Hvad står I for?

Kender I jeres formål, værdier, mission og vision!

Hvad er det som formår at løfte virksomheder til at tage springet fra at være gode til at være fantastiske.

Ved medarbejderne, hvordan de skal navigere, når en beslutning skal tages? Hvor er I lige nu, og hvor vil I være? Hvorfor skal nogle købe eller hyre fra jer frem for andre? Vi skaber rammerne for at I finder essensen, og gør det effektiv.

Et stærkt kerneideologi

Identificer og formuler jeres fordel med en indsigt og et budskab der er til at forstå og handle efter. Man ved at virksomheder, som er hævet over det almindelige og spiller det uendelige spil, ikke er tilfældigheder. De mestre nogle effektive metoder og teknikker, om hvordan virksomheder opbygges fra bunden og bevarer fremgang og succes.

Al beslutningstagen overalt i organisationen handler i sidste ende om et veldefineret eksistensgrundlag, virksomhedens DNA. Ved man, hvad der er vigtigst, er det ganske let at træffe en beslutning. Er man usikker på, hvad der er vigtigst, kan beslutningen i sidste ende være katastrofal.

En af grundende til at I især vil lykkes godt, er opnåelsen af ubesværet koncentration der øger chancen for jeres succes. Derfor en af vores hovednøgler for dagen at bane vejen for effektivitet, fordybelse og kreativitet. Netop vores indsigt i hvordan man kan bruge forskellige teknikker som værn mod de mentale fald grupper, der ofte får os på et sidespor. Fundamentale effektive strategier og teknikker – er ikke blot værdifulde. Det er tidsbesparende.

Ønsker I ægthed og ejerskab, som bidrager til bedre efterlevelse, mere klarhed og power? Samtidig med at I for at får lov til at spille det uendelig spil – også om mindst 100 år. I sikrer, at I efterfølgende kan kommunikere det klart og tydeligt til omgivelserne. Til medarbejderne, pressen, kunderne, samarbejdspartnere og øvre ledelse.

Formål, værdier, mission og vision

Udvikler I jeres forretning mere på et brændende ønske, end en brændende platform? Igennem denne effektive workshop, er vores mål at:

   

   • I får et formål, der gør jer til en frygtindgydende konkurrent

   • At I finder jeres værdier, der bringer jeres ansattes egenskaber, energi og talenter frem i lyset

   • At I har en mission der bevar kernen og stimulere fremskridt

   • At I har en vision som er opstemmende og giver GNIST

  Vi undersøger om jeres fundament giver jer lov til at spille det uendelige spil. Om I er modstandsdygtige, inkluderende og service orienteret. Praksis, øver vi os i at kommunikere det med substans!

  Hvad står I for? Kan med stor fordel anvendes i erhvervslivet for at skabe fælles klarhed og retning, både internt og eksternt, med et grundlag der skaber gigantisk motivation. I den sande kraft af jeres identitet og handling, vil I hæve jer op over det almindelige.

  Tre grunde til I skal vælge forløbet:

    

    • Skab en overbevisende fremtid

    • Bring medarbejderens egenskaber, energi og talenter frem i lyset

    • Dyrk en ubegrænset virksomhed

   Hvem er det for?

   Organisationen, direktør, iværksætter, ejer og virksomheder, der ønsker klarhed og fælles retning.

   Uddybende info:

     

     • Varighed: 8-16 timer

     • Pris: Kontakt

     • Antal: En til to gange

     • Transport: Gratis i Esbjerg og Varde

     • Lokation: anvist eller på kontoret hos Siigurd

     • Antal deltagere: 2-10

    Book Lars Sigurd

    Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

    6 + 15 =

    Min tilgang som oplægsholder

    Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

    Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

    Vil du tale med Lars Sigurd?

    Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

    Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

    Poul Jensen

    ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

    Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

    Pawel Piotr Konieczny

    Traffice Manager, N & K Spedition A/S

    I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

    Henrik Lykke

    Private Banking Direktør, Vestjysk Bank