At lykkes med forandringsskabende ledelse

Engageret – sammen og hver for sig

Vi sætter fokus på “Den gode forandringsleder”. Vi er alle medaktører med vores egne forskelligheder, og vi lykkes kun ved at skabe et fælles samarbejde. Et fokus, der skaber værdi for både forandringsaktørerne og organisationen. Hvordan samarbejder vi for at opnå det bedste resultat for alle? Hvordan værdsætter vi forskellighederne, så de kommer os til gode?

Som forandringsleder lærer du:

  • At håndter de forbundne dilemmaer du oplever som forandringsleder.
  • Opnå engagement og momentum i dine forandringsprocesser.
  • De forudsættende faktorer for at lykkes med din strategi.
  • Hvordan du tackler de uundgåelige, utilfredse og kritiske personer i forandringsprocesser.
  • Grundlaget for at skabe en ekstraordinær og styrket forandringsproces.

Opnå engagement og momentum i forandringsprocesser

Lær at håndtér de komplekse dilemmaer og håndter kritikere konstruktivt. Udforsk nøglefaktorerne for succesfuld strategiimplementering og skab ekstraordinære forandringsprocesser. Lær af den erfarne forandringsleder, Lars Sigurd, der deler værdifulde indsigter og praktiske værktøjer. Få dybdegående indsigt i at blive “Den gode forandringsleder” og styrk dine evner til at navigere i udfordrende forandringsmiljøer. Book denne inspirerende og interaktive workshop, der fokuserer på at skabe en positiv og effektiv forandringskultur. Opdag nye metoder og strategier til at lede og motivere teams gennem forandringsprocesser og opnå bemærkelsesværdige resultater.

Læs bloggene: Succes skaber du igennem dine medarbejdere og Psykologisk tryghed er vigtigt

Vores møde med forandringen er altså altafgørende. Når vi er i den rette tilstand, ved vi, at det medfører en betydelig stigning af tillid, og vi kan dermed håndtere forandringerne bedre. Lær denne dag én eller to forskelle, der øjeblikkeligt kan anvendes og skabe “Den gode forandringsleder”.

Hvem er det for?

Leder, CEO, nøglemedarbejdere, direktør

Hvem er Siigurd?

Lars er hundrede procent selvstændig og lever af det han elsker at lave. Hans baggrundsviden er en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab og nu et team i hans egen virksomhed. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at være leder i forandringsprocesser.

Uddybende info:

  • Varighed: 1-4 timer
  • Gratis transport i Esbjerg/Varde/Ribe/Fanø

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

14 + 11 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank