Find din rette hylde 

9 råd til dig der vil finde din rette hylde og være mere lykkelig.  

Find ud af om du har den rette hylde, og det som der skal være på den. Meningen med dit liv er netop din hylde. De værdier du ønsker, at leve efter er netop de ting, du skal stille på din hylde. At være på den rette hylde giver en fantastisk følelse, at du kan mærke, at du lever i overensstemmelse med det, du gør i hverdag og det du ønsker at bidrage med, dit kald. 

Måske kan du ikke længere mærke dig selv, hvad der gør dig glad eller begejstret. Du er konstant belastet af omgivelsernes påvirkninger, der tiltrækker din opmærksomhed og fanger din interesse. Ved at de har din opmærksomhed, har de dig. Tænker du, at det er dejligt at Facebook, Instagram og andre sociale medier er gratis, men sandheden er, at intet er sjældent gratis. Du er deres produkt og det er dig de sælger. Vi håber, at vi har fanget din opmærksomhed, til at du kan tage kontrol over dit liv og finde din rette hylde, og det som skal stå på den.  

Opskriften på ulykkelighed 

Udfordringerne til at finde sin rette hylde er mange. En af omkostningerne ved at finde sin hylde er et eller flere fravalg. At se alle de muligheder et andet valg ville have givet, kan være forbundet med frustration. Ligeledes kan klarhed hjælpe dig med at skabe ro og tilfredshed. At du netop lever i overensstemmelse med de værdier, du vælger at stille på din hylde for dit liv, vil give dig ro og tilfredshed.  

Vælger du at stifte familie, så er det klart, at det er svært at forsætte livet som single. Vælger man at tage til syden sol og holde ferie, så fravælger man at holde ferie i Danmark. Ønsker man en sund og vital livsstil, er det svært at forene med et liv der er fyldt med kontinuerlige byture, junkfood og inaktivitet.  

Så et valg har altid masser af fravalg. Det vil altid være sådan, at jo flere valgmuligheder der er, jo mere ulykkelig kan vi være ved at tage et valg. Godt dokumenteret er det, at mennesker reagerer langt stærkere på et tab end på gevinster. Hvilken paradoks det er. Hvis et valg er det som vi virkelig ønsker os, faktisk er forbundet med en følelse af tab og at mislykkes. Vi lever tilmed i en tid med masser af valgmuligheder, hvor chancen er markant vokset for, at der findes en bedre løsning, bedre tilbud, bedre rejse derude. Man kan derfor gå med en følelse af at man burde være i stand til at finde den. Ren frustration og en direkte spiral til ulykkelighed.

Her er fem gode anbefalinger, til at acceptere i valgets tyranni og være mere lykkelig i sine valg: 

  1. Lær at afgrænse dine muligheder og tag et valg 
  1. Lær at acceptere ”godt nok” 
  1. Lad være med at bekymre dig om, hvad du gik glip af  
  1. Kontroller dine forventninger 
  1. Vær taknemmelig for det du har og de gode valg, du så tager 

Hvilken hylde du skal vælge, kan du selv finde frem til. Du har allerede al den viden, du skal bruge i dig selv. Der er ikke noget andre kan fortælle dig om dig selv, som du ikke allerede ved bedre selv. Der er ingen magisk formel, ingen endegyldige svar, ingen facitliste. Det eneste der er nødvendigt, for at du kan finde ind til kernen, er at du brænder for ro, at åbne dit mindset, mærke efter og ærlighed.  

For at finde frem til kernen af det som du brænder for, er det vigtigt, at du er: 

  1. Disciplineret nok til at afsætte tid til dig selv 
  1. Stiller de rigtige spørgsmål 
  1. Giver dig selv lov til at lytte efter svarerne 
  1. Vær 100% ærlig omkring dig selv 

Det er ikke let at finde sin hylde. Det kræver tid, refleksion og bevidste valg, for at undgå at følge strømmen af alle andre. Det er godt at tage ved lære af andres erfaringer, gode som dårlige, men det er dig som i sidste ende skal beslutte, om du vælger den hylde og, hvad der skal på den.  

Personlig udvikling er nemlig nemt, men svært at gøre. Derfor er vi her for dig.

Vi skal ændre den måde vi gør tingene på lige nu, for at kunne komme i mål med vores nye hylde og det som der skal stå på den. Husk, dine nuværende og kommende hylde, kan ændre sig igennem livet og det er ok. Det er ikke en konkurrence mod andre om at være færdig. Accepter og vær taknemmelig for det du gør, som er det rigtige for dig. Ja, du kan også finde din hylde og pyntegenstandene til. 

Vi er din katalysator til at finde din hylde og dens genstande. Det er gratis at følge Siigurd. På Instagram ligger vi dagligt viden tilgængelig, igennem nyhedsmail, blog kommer der masser af dyberegående viden til at forme din forretning, dit liv og dit lederskab. Mød os i virkeligheden igennem vores service, som er designet til organisationer, mennesker og teams.  

Vil du have bog, gratis?

7 effektive tiltag til at løfte din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Opdag Lars Sigurds indsigt i, hvilke grundlæggende ressourcer, metoder og strategier, han anvender i sit arbejde, så du kan opnå succes i din forretning, dit personlige liv og dit lederskab.

Brug et par minutter af din tid, og det kan resultere i livsændrende resultater.