledning:

Blandes og omrøres. Drik gerne 2-3 liter dagligt. Hvis du aldrig har fået hvedegræs før, er det en god idé at begynde i det små.  

Hvedegræs er cellemad i sin reneste form og er især kendt for sin afgiftende virkning. Hvedegræs er rigt på klorofyl, der sikrer livgivende ilt og næring til dine celler

VIGTIG BEMÆRKNING

De oplysninger og andet indhold, der leveres i denne artikel, eller i eventuelt linkede materialer, er ikke tilsigtet og bør ikke fortolkes som medicinsk rådgivning, og oplysningerne udgør ikke en erstatning for professionel medicinsk ekspertise eller behandling. Se fuld ansvarsfraskrivelse.

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.