Sustainability is the new black

How do you make big time success on sustainability in your business? 

Hvordan skaber vi nytænkning, udvikling og kreative tanker i en verden der forhinder det. At være first mooveres på ny teknologi, kræver mod, vedholdenhed, krativitet og de rigtige mennesker. Hvordan gør vi det? 

Er eksperter en en velsignelse eller dødsfælde? Måske er personlige karaktertyper en vigtigere forudsætning! Hvem ved? Hvad med sammensætningen, tilgangen, kommunikationen, nysgerrigheden, passionen, vedholdenhed, fordybelse og læringen af ny viden? Har det intet at sige? Lader vi os let slå ud af forhindringer og udfordringer vi møder undervejs?

Questions

How do you make big time success on sustainability in your business? 

Skab etmindset der, meget gerne, gør forud for kundernes behov. Hvorved kunderne ved ikke hvad de vil have før vi har vist dem det. En metafor som Steve Jobs anvendte i hans organisation. Som ligger i tråd med Henry Fords billede af kundes behov. Hvis Henry havde spurgt kunderne, hvad hans kunder ville have, havde de sagt en hurtigere hest.

Answer

Dermed består opgaven i at kunne læse det som endnu ikke står skrevet!

Vigtigheden af kunne skabe et gigantiske mål, der skaber gigantisk drive. Kender man elementerne til at skabe et gigantisk drive mod fremtidens løsninger, som går forud kundernes behov. Så vil man være First Mooveres – også i en bæredygtig øjemed. Skab et drive der er så stort, at fremtidens udfordringer blot er et midlertidig ståsted. Til at I bryder igennem barriererne, uanset hvilken udfordring i må møde. Stilstand er afvikling. Dette er Nokia et klart eksempel på. Nokias succes, med daværende dominas af verdensmarked, blev en hvilepude og deres markedsandel forsvant over natten. Selv den dag i dag, er Nokia en skygge af sig selv. 

Vil i være fremtidens first mooveres and make big time success on sustainability in you business. Må I stille de rigtige spørgsmål. Her er nogle at tænke over! 

Spørgsmål til fremtiden

Hvordan vurderer man personer om de har grundlaget for at være innovative og have et mindset, som udvikler produkter der gør forud for kundernes behov? 

Tre grunde til du skal vælge dette oplæg

 • Opdag dine egne typiske faldgruber og lærer af dine fejl
 • Gør frygten til en din livslange ven og find dine personlige styrker
 • Træffe beslutninger uden at være bange for resultatet

Er dette vigtigt for jer?

 • Omdan begrænsende virksomheder til ubegrænsede
 • Slip begrænsningerne og identificer jeres  konkurrencemæssige fordele
 • Få lov til at spille det uendelige spil.
 • Skab et positivt mindset
 • Slip dine styker fri
 • Sådan bliver man en frygtindgydende konnkurrent
 • …og meget andet

Få konkrete indsigt i

 • XX

Uddybende info

 • Varighed foredrag: 60 minutter
 • Dansk eller engelsk
 • Pris pr. foredrag: 
 • Lokation: udvalgt lokation 
 • Antal deltagere: minimum 25 personer
 • Live eller Virtuel

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

9 + 9 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank