Ubureaukratiske regler skaber effektive arbejdsgange

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Fungere samarbjedet ikke kan der nemt opstå konflikter, som et grundlag for frustration, irritation og nedsat produktivitet.

Sæt fokus på problemområderne og få afstemt videre handling med det samme. Effektivitet i positive relationer er vigtige nøgler til forstærket bundlinje.

Genskab på en positiv og energisk måde jeres samarbejde.

Spilleregler og samarbejdesrelationerne ændre sig konstant i takt med organisationsudvikling og omstrukturering. Håndteringen af opgaverne gøres pludseligt anderledes og I vil opleve at opgaverne falder ned mellem to stole.

Som virksomhed får I, et værdiskabende forløb, der afdækker jeres udfordringer. I fællesskab får I taget hånd om de problematikker som forstyrrer og irritere hverdagen. Enten bliver afklaret med det samme eller der bliver sat en konkret fælles tidsbestemt handling i gang.

Tidligere bestilt og konkret opgave blev løst for en kunde, med stor tilfredshed.

Ud fra vores måde at håndter udfordrigen i overensstemmelse med kunden opstilles der et konkret spørgsmål vi ønsker løst og hertil to til tre succeskriterier.

Udviklingsproblematikken:

Hvordan genskaber man, på en positiv og energisk måde, håndterbare, ubureaukratiske regler og rammer, med fleksible muligheder for at afstemme udfordringer og kompetencer?

Succeskriterier:
 • Sammen og hver for sig tager vi ansvar
 • At kunne håndtere egne indre konflikter, som frustration, frygt, irritation etc., som vi alle har.
 • Forstærket sammenhørighed med nye roller, regler og rammer, hvor vi har en overbevisende og udfordrende fremtid: En grund til at vi skal bruge vores færdigheder.

Sammen vil vi kunne løse komplekse og mangeartet opgavestruktur

Det lykkes at skabe synlighed over det komplekse arbejdsområde og deres snitflader, samt udpege udfordringerne. Tydeliggørelse af udfordringerne og gøre dem helt konkrete. Så medarbejderne selv kunne løse dem med ledelses opbakning.

Tre grunde til I skal vælge forløbet:

 • Øg produktiviteten og trivslen
 • Enkle metoder til at kunne håndtere frustration
 • Forstærket sammenhørighed med nye regler og rammer, hvor vi har en overbevisende og fælles fremtid

Hvem er det for?

 • Organisationer og teams, hvor samarbejdet er udfordret af forandringer, nye roller og nyansættelse.
 • Alle ansatte i det berørte område og den ansvarshavende og den direkte beslutningstagende leder.

Hvorfor lykkes med Siigurd?

 • Indsigt i fundamentet til et godt samarbejde
 • Reducering af kompleksitet og tydeliggørelse af problematikker
 • Direkte håndtering af problematikker
 • På dagen bearbejdes flere af emnerne med det samme

Uddybende info:

 • Varighed: 8-16 timer
 • Pris: Indhent
 • Antal: En til to gange
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: anvist
 • Antal deltagere: 4-25

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

"Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om "Trivsel & Selvledelse". Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål - vi lever jo som advokater i en "fejl-finder kultur", men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars."

Poul Jensen, Esbjerg – pje@dahllaw.dk

 

”Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.”

Pawel Piotr Konieczny, Traffic Manager, N & K Spedition A/S

"I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!"

Henrik Lykke, Private Banking Direktør, Vestjysk Bank

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser dig effektive teknikker, der frembringer bedre virksomhedskultur og resultater med en afsmittende energi.

Book

Book Siigurd

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredragsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Bliv afklaret indenfor 24 timer