Psykologisk tryghed er vigtigt i denne tid

Du har et stor ansvar som arbejdsmiljørepræsentant, tillidsrepræsentant og leder stil skabelsen af trykke rammer i urolige tider.

Psykologisk tryghed kommer igennem de gode dialoger. Lyt og vær nysgerrige på
hinanden, for sammen bliver vi klogere! Dialogerne danner nemt masser af spændende og udfordrende spørgsmål med mange, nye og lærerige svar. Mest af alt, kogt ind til essens, så tag handling og udfordre udspringet til bekymringerne, spørg ind og spørg endnu mere, for at komme i dybden. Lyt og efter evne prøv at empatisk at imødekomme den enkeltes.

Med stor magt følger stort ansvar

Ansvar for at etablere psykologisk tryghed og skabe en styrkende fælleskab, påhviler især de som har påtaget sig et ekstra ansvar. Det værende som arbejdsmiljørepræsentant, tillidsrepræsentant og leder, at man skal udvise omsorg for de mennesker der har det svært i tider med uvished.

Psykologisk tryghed er vigtigt for at kunne levere

Vil du have et hold, der præsterer? Sørg for at skabe psykologisk tryghed. Teams der opretholdet et vis niveau med høj psykologisk tryghed præsterer bedre og føler sig mere sikre på at udføre deres arbejde og tør at sige deres mening.

Hvordan du som leder skaber psykologisk tryghed og øge granden af psykologisk tryghed?

Spørg ind til fællesskabet og i nogle tilfælde den enkle ansatte. Spørg ind til den enkle. Vores tanker er ofte uresnelle og hurtige, derfor uden direkte relation til virkeligheden. Ved at sprøge ind, finder man ind til kernen og rationelt om den enkelte bekymring er berettiget. Påvirkningerne af nyhederne kan være stor og præget af frygt, som udfordre vores grundlæggende psykologiske fundament, at vi gerne vil føle os sikker og trygge. At spøge ind til hvad der gør en arbejdsdag rigtig god. Kan medvirke til at minske den negative spiral.

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, så hold dig ikke tilbage, men send os en besked.

Kan vi hjælpe?

Vi besidder en særlig evne til at fremelske potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig. Ønsker du at forbedre din business, personlige liv og lederskab. Så vil vi kunne hjælpe dig.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev

Spørg Siigurd

12 + 9 =