Ubureaukratiske regler skaber effektive arbejdsgange

Fungere samarbjedet ikke kan der nemt opstå konflikter, som et grundlag for frustration, irritation og nedsat produktivitet.

Sæt fokus på problemområderne og få afstemt videre handling med det samme. Effektivitet i positive relationer er vigtige nøgler til forstærket bundlinje.

Genskab på en positiv og energisk måde jeres samarbejde.

Spilleregler og samarbejdesrelationerne ændre sig konstant i takt med organisationsudvikling og omstrukturering. Håndteringen af opgaverne gøres pludseligt anderledes og I vil opleve at opgaverne falder ned mellem to stole.

Som virksomhed får I, et værdiskabende forløb, der afdækker jeres udfordringer. I fællesskab får I taget hånd om de problematikker som forstyrrer og irritere hverdagen. Enten bliver afklaret med det samme eller der bliver sat en konkret fælles tidsbestemt handling i gang.

Tidligere bestilt og konkret opgave blev løst for en kunde, med stor tilfredshed.

Ud fra vores måde at håndter udfordrigen i overensstemmelse med kunden opstilles der et konkret spørgsmål vi ønsker løst og hertil to til tre succeskriterier.

Udviklingsproblematikken:

Hvordan genskaber man, på en positiv og energisk måde, håndterbare, ubureaukratiske regler og rammer, med fleksible muligheder for at afstemme udfordringer og kompetencer?

Succeskriterier:
 • Sammen og hver for sig tager vi ansvar
 • At kunne håndtere egne indre konflikter, som frustration, frygt, irritation etc., som vi alle har.
 • Forstærket sammenhørighed med nye roller, regler og rammer, hvor vi har en overbevisende og udfordrende fremtid: En grund til at vi skal bruge vores færdigheder.

Sammen vil vi kunne løse komplekse og mangeartet opgavestruktur

Det lykkes at skabe synlighed over det komplekse arbejdsområde og deres snitflader, samt udpege udfordringerne. Tydeliggørelse af udfordringerne og gøre dem helt konkrete. Så medarbejderne selv kunne løse dem med ledelses opbakning.

Tre grunde til I skal vælge forløbet:

 • Øg produktiviteten og trivslen
 • Enkle metoder til at kunne håndtere frustration
 • Forstærket sammenhørighed med nye regler og rammer, hvor vi har en overbevisende og fælles fremtid

Hvem er det for?

 • Organisationer og teams, hvor samarbejdet er udfordret af forandringer, nye roller og nyansættelse.
 • Alle ansatte i det berørte område og den ansvarshavende og den direkte beslutningstagende leder.

Hvorfor lykkes med Siigurd?

 • Indsigt i fundamentet til et godt samarbejde
 • Reducering af kompleksitet og tydeliggørelse af problematikker
 • Direkte håndtering af problematikker
 • På dagen bearbejdes flere af emnerne med det samme

Uddybende info:

 • Varighed: 8-16 timer
 • Pris: Indhent
 • Antal: En til to gange
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: anvist
 • Antal deltagere: 4-25

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

4 + 13 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank