Selvledelse

– Vejen til en effektiv hybrid arbejdsplads

Skab betydelig stigning af et positiv selvledelse og at lykkes bedre

Engageret – sammen og hver for sig

Selvledelse

At opnå en koncentreret fokuseret mindset, som gør, at man selv kan håndtere komplekse udfordringer. Hurtigere og nemmere.

At selvlede i fællesskab

At samarbejde, for at få det bedste resultat ud af det for alle

At lede sig selv

At kunne sætte sig selv op og være selvledende

Udvalgte organisationer

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Selvledelse for hybride medarbejdere.

Selvledelse er individets evne og vilje til at tage ansvar for planlægningen og gennemførelsen af eget arbejde inden for accepterede rammer mellem individ og virksomhed. Selvledelse giver den enkle ansvar og frihed til selv at tilrettelægge og udføre sine arbejdsopgaver givne rammer. Enten på kontoret eller fra andre lokationer som ens hjemmearbejdsplads.

Frihed og ansvar er forbundet med andre udfordringer, som angst for fiasko og empati, hos den enkle. Hvilket der findes metoder og til at kunne håndtere – hvis man i det mindste kender dem!

Hvem er det for? 

Foredraget fra Siigurd er anvendeligt for medarbejder, leder, direktør eller dig som ejer. Selvledelsesmetoder understøtter fremtidens hybride arbejdspladser, som ønsker at understøtte medarbejderens mulighed for at have hjemmearbejdsplads. Modtag konkrete værktøjer og strategier til arbejde sammen og hver for sig.

Dette får I:

 • To timer med en energisk oplægsholder 
 • Selvledelse og hybridarbejde – kort og godt
 • Metoder til at at søge efter nye veje, ressourcer og udfoldelsesformer
 • Konkrete redskaber til at kunne præsterer allerbedst
 • Effektive strategier og teknikker, til at kunne mestre selvledelse, sammen og hver for sig i en hybrid hverdag
 • Hvordan kan du håndter din selvledelse i en ny hverdag så man lykkes med det
 • Strategier til et positiv fællesskab

Tre hovedgrunde til I skal vælge ”Selvledelse”:

 • At jeres medarbejdere succesfuldt kan være selvledende
 • I ser vigtigheden af kunne frisætte iboende ressourcer eller uudnyttede kompetencer får en til at yde sit bedste. Uanset hvor man arbejder.
 • I har brug for at kunne benytte medarbejderes fleksibilitet, serviceindstilling og effektivitet i en omskiftelig verden og hvor kompleksiteten kun er stigende.
  En god foredragsholder med en afsmittende energi
  Få et uforpligtende tilbud

  Lars Sigurd, Siigurd

  Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

  Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

  Udvalgte udtalelser

  ”Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.”

  Pawel Piotr Konieczny, Traffic Manager, N & K Spedition A/S

  ”Medrivende, inspirerende og god energi, er vel det, der bedst beskriver Lars. Jeg brugte ham ifbm. et lederevent og det med et fantastisk resultat. Lars gør en forskel, med fokus på individet og med udgangspunkt i sin egen historie. Det er fedt!”

  Jacob Kjærgaard

  "Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om "Trivsel & Selvledelse". Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål - vi lever jo som advokater i en "fejl-finder kultur", men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars."

  Poul Jensen, Advokat (L)/Partner, DAHL

   

  "I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!"

  Henrik Lykke, Private Banking Direktør, Vestjysk Bank

  ”Energi er hele tiden omkring os. Lars Siigurd gav os på en formiddag indsigt i og teknikker til, hvordan vi kan skabe mere positiv energi – til gavn for den enkelte og teamet. Tak til Lars for en inspirerende, energisk og fantastisk formiddag. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge nogle timer i fællesskab med Siigurd og få ny inspiration.”

  Birgitte Jørgensen, Advokat, ph.d./Partner, DAHL

   

  Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser dig effektive teknikker, der frembringer bedre virksomhedskultur og resultater med en afsmittende energi.

  Book

  Book Siigurd

  Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredragsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

  Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

  Bliv afklaret indenfor 24 timer

  En energisk foredragsholder

  Lars Sigurd er en kompetent, underholdende foredragsholder, som taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssigt forbindelse med hans publikum, som giver en bedre chance for at de lytter ordentligt og åbent.

  Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer tilhørerne i sine foredrag og forærer dem masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat

  Lars Sigurd holder foredrag, indlæg og kick-offs – ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, fungerer som Business, personlige livs og lederskabs coach. Han taler ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

  Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

  Vores forløb afvikles på dansk eller engelsk. Du bedes altid informere os forud for en aftale.

  Hør hvad kunderne siger?