Mere arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne?

Hvad kan vi kortsigtet gøre ved arbejdsglæde og trivsel i denne tid? Med turbulente tider, som f.eks. energikrise.

Som organisation er det vigtigt, at være klædt på med viden og have redskaber til at opnår et godt arbejdsklima. At arbejde målrettet, evidensbaseret og konkret kan man fremme trivselen og bør stå på alle dagsordne – selv i svære tider. Det er helt naturligt at opleve angst, hvis vi som individer vurderer, at vi står over for en trussel, som vi ikke kan håndtere – eller som vi ikke ved, om vi kan håndtere. Uvished og utryghed er samtidig noget af det, der kan stresse os allermest.

Mistrivsel, stress og svære tanker og hvordan vi kan håndtere det og arbejde på at ændre det. Man kan som medarbejder have stor indvirkning for at øge din egen trivsel, ens kollegers og sin leders trivsel. Når det er nævnt har lederne altid et særligt ansvar for at sikre trivsel på arbejdspladsen. Både ved at gå foran som et godt eksempel på og ved at sikre, at der bliver taget hånd om det psykiske arbejdsmiljø.

Manglende arbejdsglæde og oplevelsen af mistrivsel i en virksomhed, går ikke blot ud over arbejdsklimaet, men absolut også bundlinjen. Et godt arbejdsklima vil fremme et bedre økonomisk afkast, bedre trivsel blandt medarbejderne og sikre en organisation, der opnår antiskrøbelighed (resiliens).

Men vi kan – og bør – alle sammen gøre noget. Måske er det dig, der er den rigtige til at tage action på, at I arbejder med at skabe mere arbejdsglæde på konstruktive og værdiskabende måder. Når du læser dette, så er der i hvert fald meget, der tyder på, at du gerne vil gøre en indsats.

Et aktuelt foredrag “ARBEJDSGLÆDE OG TRIVSEL PÅ ARBEJDSPLADSEN I KRISETIDER”

Læs mere her

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, så hold dig ikke tilbage, men send os en besked.

Kan vi hjælpe?

Vi besidder en særlig evne til at fremelske potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig. Ønsker du at forbedre din business, personlige liv og lederskab. Så vil vi kunne hjælpe dig.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev

Spørg Siigurd

2 + 13 =