At kunne lede sig selv i en svær tid

Selve ændringen er enkelt

(men ikke let)

Derfor er vi her

Både privat og i arbejdslivet oplever vi en ny verden

Vi stod over for udfordringer, som vi ikke har set i årtier, og nu er verden meget anderledes, end den var før. Så hvordan opretholder vi os selv og opnår vedvarende engagement i en svær tid?

Siden 2020 har vi været lukket ned, været adskildt og nu er en ny krise i gang, som sætter os i en ny hverdagssituation. Lad os se det i øjnene… siden 2020 har det været hårde år og det forsætter. Hvilket betyder, at de værktøjer, du skal bruge i denne tid, også er forskellige i både dit privat liv og i dit arbejdsliv. Så hvordan overvinder du frygten, tvivlen, usikkerheden… og genopfinder dig selv for at blomstre op i 2023?

En anderledes virkelighed

Du er ikke defineret af hvad der er sket, du er defineret af hvordan du håndter denne nye virkelighed. Vi er alle blevet slået ned – nogle på forskellige niveauer end andre – men det, der adskiller dig fra alle andre, er, at du med viden, færdigheder og inspiration til at vende dette og trives selv i svære tider. Udfordringer er også tit forbundet med nye muligheder. Hvor vi bliver nødt til at gøre eller skabe noget nyt for at blomstre op. Nuværende situationen er ikke lig med fremtiden. Men din fremtiden er afhængig af hvordan du møder denne nye verden.

Et anderledes arbejdsliv

Mange af os oplever en anderledes arbejdsform, end for blot få år siden. For mange betyder det hybride hjemmearbejdspladser, hvor selvledelse er en nødvendighed. En hverdag uden direkte anderkendelse af din leder og uden samvær dine kollegaer. Så hvordan balancer du mellem arbejdsliv og privat liv? Hvordan sætter du dig selv op til at få opgaverne udført? En frihed under selvansvar, som er forbundet med nye udfordringer, som;

 • at vi har følelsen af ikke at lykkes
 • at vi mister meningen med arbejdet
 • at vi mangler anerkendelse af leder og kollegaerne
 • at vi føler ensomheden i store dele af tilværelsen

Udfordringer som ikke kun er begrænset til hjemmearbejde, men som også ses på selve arbejdspladsen.Udfordringer vi må lære at håndtere for at lykkes og trives.

Vel mødt

Frihed og ansvar, som selvledelse giver, er forbundet med andre udfordringer, som angst for fiasko og empati, hos den enkle. Hvilket der findes metoder og til at kunne håndtere – hvis man i det mindste kender dem!

Tre grunde til du skal komme:

 • At kunne beherske sig selv
 • At kunne beherske sine gøremål
 • At kunne beherske komplekse udfordringer

Uddybende info:

 • Varighed: 90 min.
 • Pris:
  • Køb din billet online og spar tid og penge, kr. 295
  • Dørsalgsgebyret på +70 kr. pr. billet til kr. 365
 • Inkl. en sandwich og en vand/øl

Tid og sted:

Januar 2023

 • Tirsdag 10/1, på vej
 • Tirsdag 24/1, på vej
 • Tirsdag 31/1, på vej

Februar 2023

 • Tirsdag 7/2, på vej
 • Torsdag 9/2, på vej
 • Tirsdag 21/2, på vej

Om Lars Sigurd

Du vil møde, Lars Sigurd, som er en energisk foredragsholder, som taler både til hjerne og hjerte. Du vil modtage masser af guldkorn og stof til eftertanke, som du kan tage med sig hjem og bruge med det samme, så du kan imødekomme denne nye verden. Læs mere Lars her.

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil"

Omar El-Shakarji, Manager Packaging department, N & K Spedition A/S

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv."

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent

"Jeg har brugt Lars til, at komme videre i min personlige proces - at ændre nogle negative tankemønstre til mere hensigtsmæssige handlinger. Lars har hjulpet med ved, at give mig nogle simple men effektive redskaber som jeg har kunnet bruge så snart vi har afsluttet vores session. Lars er er yderst positivt menneske, direkte men omsorgsfuld, og er et bekendtskab værd, og jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til andre der kan bruge et skub i deres personlige udvikling."

Rita, Esbjerg

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Det kræver fokus, vedholdenhed og konstant træning til at skabe, opbygge og opnå, præcis det som du gerne vil.

Udvid dine færdigheder og få styrken til at bryde igennem.

Hør hvad kunderne siger?