Ja-hatten når du møder muren.

Det kan ikke være lige sjovt altid som iværksætter, leder, ejer eller som medarbejder, for vi møder alle til tider muren. En vej fuld af bump, bakker, indsnævringer og hemmelige fælder.  

Oprigtigt talt, har vi alle brug at spænde vores mentale sikkerhedsnet, hvis vi mentalt skal oprette os selv og vores livslyst skal overleve rejsen. Vi vil komme ud for uønskede situationer, tilbageslag, nederlag og tab. Hvor nogle kan være skæbnesvanger.  

Hvad gør vi så i disse svære situationer? Hvordan beholder vi vores personlige drive og energi? Hvordan bliver vores bidrag mere end honorarer og lønnen vi modtager? 

Hvad kan vi så gøre ved det?

De næste fire punkter, vil hjælper dig med at forblive stærk og endda have det sjovt, når muren kommer og ingenting lykkes.  

  • Elsk dine trapper. Uden modstand og udfordringer har vi intet at bruge vores talenter til. Vi ønsker at udrettet noget, være del af noget og finde tilfredsheden i at vi har gjort noget for andre. Vi har det bedst, når vi bliver ved med at være aktive, tage nye udfordringer op og forfølge de drømme og passioner, som giver os energi.
  • Se muligheden og få fremgang, hvor end du går. Ethvert tilbageslag er samtidig en ny mulighed. Realiteten er bare, at tingene sjældent går som planlagt, men det er også her du skal stå distancen. Der er muligheder i enhver udfordring. Lær at gribe dem, få det bedste ud af dem og se de muligheder de indebær.  
  • Vær den person du ønsker at se i andre. Konstant skal vi være nysgerrig. Hvad kan jeg i dag gøre for at løfte mit niveau, hos mig selv og hos andre. Efterlad aldrig andre i en dårligere tilstand end du mødte dem. Alene gør du en kæmpe forskel hos dem, men du gør ligeledes en kæmpe forskel for dig selv. Vi gør mere for andre end for os selv.  
  • Gør dagen nydelsesfuld, sjov, udfordrende og hav det sjovt. Selvom du befinder dig i lykkemæssige tørkeperioder, så se det som en midlertidig periode og bedre tider er i vente. Brug dine personlige egenskaber, som humor og leg til at skabe gejst, entusiasme og energi i din hverdag. Sæt noget musik på, snak med en ven eller gå en kort tur. Udfordre dig selv, ved at løse dagens opgaver med fokus. I stedet for de to timer du normalt laver opgaven under, så gå efter at gøre det på halvanden time og brug nogle af de 30 minutter til at danse eller andet der vil give dig glæde og energi. I dag vil du have det sjovt.  

Husk livet er ikke designet til at være problemfrit, uden udfordringer og forhindringer. Tværtimod. Modstanden som bliver os givet, er med til at vi vokser og lykkes. Du beslutter selv om det skal være sjovt.  

Uanset om der er medgang eller modgang, så er din tilgang af stor indflydelse på hvordan din tilstand og humør er. Sikkert er, at mennesker der generelt har energi og et positivt livssyn, lykkes op til fire gange mere end gennemsnittet. Men det kræver selvkontrol og selvbeherskelse til at håndtere ja-hatte, syndromet. Det er ikke nok at sige man skal være glad eller forvente at andre gør det for en. Det kræver en personlig indsats. Nogle dage en større indsats end andre dage. Hvis man tror, at opnåelsen af succes i form af rigdom og derefter kan leve livet på cruise-kontrol for at være lykkelig.  

Så tager man fejl.  

Hver dag skal vi træne og udvikle os selv. Vores fysiske og mentale styrke ligger i den modstand vi træner med. Mere man træner, jo stærkere bliver du. 

Forær dig selv en gave, med denne gratis opgave! Du vil opleve, når du er færdig, hvordan du kan takle svære tider og eliminere de svækkende tilstande.  

Gør det nu! 

Læs også gerne, hvordan du skal sætte dig selv op til at lykkes for mere inspiration.

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, så hold dig ikke tilbage, men send os en besked.

Kan vi hjælpe?

Vi besidder en særlig evne til at fremelske potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig. Ønsker du at forbedre din business, personlige liv og lederskab. Så vil vi kunne hjælpe dig.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev

Spørg Siigurd

11 + 14 =