Lederskabs-, forretnings- og personlig livs

Eksklusiv coaching

Investér i din virksomhed, dig selv og dit lederskab. Forstærk dine resultater.

At lykkes med succes i dit lederskab og din forretning, i harmoni med dit personlige liv, samtidig med at du skaber resultater.

Om Lars Sigurd

Master i Positiv Psykologi, Positivt Lederskab og Diplom i Ledelse

Professionel samarbejde virksomhed, organisation og teams

Hvad er Eksklusiv coaching?

Hvem er eksklusiv coaching for?

Skab Resultater Gennem Personlig Udvikling

At arbejde sammen med en erfaren coach er dit ultimative værktøj til at opnå massive resultater. Nogle af verdens mest ekstremt succesfulde mennesker, virksomheder og iværksættere stoler på coaching for at løfte deres niveau og skille sig markant ud fra konkurrencen. Ved at samarbejde med Lars Sigurd som din eksklusive coach vil du få 1:1 møder hver 10-30 dag med ekspertvejledning, din personlige online side med værktøjer og check-ins mellem møderne for at holde dig på rette spor i 12-18 måneder. Under disse møder vil du fastsætte klare mål og kortlægge handlingsplaner for at nå dem, bryde igennem begrænsende overbevisninger, der holder dig tilbage, og identificere muligheder og strategier til at skabe ekstraordinær vækst i din virksomhed, dit personlige liv og dit lederskab. Kort sagt, effektiv coaching til at lykkes.

 

De, der forstår, at det kræver nye færdigheder

Uanset om din virksomhed lige er begyndt og har brug for hjælp til at bevæge sig i den rigtige retning, eller dit brand er etableret, men er nået et plateau, vil et forløb med Lars Sigurd som din guide give dig muligheden for at skabe en målrettet plan og kende de metoder, der kan føre til opblomstring, vækst og uset succes. Din coach, Lars, vil lære både dig og din virksomhed at kende og styrke dig med personlig, individuel vejledning for at hjælpe dig med at nå dine største mål og opfylde din organisations specifikke behov. Med mere coaching vil du opleve større og større succes, og inkorporering af forretningscoaching for hvert medlem af dit ledelsesteam kan resultere i eksplosiv, eksponentiel vækst.

Lars’ eksklusive coaching-program er allerede benyttet af selvstændige, bestyrelsesmedlemmer, atleter, ledere og CEO’er.

Samarbejd for at løfte din virksomhed, dig selv og dit team til næste niveau

Min eksklusive coaching-aftale giver dig mulighed for at fordybe dig i en dedikeret 120-minutters session mindst hver måned. Dette skaber en unik mulighed for at fokusere på dig selv og dine ønsker med effektive strategier, der er skræddersyet til netop dine behov. Det er et rum, hvor du kan reflektere, sætte mål og skabe den indre disciplin, der er nødvendig for at opbygge momentum og et stærkt drive.

Når du sikrer dig førsteklasses professionel coaching, har du mulighed for at:

Trives i svære tider

Vi må altid være forberedt på den uundgåelige op-og-nedgang i økonomiske og markedsmæssige forhold. En af fordelene ved eksklusiv coaching er, at du styrkes til at trives i svære tider. Med Lars Sigurd som en erfaren coach ved din side, har du beføjelse til at udvikle strategier til at overvinde enhver udfordring, du står over for.

Bliv en mere effektiv ledelsesperson

Effektivt lederskab er afgørende for enhver virksomheds trivsel. En erfaren coach leder ved eksempel og demonstrerer effektive ledelseskvaliteter, samtidig med at de hjælper dig med at udvikle dine egne ledelsesfærdigheder. Skab en vej til succes og bliv en mester i eksekvering i enhver situation med simple, men effektive værktøjer. Med ekspertvejledning vil du blive den leder, virksomheden har brug for, at du er.

Øge indtjeningen

At øge indtjeningen er en af de grundlæggende årsager til, at virksomhedsejere søger eksklusiv coaching. Lær, hvordan du optimerer nøgleområder i din virksomhed – såsom kundeoplevelse, værdier, kultur og markedsforhold – for at tilføje massiv værdi til din bundlinje.

Succes, rekrutter og fasthold top-talenter

Din virksomhed er kun så stærk som dit team. Alligevel kan det være en udfordring for mange at rekruttere top-talenter. At arbejde sammen med Lars Sigurd giver dig det nødvendige eksterne perspektiv for at udvide dit team med den rette kombination af A-spillere. At hjælpe dig med at lære, hvordan du skaber en vækstkultur, fremmer medarbejderlederskab og fastholder dine højtydende medarbejdere er vejen til succes.

At arbejde sammen med Lars Sigurd som din professionelle forretnings-, personlige livs- og lederskabscoach er dit første skridt mod succes for din virksomhed og et gladere, mere produktivt team i harmoni med alt andet i livet. Planlæg din gratis 15-minutters konsultation i dag for at begynde at opnå dine mål.

Min tilgang til coaching

Når vi går sammen på denne rejse, tager vi udgangspunkt i dig – din unikke situation, dine ambitioner og dine drømme. Gennem enkle og kraftfulde metoder guider jeg dig igennem udfordringer, hjælper dig med at definere nye mål og mestre din tidsstyring. Målet er klart: Vi skaber succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab. Uanset hvor du befinder dig i livet, er der altid uudforskede muligheder at opdage.

I vores samarbejde bygger vi på en stærk tilgang, hvor ægte hjælp kræver en forståelse af netop dig. Her er ydmyghed og tillid nøglen. Vi skaber en alliance, der leder dig mod dine mål og hjælper dig med at overvinde enhver udfordring på din vej. Lad os starte denne rejse mod positiv forandring og vækst sammen.

Book coaching aftale her: Business, Personlig liv & Lederskabs coaching eller Personlig liv (Privat) Coaching, til dig og dit private liv. 

How

Din tillid og fortrolighed har højeste prioritet hos Lars. Samtalerne er fortrolige, og han tilpasser sig din tidsplan. I definerer mål og rammer i starten af samarbejdet og sikrer en stærk start med to samtaler med 7-10 dages mellemrum for momentum og fokus.

Der tilbydes både fysiske møder i Siigurd hyggelige Esbjerg-kontor og virtuelle møder i høj kvalitet, der passer til din placering. Som en ekstra service i aftalen er Lars i rimeligt omfang tilgængelige mellem sessioner for akut hjælp.

Husk, der er én session om måneden i 12-18 måneder, og der tilbydes også sessioner for makkerpar eller teams, der ønsker at deltage sammen.

Mulighed for virksomhedsaftaler, hvor Lars besøger jer, er også tilgængelig med minimum fem deltagere.

Lars står klar til at støtte din rejse mod forandring og vækst. Kontakt Lars i dag og start din rejse mod en mere succesfuld fremtid med hans eksklusive coaching-program.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad kan jeg forvente

  Når du arbejder sammen med Lars som coach, har du en erfaren partner. Han vil hjælpe dig med at afklare din vision, så den stemmer overens med dine personlige og professionelle mål. Lars har den nødvendige forståelse til at “se skoven for bare træer” og hjælpe med at prioritere dit arbejde og tid herefter. Med Lars ved din side vil du få beføjelse til at bruge centrale værktøjer til at forstå og kommunikere  ønskede – mission, kultur og generelle tiltag til at lykkes. Mens du arbejder sammen med Lars, vil du opdage en proces til at tackle udfordringer, korrigere ubalancer og skabe løsninger, der forbereder dig, dit lederskab og din virksomhed til langvarig succes.

  Hvordan ved jeg, om professionel Coaching er det rigtige for mig?

  At hæve ens nuværende standart, og lykkes på et nyt niveauet. Er sandheden, at man skal gøre noget andet end nuværende. Forsætter du med nuværede adfærd, får du det som du altid har fået. Alle har brug for en person, der som en ven virkelig holder af dig. En der er engageret i at hjælpe dig til at blive så god som overhovedet muligt. En der udfordrer dig og holder dig til ilden. Lars er en professionel ven, der har viden og erfaring, fordi han netop selv har prøvet det. At snakke om det, kan alle, men at gøre noget ved det, tilhører kun de få. Derfor er Lars her.

  Ønsker du coaching udelukkende inden for dit private og personlige liv, både fysisk og online? Lars står klar til at hjælpe. Book direkte her.

  Hvad siger andre i deres Trustpilot-anbefalinger?

   

  Hvad koster et eksklusivt coachingforløb?

  Når du står over for beslutningen om at investere i et eksklusivt coachingforløb eller andre former for assistance, er det afgørende at tænke over den potentielle afkast på din investering og om de forventede resultater opvejer omkostningerne. Lars Sigurds coachingtjeneste har en dokumenteret god succesrate med at levere førsteklasses resultater. Gennem coachingen vil du blive guidet gennem alle aspekter af forretningsdrift, lige fra at forfine dine interpersonelle færdigheder til at styrke din tekniske ekspertise. Når du har tillid til de opnåelige resultater, bliver omkostningerne ved coachingforløbet en investering i din fremtid. Afsæt tid til en gratis 15-minutters session med Lars Sigurd for at få mere indsigt i prisen for at indlede et eksklusivt coachingforløb.

  Ønsker du coaching udelukkende inden for dit private og personlige liv, både fysisk og online? Lars står klar til at hjælpe. Book direkte her.

  Hvad siger andre i deres Trustpilot-anbefalinger?

   

  Arbejder du kun med etablerede virksomheder?

  Etableret eller ej, er underordnet. Lars arbejder med virksomheder og inviduelle personer. Der laves gerne samarbejdsaftaler med dem, der vil løfte niveauet. Hele vejen igennem stiller Lars spørgsmål som, hvorfor og hvordan man kan blive exceptionelle som person eller i fællesskab, så man adskiller sig fra de andre. Alle kan med de rigtige metoder og strategier skabe resultater, om man er etableret, er underordet. Vi, som mennesker, kan udrette ekstraordinærere resultater, uanset udgangspunkt.

  Ønsker du coaching udelukkende inden for dit private og personlige liv, både fysisk og online? Lars står klar til at hjælpe. Book direkte her.

  Hvad siger andre i deres Trustpilot-anbefalinger?

  Tilbyder du løbende konsulentydelser?

  Fokus og konstant vedholdenhed er nøglen til at lykkes. Se dit mindset som et stort flygel, der kræver justering for at levere en høj standart. Som mennekser skal vi justeres med nye tanker, ideer og input. Så vi kan ændre vi vores tanker, adfærd og energi. Som er en forudsætning til at kunne skabe bedre resultater. Sammen med Lars lærer du at tage kontrollen og styre den indre og ydre verden. Ønsker du langsiget succes? Der er forskel på den tilgang og tilstand der gør at nogle mennesker får mere succes end andre. Løbende justering er afgørende og Lars har flere, der kommer til ham igennem flere år. Fordi de kender merværdien de modtager, som gør at de lykkes bedre end andre. Få gange kan gøre en kæmpe forskel, men løbende justering er guld værd.

  Er din coaching kun for de ambitiøse mennesker?

  Alle kan bruge coaching forløb, om det så er en virksomhedsleder eller atlet på højeste plan, en student, en hjemmegående, en hjemløs, iværksætter eller statsministeren. Unset hvor man befinder sig, så vil en coach hjælpe dig videre, fordi det dig og dit udgangspunkt. Et godt forløb, er for mig, en professionel ven der virkelig holder af dig. Mit formål er at være engageret i at hjælpe dig til at blive så god som overhovedet muligt. Unset dit udgangspunkt.

  Ønsker du coaching udelukkende inden for dit private og personlige liv, både fysisk og online? Lars står klar til at hjælpe. Book direkte her.

  Hvad siger andre i deres Trustpilot-anbefalinger?

  Hvordan ved jeg at investeringen er godt givet ud?

  Gennem årtier har Lars’ uophørlige nysgerrighed kredset om, hvad der former os som mennesker. Hvordan opnår vi succes? Hvordan mestrer vi udfordringer og formår at ændre vores adfærd? Hvordan opnår vi både sundhed, vitalitet og en stærk økonomi? Hvordan bliver vi herre over vores egne følelser og bevarer lykken undervejs? Lars er drevet af en ukuelig nysgerrighed og en søgen efter de mønstre, der skaber resultater. Han samler, forenkler og formulerer teknikker, så de kan efterlignes ubesværet og blive en gave til hver enkelt.

  At erhverve indsigt i fundamentale, effektive strategier og teknikker er ikke blot en værdifuld investering, det er en tidsbesparende investering. Din tid er dyrebareste valuta, og godt investeret tid kan omsættes til en formue, mens spildt tid kan være en katastrofe. Lars ønsker, at den tid, du investerer, er velanbragt, og at du høster rigeligt af din investering – mangfoldigt.

  På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil.

  Omar El-Shakarji

  Manager Packaging department, N&K Spedition A/S

  Lars Sigurd er en af de bedste til at implementere strategier og motivere medarbejere for dig og dit firma. Lars har konkret hjulpet mig med strategien for mit eget firma, og det har givet mig mental ro og en optimal start for mit firma.

  Tag fat i Lars fra siigurd.dk, når du vil udvikle dit firma og dit lederskab. De bedste anbefalinger herfra.

  Martin Utiger

  Advokat (H) , Utiger Advokater

  Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.

  Michael L. Madsen

  Direktør

  Tag din personlige udvikling alvorligt.

  Vent ikke med at tage din forretningsmæssige succes, dit personlige liv og dit lederskab til det næste niveau med Lars Sigurds eksklusive coaching. Planlæg din gratis 15-minutters konsultation i dag med den erfarne coach, Lars Sigurd, som behersker de effektive metoder og strategier, der skaber ægte og vedvarende forandring. Begynd nu på at omsætte dine planer, mål, drømme og visioner til virkelighed.