Det gode lederskab

God ledelsespsykologi er altafgørende

Skab betydelig stigning af tillid og bedre ledelse til glæde for dig som leder, virksomheden og medarbejdere. En workshop der tager udgangspunkt i positiv psykologi.

Hvad er en god leder?

God ledelse hviler på lederens evne og vilje til at tage ansvar for planlægningen og gennemførelsen af eget lederskab inden for accepterede rammer mellem sig selv, virksomheden og medarbejderen.

Udførelse af godt lederskab giver plads til den enkle medarbejders medansvar og frihed til selv at tilrettelægge og udføre sine arbejdsopgaver indenfor aftale rammer og regler.

En workshop for lederne med fokus på blandt andet:

 • Hvordan du kan udføre enestående ledelse?
 • Hvordan du skaber et stærkt følgeskab?
 • Hvordan skabes et ægte loyalt team?
 • Hvordan håndterer jeg den utilfredse eller kritiske medarbejder eller kollega?

Udover inspirerende indsigt, er der kollegialt samvær på tværs.

Situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse kan være alt afgørende. En leder der viser vejen og skaber tillid, empati og har interesse i medarbejderens personlige opblomstring. Indsigt i medarbejderen vil gøre dig bedre til at navigere, afhængigt af situationen, medarbejderen og den opgave der skal løses.

Daglig ledelse med metoder og værktøjer, således at arbejdsglæden og engagementet øges, og virksomhendes resultater forbedres.

Tre grunde til I skal vælge forløbet:

 • Vær en autentisk leder
 • Bring medarbejderens egenskaber, energi og talenter frem i lyset
 • Daglig ledelse med arbejdsglæden i fokus

Hvem er det for?

Ledere, iværksættere og ejere, på alle niveauer.

Hvorfor lykkes med Siigurd?

 • Ubesværet koncentration er værdifuldt og effektivt
 • Bliv ikke talt ud af jeres tanker
 • Skab ægthed og ejerskab
 • Opnå autentisk formidling

Uddybende info:

 • Varighed: 8 timer
 • Pris: Kontakt Siigurd
 • Antal: En til to gange
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: anvist
 • Antal deltagere: 2-50

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

2 + 11 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank