Trivsel på arbejdspladsen

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Trivsel med fokus på den enkle og fællesskabet

Hvad skal der til for at trives endnu mere eller bare trives? Arbejdslivet er en stor del af vores hverdag og vi bruger en meget stor del af vores vågne timer der. Så hvorfor ikke trives, mens vi er der. Med evidensbaseret viden, formidles der på en humoristisk og energisk måde, mens I bliver inddraget i at forbedre eller skabe trivsel på eget arbejde. I kommer selv til at arbejde i små grupper med værktøjer der er baseret på denne viden. I får dermed fornemmelsen af, hvordan I som medarbejdere med simple metoder og teknikker, kan skabe endnu mere trivsel. 

Hvad er trivsel? 

Trivsel er en person som generelt besidder en positiv følelsesmæssig holdning eller tilstand. Trivsel er et udtryk for et velbefindende, der giver det enkelte menneske følelsen af overskud, gåpåmod, handlekraft og glæde ved livet. Trivsel er modsætningen til stress. Som info er stress det næststørste arbejdsrelaterede problem i Europa. Over 50 pct. af sygefravær er pga. stress.

Et fokus på trivsel er, hvor vi mennesker arbejder bedst. Trivsel opstår bedst sammen, igennem os alle.

Trivselsparaplyen “PERMA” består af:

P. Selvforstærkende positive emotions. 

Positive følelser er en vigtig motor for opblomstring. Hvis du lever et liv, hvor positive emotioner fylder mere end de negative, kan du se flere muligheder, er mere kreative og er hurtigere til at rejse sig igen efter alvorlige hændelser.

E. Selvforstærkende engagement

Positivt engagement er at opsluge noget med stor interesse, nysgerrighed og at forfølge mål med beslutsomhed og energi. Præcis her er vores produktivitet på sit højeste.

R. Selvforstærkende positive relationer.

Andre mennesker betyder noget. Ens sociale netværk – dine venner, kollegaer og familien. Hvor stærke ens bånd er, er afgørende for, hvor godt man har det.

M. Selvforstærkende mening. 

Ser vi selv en mening i vores arbejde sammen med andre, fungere vi godt sammen. Når vi bruger vores kompetencer til noget større end os selv, får det os igennem de svære tider og finder løsninger.

A. Selvforstærkende mesting – Skab små succesoplevelser

Ved at overvinde forhindringer med en vedholdende indsats, opnår man succes alene i forsøget mod ens målsætning. 

Mistrives en eller flere på jobbet? Så hjælper vi gerne til at håndtere de udfordringer, der opleves på arbejdspladsen, så man kan genvinde ens arbejdslyst.

Tre grunde til I skal vælge:

 • Kend formlen på trivsel
 • Lær at aktivere trivslen
 • Bring trivslen frem i lyset

Hvem er det for?

 • Medarbejdere, ledere og direktørerne
 • Virksomheder, organisationer og teams, i alle brancher

Hvorfor Siigurd?

 • Trivsel er selv blevet anvendt som værktøj som leder
 • Stort indsigt i trivsel og dens implementering

Uddybende info:

 • Varighed: 1-2 timer
 • Pris: Indhent pris
 • Antal: En gang
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: Anvist
 • Antal deltagere: 5-200+

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

"Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om "Trivsel & Selvledelse". Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål - vi lever jo som advokater i en "fejl-finder kultur", men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars."

Poul Jensen, Esbjerg – pje@dahllaw.dk

 

”Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.”

Pawel Piotr Konieczny, Traffic Manager, N & K Spedition A/S

"I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!"

Henrik Lykke, Private Banking Direktør, Vestjysk Bank

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser dig effektive teknikker, der frembringer bedre virksomhedskultur og resultater med en afsmittende energi.

Book

Book Siigurd

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredragsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Bliv afklaret indenfor 24 timer