Lederskab i en svær tid

Hvordan holder man humøret højt i denne tid?

Tider med energikrise og stigende priser kan mærkes alle steder. Efter en årrække med konstante udfordringer, vil det trækker sine spor hos ansatte og leder. Uvished og utryghed er samtidig noget af det, der kan stresse os allermest.

En grundlæggende følelse af angst eller utryghed har en afsmittende effekt hos medarbejdere. Især som medarbejderes nærmeste leder.

Det er helt naturligt at opleve angst, hvis vi vurderer, at vi står over for en trussel, som vi ikke kan håndtere – eller som vi ikke ved, om vi kan håndtere.

Uvished og utryghed er samtidig noget af det, der kan stresse os allermest.

Derfor giver det god mening at forsøge at skabe så meget vished, som det nu engang er muligt på nuværende tidspunkt; men også at kunne leve med den uundgåelige uvished.

Emner som:

 • Hvordan holder man humøret højt i denne tid?
 • Hvordan reducerer man negative følelser?

Modtag tekniker der er dokumenteret virkningsfuld

Tre grunde til I skal vælge forløbet:

 • Negative følelser smitter, især ledernes
 • Lær at modvirke effekten af negative følelser
 • Dyrk en ubegrænset virksomhed

Hvem er det for?

Ledere, iværksættere og ejere på alle niveauer.

Hvorfor lykkes med Siigurd?

 • Vi arbejder med den del af psykologien, som studerer positive tilstande og træk.

Uddybende info:

 • Varighed: 1-2 timer
 • Pris: Kontakt Siigurd
 • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde
 • Lokation: anvist
 • Antal deltagere: 2-100

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

1 + 7 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank