At lede sig selv

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Vi har alle den unikke magt til at kunne lede sig selv – magten til at gøre, hvad vi vil og handle, som vi vil. Men vi har alle også tvivl og frygt, og disse kommer ofte i vejen for, at vi kan realisere vores potentiale og være i stand til at opnå, hvad vi ønsker – professionelt og privat.

At kunne lede sig selv, som er en af tidens trend, med større frihed og ansvar, i en verden der stiller højere og højere krav til at vi kan og skal handle på egen hånd er forbundet med udfordringer, som vi må lære at håndtere. Frygten for at fejle fylder mere end lysten til at lykkes.

Hvordan kommer du forbi den lille stemme, der siger: ‘Jeg kan ikke’?, ‘Jeg er ikke god nok’?, ‘De andre er bedre’?, som en plade der konstant spilles igen og igen. I dette foredrag, uden sammenligning, viser den yderst motiverende Siigurd tydeligt, at du kan – og vil – stoppe med at tvivle og begynde at tro. Han fortæller nøje, hvordan vores tanker, følelser og adfærd får os til at handle, som vi gør, og hvordan de kan ændres til din fordel. På få minutter, kan du, lærer at ændre din tilstand, historie og strategier til at tage handling, samt det vigtigt støttesystem til dit selvværd. Du kan ændre og leve dit liv, som du vil – bare stop med at komme med undskyldninger og lær at lede dig selv!

Fjender er der nok af. Den værste du kan møde er dig selv. Selvkritik, modløs, utålmodig hjælper dig ikke på vej derhen hvor du gerne vil. Tværtimod. Men tro, handling, selvdisciplin, tålmodighed vil.

Tre grunde til du skal komme:

  • Bliv sendt hjem med brugbare værktøjer
  • Lær at reducerer negative følelser
  • Kom igennem de svær tider

Hvem er det for?

Dig der personligt gerne vil udvikle dig og opnå det, som du virkelig gerne vil, på en hurtigere og nemmere måde.

Hvem er Lars Sigurd?

Lars er hundrede procent selvstændig og lever af det han elsker at lave. Hans baggrundsviden er en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at være leder i forandringsprocesser.

Uddybende info:

  • Varighed: 1,5 time
  • Pris:
    • Online kr. 295
    • I døren kr. 365
  • Inkl. en sandwich og en vand/øl

Kommende foredrag

A place to be, Esbjerg

Januar, den 25 kl. 17:00

– INFO – 

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil"

Omar El-Shakarji, Manager Packaging department, N & K Spedition A/S

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv."

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent

"Jeg har brugt Lars til, at komme videre i min personlige proces - at ændre nogle negative tankemønstre til mere hensigtsmæssige handlinger. Lars har hjulpet med ved, at give mig nogle simple men effektive redskaber som jeg har kunnet bruge så snart vi har afsluttet vores session. Lars er er yderst positivt menneske, direkte men omsorgsfuld, og er et bekendtskab værd, og jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til andre der kan bruge et skub i deres personlige udvikling."

Rita, Esbjerg

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Det kræver fokus, vedholdenhed og konstant træning til at skabe, opbygge og opnå, præcis det som du gerne vil.

Udvid dine færdigheder og få styrken til at bryde igennem.

Hør hvad kunderne siger?