Succes skaber du igennem dine medarbejdere

Er du virksomhedsejer, leder eller direktør og ønsker fremgang

Succes opnås hurtigere og nemmere med dig som virksomhedsejer, leder eller mellemleder ved at etablere stærkere betingelser for, at dine medarbejdere levere højere engagement og sikre en stærkere fremtid for din organisation. Overvej et personligt eksklusiv coaching forløb som vil klæde dig på med evidensbaserede teknikker. Hvor du udvikler dig igennem passende refleksion ved dig selv. 

Positiv Psykologi som din ledelsesstil

Positiv Psykologi i ledelse handler om, hvordan man som leder kan bruge den positive psykologi som redskab til at øge sin egen trivsel og øge trivsel blandt sine medarbejdere. Positiv psykologi er studiet af, hvordan mennesker fungerer bedst – positiv.

God forretning, er det også

Dels handler det for de fleste virksomheder om at om at gøre en god forretning, altså tjene penge – eller for offentlige virksomheder om at præstere excellent service. Det handler også som en dobbeltvirkning – parallelt med at man skaber en forretningsmæssig succes – at man kommer hen til succesen på en ordentlig måde.

Du får indblik i, hvordan man som leder kan anvende den positive psykologis metoder og værktøjer i din daglige ledelse, således at arbejdsglæden og motivationen øges, og virksomhedens resultater forbedres. 

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.