Behersk de 3 dele til personlig udvikling

Hvis du vil være velhavende og lykkelig, så lær denne lektie godt. Lær at arbejde hårdere på dig selv end på dit job.

Kan du se din fremtidige jeg, er langt vigtigere end hvad du får i dag. Det vigtige spørgsmål at stille på ens arbejde er ikke: “Hvad får jeg?” I stedet bør du spørge dig selv: “Hvad bliver jeg?” Hvad du bliver påvirker direkte, hvad du får. Tænk på det på denne måde: Det meste af det, du har i dag, har du tiltrukket ved at blive den person, du er i dag.

Din energi er der hvor dit fokus er

Jeg har også fundet ud af, at indtægter sjældent overstiger personlig udvikling. Nogle gange stiger indkomsten heldigt, men medmindre du lærer at håndtere ansvaret, der følger med, vil den som regel falde tilbage til det beløb, du kan håndtere.

Det er svært at bevare det, der ikke er opnået gennem personlig udvikling. Så her er livets store aksiom:

For at have mere end det, du har, skal du blive mere end det, du er nu.

Markedet er et krævende sted. Der er masser af muligheder, men du skal være klar til det og forberede dig på det. Vi skal bruge en del af dette år på at forberede os til næste år, og vi skal bruge en del af dette årti på at forberede os til det næste årti. Forhåbentlig er grunden til, at vi er her, og klarer os nogenlunde godt, fordi vi brugte en del af det sidste årti på at forberede os til dette årti.

Så en stor del af livet går med at forberede sig, blive klar og en del af det er udviklingen af færdigheder. Jeg har et godt nøgleord til dig at starte med i udviklingen af færdigheder, der skaber succes på markedet. Først starter det med personlig udvikling, selvforbedring, hvor der sker målbar fremgang.

Personlig udvikling er en indsats. Det er en kamp. Det er en udfordring. Der ville ikke være nogen sejr uden en udfordring. Det er det, livet handler om. Det er kampen og udfordringen med at udvikle os selv og vores færdigheder for at se, hvad vi kan skabe af værdi på markedet.

Livet handler om at skabe færdigheder og værdi og tage disse færdigheder og værdi til markedet og se, hvad det vil give tilbage for dig. Det har også en social del, en åndelig del såvel som en fysisk del, og vi vil tale om nogle af disse dele.

Nye vaner kommer ikke let, men de kan udvikles. Nogle gange, når du udvikler en masse momentum i én retning, er det ikke så nemt at ændre, men det er muligt. Det er ikke let, men det er muligt. Nogen sagde engang, at succes er 10 procent inspiration og 90 procent sved. OM dette er rigtigt, ved jeg ikke, men for mig giver det god mening. Uden indsats- ingen belønning. Du skal bare læse bøgerne, lære færdighederne, gennemgå de mentale opgaver og gøre dig klar.

Inspiration er fint, men inspiration skal føre til disciplin. Det er én ting at være motiveret, men det er noget andet at være tilstrækkeligt motiveret til at tage kurserne, læse, gentage og fortsætte med det igen og igen, indtil det bliver en del af dig. Og det er udfordringer. De er ikke nemme, men det er udfordringer, som hvis du vinder og udvikler dig og vokser, det er det, der bestemmer din plads, din tilbagevenden, din egenkapital, den værdi, du får fra markedet.

Jeg har delt personlig udvikling op i tre dele. Lad mig give dig dem:

Åndelig

Jeg ved, når du taler åndeligt, kan du komme i diskussion næsten overalt, men jeg har en enkelt overbevisning, der siger, at mennesker ikke kun er dyr. Nogle mennesker tror, vi kun er en udvidelse og en avanceret form for dyrearten, men jeg tror, at mennesker er unikke. Åndelige kvaliteter adskiller os fra alle andre skabninger. Nu er jeg amatør på den side af det, så jeg kan ikke give dig meget rådgivning der, men jeg vil anbefale, at du bliver en elev af den åndelige side af din natur. Og uanset hvad du skal læse og tilegne dig for at udvikle dig på det område, vil jeg kraftigt anbefale, at du gør det.

Fysisk

Sindet og kroppen arbejder sammen, så vi skal give opmærksomhed til begge, sind og krop. Udvikling af sind og krop. På den fysiske side har du hørt udtrykket, der siger: Behandl din krop som et tempel. Et tempel. Ikke et dårligt ord. Noget, du ville passe ekstremt godt på. Behandle din krop som et tempel, ikke en brændeskur, ikke sandt? Et tempel. Tag godt vare på den.

Det eneste hus, vi har at bo i lige nu, er den fysiske krop, vi har, og det er en del af succes på markedet. Det er fysisk velvære. Det er at føle dig godt tilpas fysisk, så du går ind på markedet med en følelse af selvværd, selvtillid, efter at have taget hånd om den ende af det. Det dækker flere dele, herunder god ernæring. Fysisk kan du gøre det ekstremt godt, hvis du bare giver det lidt opmærksomhed. Læs alle bøgerne om ernæring for at danne din egen mening. Der er mange mærkelige modsætninger inden for ernæringsaspektet, men du skal bare læse og beslutte dig for en god plan for dig, en god sundhedsplan.

Så er der det fysiske udseende. Vær dygtig nok til at tage hånd om dit udseende på markedet. Det har meget at gøre med din accept. En stor del af det er, hvordan du fremstår over for andre mennesker – på jobbet, i virksomheden, i samfundet. Du siger, folk burde ikke bedømme dig ud fra dit udseende. Lad mig fortælle dig, de gør det! Basér ikke dit liv på burde og burde ikke. Basér kun dit liv på virkeligheder. Selvfølgelig vil folk bedømme dig ud fra mere end det, de ser, når de lærer dig at kende, men først tager de et kig. Så det fysiske udseende er en del af den fysiske side af personlig udvikling. Vær bevidst om dig selv, men ikke selvbevidst. Der er et punkt, hvor vi skal være bevidste om os selv, tage os af det, og så give slip. Nogle mennesker bekymrer sig om deres udseende hele dagen, og det trækker mere fra end det tilføjer. Så tag dig af det, og så giv slip. Gør dit bedste, og lad det klare arbejdet. Vær bevidst om os selv, men ikke så meget at være selvbevidst.

Mentalt

Her er den anden del af personlig udvikling: sindet. Strække dit sind, udvikle gode tænkevaner, gode studievaner, forfølge ideer og forsøge at finde måder at anvende dem på menneskelig adfærd og markedet. Alt det kræver stræk af sindet og mentale øvelser. En del af det er at strække dig selv i læsevaner. Du kan ikke leve af mental slik, så du skal have det fulde spektrum af mental næring for at vokse. Det kalder vi sind-stræk.

Din vilje til at tackle emner, der er svære, og som de fleste mennesker har besluttet at lade ligge, giver dig en ekstraordinær fordel på markedet. Hvordan kan du mestre dele af de høje færdigheder, de ekstraordinære færdigheder, der gør dig til en usædvanlig performer på markedet? Det kræver sind-stræk. Nogle mennesker springer digte og litteratur, historie og en masse ting over, der virker lidt svære at angribe. Men hvis du altid undgår noget, der virker lidt svært i starten, lader du dig selv svag. Du lader dig selv uforberedt på markedet. Så vær ikke bange for at tackle de tunge ting.

Nu skal du handle

Det kan være meget lettere end du tror, når du først kommer i gang med det og lærer færdighed efter færdighed.

Tag det første skridt, vent ikke.

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.