Personlig coaching

– Om din forretning, Personlige liv og Lederskab

Engageret, medrivende og kompetent forløb vises vejen, hvordan videnskaben praktiseres til din fordel

Kontroller – Din indre og ydre verden

Opdag

Bliv forstyrret og skab en ægte beslutning. Begynd at fokusere mere på løsningen end på problemet. Tænk mere på fremtiden end på fortiden. Indfri dine forventninger, skab aktivitet, styr din uro og forløs din spænding.  

Antænd

Skab momentum og ændre dine begrænsende overbevisninger. Bliv parat at til at handle, og kontroler din indre ambivalense ståsted i den rigtige retning. Skærp opmærksomheden og skab momentum for at komme videre.

Udfør

Set sig selv op til at vinde og skab massiv handling. Skab energi og hold fokus i perioden, som kræver den største indsats af tid og energi. Håndter de undervejs kritiske stadier. Med en stærk beslutning vil du bedre kunne håndterer de uvægelige tilfald og fejltrin. Anvend de rette strategier og teknikker på det rigtige tidspunkt.

Individuel coaching

Afklaring? Få 15 min. gratis coaching – Book her

Udvalgte organisationer

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Udløs de kræfter og den energi, du besidder, med effektive strategier og teknikker. Derved former du din skæbne og forbedrer din business, dit personlige liv og dit lederskab.

Personlige coaching

Udviklingscoaching, der passer til dig

Gennem samtaler, der tager udgangspunkt i din situation og dine mål og ønsker, viser vi med simple metoder, der udvikler dit sind – hvordan du kan lære at komme igennem svære tider, sætte mål og administrere din tid mere effektivt.

Et effektivt forløb

Skridt for skridt lærer du de fundamentale metoder til at lykkes. Forløbet tager udgangspunkt i din hverdag og dine behov. Bliv succesfuld på alle områder af dit liv, ikke kun professionelt, men udvikl dig også med succes på det personlige niveau!

Fysiske og online coaching

Vi udfører fysiske møder i og omkring Esbjerg. Afholder virtuelle møder af høj kvalitet, hvis man er bortrejst eller er bosiddende andet sted. 

Dette får du:

Coaching forløb

Din evne til at lykkes og få succes sker ved, at du konstant udvikler dine færdigheder. Derfor kan en session per måned være med til at holde dig skarp. I starten kan der med fordel forekomme flere sessions for at kickstarte udviklingen af dine færdigheder. Den måde vi tænker og handler på, trænes igennem kontinuerlig gentagelse.

Du får masser af visdom og videnskabelig indsigt.

Nøglen til at lykkes ligger i at anvende den rette færdighed på det rigtige tidspunkt. Vi bringer visdom, som har været kendt og anvendt igennem århundreder af verdens største personligheder. Der er videnskab og forskning involveret i alt, hvad vi arbejder med.

Uddybende info

 • Vælg mellem 25-120 min. personlig coaching en gang eller et løbende forløb med Lars Sigurd som er eminent til at videreformidle effektive strategier, metoder og teknikker som du kan mestre
 • En coaching er enten online eller fysisk med dig i centrum
 • Udgangspuntet kan være din forretning, dit personlige liv og dit lederskab
 • Modtag effektive stategier, metoder og teknikker til at kunne præsterer allerbedst
 • Mestre din adfærd, dine tanker og dine følesler
 • Metoder til at at søge efter nye veje, ressourcer og udfoldelsesformer

Tre hovedgrunde til du skal vælge et personlig forløb:

 • Skab energi med dokumentet viden, der udføres igennem intelligent handling.
 • Gør dig selv fri af frygten og smerten. Se dem som signaler, der ikke lukker øjnene, men åbner dem bredere 
 • Gør frygten til en din livslange ven og brug aktivt dine personlige styrker
 • Lær at barbere år fra din indlæringskurve og låse op for din personlige ydeevne
 • Vedholdende gentagelse er vejen til kunne mestre dit liv
Styrk dig selv - bliv dit eget stærkeste aktiv!
kom i gang

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

 

”Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!”

Jens Ulrich Laursen, Technical Project Engineering Manager, Siemens

”Medrivende, inspirerende og god energi, er vel det, der bedst beskriver Lars. Jeg brugte ham ifbm. et lederevent og det med et fantastisk resultat. Lars gør en forskel, med fokus på individet og med udgangspunkt i sin egen historie. Det er fedt!”

Jacob Kjærgaard

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv"

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god coach der skaber resultater og med en afsmittende energi.

Personlig coaching

Online coaching

Online coaching

Fra kr. 497. Personlig samtale, virtuel eller telefonisk Hvis du forsætter af nuværende bane, hvor vil du så være om fem eller ti år? Hvordan du finder ud af, hvad du virkelig ønsker? Lader du være med at gøre ting, du har lyst til, fordi du frygter, hvad andre vil...

læs mere
Fysisk coaching

Fysisk coaching

Fra kr. 597. Personlig coaching, fysisk Hvor er du på vej hen lige nu? Hvis du forsætter af nuværende bane, hvor vil du så være om fem eller ti år? Hvordan du finder ud af, hvad du virkelig ønsker? Er der en mening med det hele? Lader du være med at gøre ting, du har...

læs mere
Eksklusiv coaching

Eksklusiv coaching

Hvad adskiller de succesfulde fra andre? Er din sult forsvundet? Hvad former din og dine medmenneskers adfærd? Er det nogensinde faldet dig ind, at den måde, du har lært at leve og arbejde på, måske er forældet? Sikkert ikke. Måske er nytænkning og et nyt synspunkt er...

læs mere

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Hør hvad kunderne siger?

Nu er det din tur

Bliv afklaret eller bestil tid

Hvad ønsker du hjælp til?

Dit ønske