Skab succes med menneskelighed og partnerskab

Virksomheder, organisationer og team, har svært ved at bevæge sig fremad uden de ansattes ejerskab.

Gør jeres ansatte til partnere.

Den perfekte ansatte er ikke en menneskelig robot. Den perfekte medarbejder er en partner med passion, gerne på samme niveau som den administrerende direktør. Et menneske, hvis primære formål ikke er status, karriere, lønforhøjelse, forfremmelse og en stor bil, men at gøre en forskel for kunder og samfundet sammen med kollegaerne. Et menneske der konstant udvikler sig selv, tilføjer nye kompetencer, perspektiver og ressourcer til organisationen. Virksomhedens absolutte potentiale og succes ligger i frigørelsen af det enkle individ, med dens autonomi, kompetencer og sammenhørighed, på alle positioner. Fra gulvet til toppen. 

Vækst med at opbygge de ansattes selvværd og selvtillid 

At have en humanistisk proces, er noget, vi kalder menneskelighed. Opbygger vi folks selvværd og selvtillid, så de tager ejerskab af og udvikler processen med henblik på en effektiv eksekvering indenfor givne rammer og aftaler.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev

Berigende og informativ ressourcer, samt nyheder, der kan udvide din horisont og give dig nye ideer og perspektiver til din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.
* indicates required

Kontakt

Telefon

(+45) 40 24 75 99

Email

mail@siigurd.dk

Address

Stormgade 133, 6715 Esbjerg N