Interesseret i praktik, fritidsjob eller studiejob?

Har du lyst til at blive en del af Siigurd teamet? Vores virksomhed er i fremgang, og vi kunne altid bruge ekstra dygtige mennekser på holdet, både studiejob, fritidsjob og praktikpladser.

Vi er særligt interesserede i at høre fra dig, hvis du besidder en særlig evne eller har et engageret talent, som vi kan fremme i fælles interesse.

Især inden for markedsføring har vi stor interesse. Færdigheder inden for

  • SEO,
  • Google Ads,
  • SoMe,
  • Automation,
  • Blog
  • PR,
  • Audio-/videoredigering,
  • Nyhedsmail

Er særligt værdsat, eller det kan være noget helt tredje. Del gerne dine kompetencer med os, så vi kan se, hvordan vi kan samarbejde på Siigurd.

Vi er også på udkig efter de personer, der udstråler entusiasme og brænder igennem telefonen, som “ambassadører” for Siigurd. Hvis du har evnen til at skabe positiv kontakt, engagere andre og eventuelt håndtere opfølgning og kundekontakt, vil vi gerne høre fra dig. Vores ønske er at bygge et hold af dedikerede “fortællere” og relationsskabere, der kan formidle vores budskab på en autentisk og overbevisende måde. Så hvis du har den unikke evne til at skabe forbindelser, inspirere andre og samtidig håndtere opfølgningsopgaver, vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os på Siigurd.dk.

Vores arbejdsplads er beliggende på Stormgade 133 i Esbjerg, og det fungerer som vores hovedkvarter. Ikke desto mindre er der mulighed for at arbejde selvstændigt fra andre lokationer. Vi vægter engagement, tillid og kompetencer højere end en specifik uddannelsesmæssig baggrund, og vi er villige til at vente på de rette personer, der passer til vores hold.

Du er mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til team@siigurd.dk.

Når du sender en ansøgning til os, giver du os samtykke til at læse og behandle dine personoplysninger. Vi opbevarer din ansøgning og oplysninger fortroligt. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket, som du har givet.

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.