Gnist – din vej til personlig styrke gennem Passion og Vedholdenhed

I det lange løb, er det meget muligt at gå-på-mod og gnist er vejen til succes. Mange mennesker rummer masser af talent, men til alles overraskelse dropper de ud eller mister interessen, før de har opnået deres potentiale. Et kritisk punkt – som slet ikke er let – er at kunne holde stand efter en fiasko. Nogle mennesker er fantastiske, når det går godt, men falder fra hinanden, når det ikke går så godt. Igennem et stort interview forløb opdagede man, at de som klarede sig fremragende, er dem, der virkeligt er gode til at holde ud.

Et talent findes i alle faggrupper og ikke afgrænset til sportens verden. Så hvis et talent skal forløses, uanset fagområde, så kontakt Siigurd og skab grobund for opblomstring. 

En grundlæggende indsigt er:

Vores potentiale er en ting. Hvad vi gør med det, er en helt anden.

Talent tæller højt, men indsats tæller dobbelt så meget.

Talent eller naturtalent, som vi almene mennesker kloger os på hvert fjerde år, når vi ser OL på TV. Talent er blevet et udtryk vi bruger, når vi ikke kan forklare atleternes unikke top præsentationer. Men sandheden er, at hvis man havde tid og lyst, så ville man – igennem observationer af atleterne timevise træning hver eneste dag i flere år – opleve, at deres præsentationer er baseret på en akkumulation af jordbunde handlinger. 

Når alt er perfekt, skrev filosoffen Nietzsche, spørger vi ikke, hvordan det blevet til. Men fryder os over det nuværende fænomen, der med et trylleslag er opstået ud af det blå. Ingen gider at sidde til træningen og se de forberedelser, der skal til for at komme fra amatør til ekspert. At se og udnævne atleter som guddommelige, er en beskyttelse mod os selv, og dermed undgå at være mindre værd. For med et er ”guddommelig” et signal om at der er ingen grund er til at konkurrere mod dem, og vi kan slappe af i status quo.

Spørgsmålet er, hvor meget talent har du og endnu mere vigtigt … hvad vil du gøre med det? 

Siigurd har erfaring og tilbyder 1-1 udviklingsforløb eller samarbejde med de atleter eller personer, der ønsker at gå hele vejen til at blive ekspert. Vejen til succes er bumpet og fyldt med udfordringer undervejs. Vi kommer alle til at miste gnisten i vores rejse mod målet. I disse situationer er tilknytningen til Siigurd guld værd. Alle kan præstere når det går godt, men hvem forbereder sig på de tider hvor udfordringerne hober sig op og selvværdet er dalende til et minimum. Kontakt Siigurd i dag og hør hvordan vi skaber succes sammen.

En kendsgerning for at komme frem til ens mål er at man må sigte i en bredere forstand med en filosofi. Den skal ligge som det afgørende drive bagved alle ens handlinger. Som et hold glæder det samme, at selvom der er en million ting der skal gøres bedre, er det vigtigt at finde holdets overordnede vision. Til at skabe det grundlæggende behov for koordinering til hver enkel spiller – skal de have et fælles formål:

”En klar, veldefineret filosofi giver dig de retningslinjer og grænser, der holder dig på sporet”

Med en veldefineret filosofi, der måske udefra kan virke som om man tager nogle beslutninger og gør nogle ting, der kan få et liv til at virke kedeligt og trist. Måske endda på bekostning af vigtige begivenheder i ens nære relationer. Ja, man kan måske kalde fokus for tvangspræget. Det som udefra kommende vil kalde et trist liv. Men for den enkelte er handlingerne en troskab overfor sit ultimative formål, din livsfilosofi. En atlet der levede med sin ultimative troskab, var den berømte baseballspiller Tom Seaver, som kom i Hall of fame med største procentdel stemmer nogensinde med 98,8%. Han anså sine fravalg som minimale for at opleve sit ultimative. ”at pitche gør mig glad. Jeg har viet mit liv til det … Jeg har besluttet, at det er det, jeg vil med mit liv. Det gør mig glad at piche godt, så derfor gør jeg kun ting, der hjælper mig med at opnå den glæde” 

Kontakt Siigurd i dag og skab grobund for forløsning af dit talentet.

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.