Tag tyren ved hornene med mental-sundhed

Verden har brug for os på dette tidspunkt mere end nogensinde og vi ønsker at give tilbage. 

Alle kan med de rigtige værktøjer være i stand til at løfte sig selv i livet. I en verden hvor vi ofte ser de negative ting, hvor vi er drevet af at lykkes med succesoplevelser. Netop oplevelsen af at mestre sig selv og sin hverdag er vigtig, hvis vi skal øge vores livskvalitet og lykkes og gør livet værd at leve. Netop det, er hvad Lars gør i et lokalt og stærkt samarbejde.

Alle fortjener en chance i livet

Lars Sigurd, mener at alle fortjener deres egen chance i livet. Forskellen mellem at lykkes og fejle er iøvrigt hovedsagligt ens psykologi. Hvad betyder det at have de bedste muligheder, uddannelse, arbejde og realtioner i verden, hvis man ikke har tankegangen der driver en. Så er der intet, der lykkes. Endelig er succes i livet mere et spørgsmål om ens mindset end ens historik eller ens fremtidige omstændigheder. Læs denne artikel hvor et stærkt lokalt samarbjede mellem Holdbart, ProRepubliq og Siigurd, danner rammerne for sammenhold for mentalt- og fysisk styrke. Læs her.

Hos Recovery Bulls tager man tyren ved hornene

Hvad med dig?

Står du selv og mangler indsigt i effektive strategier og metoder til at lykkes professionelt og personligt? Så læs det blogindlæg der passer til dig eller lad os starte dialogen ved at kontakte Lars her.

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.