Trivsel på arbejdspladsen

Trivsel med fokus på den enkle og fællesskabet

Hvad skal der til for at trives endnu mere eller bare trives? Arbejdslivet er en stor del af vores hverdag og vi bruger en meget stor del af vores vågne timer der. Så hvorfor ikke trives, mens vi er der. Med evidensbaseret viden, formidles der på en humoristisk og energisk måde, mens I bliver inddraget i at forbedre eller skabe trivsel på eget arbejde. I kommer selv til at arbejde i små grupper med værktøjer der er baseret på denne viden. I får dermed fornemmelsen af, hvordan I som medarbejdere med simple metoder og teknikker, kan skabe endnu mere trivsel. 

Hvad er trivsel? 

Trivsel er en person som generelt besidder en positiv følelsesmæssig holdning eller tilstand. Trivsel er et udtryk for et velbefindende, der giver det enkelte menneske følelsen af overskud, gåpåmod, handlekraft og glæde ved livet. Trivsel er modsætningen til stress. Som info er stress det næststørste arbejdsrelaterede problem i Europa. Over 50 pct. af sygefravær er pga. stress.

Et fokus på trivsel er, hvor vi mennesker arbejder bedst. Trivsel opstår bedst sammen, igennem os alle.

Trivselsparaplyen “PERMA” består af:

P. Selvforstærkende positive emotions. 

Positive følelser er en vigtig motor for opblomstring. Hvis du lever et liv, hvor positive emotioner fylder mere end de negative, kan du se flere muligheder, er mere kreative og er hurtigere til at rejse sig igen efter alvorlige hændelser.

E. Selvforstærkende engagement

Positivt engagement er at opsluge noget med stor interesse, nysgerrighed og at forfølge mål med beslutsomhed og energi. Præcis her er vores produktivitet på sit højeste.

R. Selvforstærkende positive relationer.

Andre mennesker betyder noget. Ens sociale netværk – dine venner, kollegaer og familien. Hvor stærke ens bånd er, er afgørende for, hvor godt man har det.

M. Selvforstærkende mening. 

Ser vi selv en mening i vores arbejde sammen med andre, fungere vi godt sammen. Når vi bruger vores kompetencer til noget større end os selv, får det os igennem de svære tider og finder løsninger.

A. Selvforstærkende mesting – Skab små succesoplevelser

Ved at overvinde forhindringer med en vedholdende indsats, opnår man succes alene i forsøget mod ens målsætning. 

Mistrives en eller flere på jobbet? Så hjælper vi gerne til at håndtere de udfordringer, der opleves på arbejdspladsen, så man kan genvinde ens arbejdslyst.

Tre grunde til I skal vælge:

 • Kend formlen på trivsel
 • Lær at aktivere trivslen
 • Bring trivslen frem i lyset

Hvem er det for?

 • Medarbejdere, ledere og direktørerne
 • Virksomheder, organisationer og teams, i alle brancher

Hvorfor Siigurd?

 • Trivsel er selv blevet anvendt som værktøj som leder
 • Stort indsigt i trivsel og dens implementering

Uddybende info:

 • Varighed: 1-2 timer
 • Pris: Indhent pris
 • Antal: En gang
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: Anvist
 • Antal deltagere: 5-200+

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

1 + 12 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank