Fra ensomhed og mistrivsel til mentalsundhed og succes

Projekt Sund, Sundere, Sundest i Onsdags Sporten

Recovery Bulls’ direktør, Even Ramsland, og Lars Sigurd Mortensen har været forbi “Onsdags Sporten” for at tale med værten, Bjarne Bay. I programmet fortæller Even og Lars, som til dagligt er coach og er hentet ind som konsulent til projektet, om Recovery Bulls’ nye sundhedsprojekt: “Sund, Sundere, Sundest”. Projektet har til formål at hjælpe udsatte voksne i Esbjerg med at overkomme de udfordringer, der står i vejen for en sundere tilværelse.

Mere end bare en sund krop, men også mental sundhed

Med det nye projekt “Sund, Sundere, Sundest” er mental sundhed lige så meget i fokus som fysisk velvære. Derfor har Lars Sigurd slået sig sammen med Recovery Bulls for at bruge sin ekspertise som mental sundhedscoach og styrke projektets deltagere.

Med Lars’ strategier, som skal hjælpe deltagerne med at nå deres mål – store som små – og Recovery Bulls’ aktiviteter, er der lagt i kakkelovnen til en positiv udvikling hos deltagerne.

“Det vigtigste er at man bevæger sig fremad” – Even Ramslands Direktør Recovery Bulls

Mennesker går i ring uden at ændre adfærd. Dette er noget, som Even Ramsland gennem Recovery Bulls vil gøre noget ved. Fællesskabet, som Recovery Bulls opbygger, er med til at hjælpe udsatte med at investere deres tid og energi i de rette ting og bryde negativ adfærd.

Se Onsdags Sportens udsendelse med Even og Lars her.

Spol hen til 30:40 for at se interviewet med Recovery Bulls

Hvad med dig?

Står du selv og mangler indsigt i effektive strategier og metoder til at lykkes både professionelt og personligt, som passer til netop dig? Lad os starte dialogen ved at kontakte Lars her.

Er du nysgerrig på mere fra Sigurd, kan du læse om, hvordan du kan få mere energi gennem dine personlige styrker her.

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.