Udvikl dit lederpotentiale sammen med andre ledere

Ledelses Akademi

Får organisationer til at lykkes med god ledelse

Mød Lars Sigurd

Praktisk og inspirerende ledertræning

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab

Dato

Fredag kl. 13:00 – 14:30, uger: 9, 11, 14, 16 & 18.

Sted: Stormgade 133, 6715 Esbjerg, hos Siigurd

Pris

Standardpris: kr. 3.960, til 31. jan. 

Sen tilmelding: kr. 5.480

Enkel gang: kr. 1.500

Varighed

5 forløb henover 2 måneder af 1,5 times varighed.

Ledere

Projektleder, CEO, produktchef, selvstændige, afdelingsleder etc.

Lars Sigurd

Han er fuldstændig selvstændig og har formået at skabe en levevej ud af sin passion. Med en mastergrad i Positiv Psykologi, med fokus på positivt lederskab, fra Aarhus Universitet samt et diplom i Ledelse fra UC SYD, har han en solid baggrund. Selvom hans oprindelige uddannelse er som ingeniør fra Aalborg Universitet, har han også haft direkte erfaring med at lede medarbejdere. Dette har givet Lars en omfattende indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i en virksomhed samt de krav, der stilles til lederskab, både for ham selv og for andre.

Lars er ekspert i at hjælpe andre med at opdage og omsætte værktøjer, strategier og ressourcer, der kan skabe bemærkelsesværdige resultater og føre til imponerende succes. Han formår at tale både til hjernen og hjertet hos dem, han arbejder med, og derved skaber han en følelsesmæssig forbindelse. Dette øger chancerne for, at de lytter åbent og engageret og opnår resultater.

Lars er ærlig og frygter ikke at vise sig uperfekt. Han lever sit eget liv i overensstemmelse med sine egne principper, hvilket giver ham førstehåndserfaring med det, han formidler. Hans ambition er at formidle budskaber, der kan forvandle dit lederskab til det bedre – til glæde for både dig selv og dem, du arbejder med.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Om forløb

Ledelses akademi er en tilgang til ledelse, der fokuserer på at skabe en inspirerende og støttende arbejdskultur, hvor medarbejderne trives og yder deres bedste. Du opdage, hvad der virkelig motiverer mennesker, og hvordan du kan bruge indflydelsens kraft til at skabe varige forandringer. Det indebærer at bruge en række værktøjer og strategier til at motivere og engagere medarbejderne, fremme effektiv kommunikation og samarbejde samt fremme en positiv og konstruktiv arbejdsplads. En ekstraordinær leder er en, der udviser empati, lytter aktivt til medarbejderne og er åben for deres idéer og perspektiver. Ved at skabe et miljø præget af tillid og respekt, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og anerkendt, kan et positivt lederskab bidrage til øget arbejdsglæde, engagement og produktivitet.

En positiv leder er også i stand til at give konstruktiv feedback og opmuntring til medarbejderne, og de er villige til at støtte og vejlede dem i deres udvikling. Dette skaber en kultur, hvor fejl og udfordringer ses som muligheder for læring og vækst, og hvor medarbejderne føler sig trygge ved at tage initiativ og være innovative.

Kort sagt handler positivt lederskab om at skabe en inkluderende og inspirerende arbejdsplads, hvor medarbejderne kan trives, udvikle sig og bidrage til organisationens succes.

I denne sammenhæng tilbyder vi praktisk lederskabstræning med Lars Sigurd, en anerkendt ekspert inden for positiv ledelse.

Vores lederuddannelse er relevant for enhver, der beskæftiger sig med ledelse, uanset deres rolle, niveau eller erfaring. Uanset om du er en erfaren leder, der ønsker at udvikle dit personlige lederskab, en ny leder, der søger retning og værktøjer til at lede effektivt, eller en del af en ledergruppe eller teamleder, der ønsker at styrke din indsats på en innovativ måde, vil vores uddannelse være gavnlig for dig.

Træd frem og etabler en ny standard som leder på Ledelses akademiet.

Formål

Formålet med forløbet er at holde det simpelt, men effektivt med stor indvirkning til følge. Vi skal ikke lære bare for at lære – vi skal lære for at opnå indvirkning og forandring. Som leder vil du blive præsenteret for de mest effektive metoder og strategier, der er nødvendige for at skabe en sund og produktiv arbejdsplads, som støtter både din egen og medarbejdernes trivsel samt organisationens resultater.

Du vil modtage konkrete redskaber, som du kan implementere med det samme i din dagligdag uden at skulle igennem tunge og omfattende bøger. Vores fokus er at gøre ledelse simpelt og tilgængeligt for alle samtidig med, at vi integrerer de metoder og strategier, der er afgørende for lederes succes. Ægte læring opstår først, når vi anvender det, vi har lært.

Det praktiske

Du inviteres til fem intensive undervisningssessioner på Ledelses akademiet, hvor hver session varer halvanden time. Sessionerne begynder i uge 9, 2024 og fortsætter herefter hver anden uge.

Efter hver session sikrer vi, at du implementerer den opnåede viden gennem relevante udfordringer.

Som deltager får du også eksklusiv adgang til vores private Facebook-gruppe, der er oprettet specielt til dette ledelsesforløb. I gruppen vil vi fokusere på at støtte og opmuntre hinanden til at opnå succes.

Som en ekstra fordel vil du modtage rabatmuligheder, hvis du ønsker yderligere skræddersyet støtte til at understøtte netop dig og din ledelse.

Ønsker du som leder at gå hjem efter hver session med konkrete redskaber, som du straks kan anvende? Så er dette ledelsesevent netop noget for dig.

Hvad du lærer

I. Udvikle lederegenskaber og ledelsesteknikker

Træd frem og etabler en ny standard for at inspirere andre til succes. Lær om de grundlæggende principper og teknikker inden for lederskab og hvordan det kan have en positiv virkning på organisationen og medarbejderne.

 • Hvad er positivt lederskab, og hvad er forskellen fra traditionelt lederskab?
 • Positive virkninger af positivt lederskab på organisationen og medarbejderne
 • Udforskning af de grundlæggende principper og teknikker inden for positivt lederskab
II. Udvikling af en positiv arbejdskultur

Udvikling af en positiv arbejdskultur: Få værktøjer og ressourcer til at skabe en arbejdskultur, der støtter positive relationer og samarbejde, og fremmer arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne.

 • Skabelse af en arbejdskultur, der støtter positive relationer og samarbejde
 • Fremme af arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne
 • Skab en meningsfuld og formålsfuld arbejdsplads
III. Kommunikation og feedback

Kommunikation og feedback: Lær hvordan du kan skabe en positiv kommunikationskultur i organisationen, og hvordan du giver og modtager feedback på en konstruktiv måde.

 • Skabe en positiv kommunikationskultur i organisationen
 • At give og modtage feedback på en konstruktiv måde
 • Effektiv kommunikationsteknikker til positiv påvirkning af medarbejderne
IV. Positiv forandring og innovation

Få værktøjer og ressourcer til at inspirere til innovation og kreativitet blandt medarbejderne, og skab en organisationskultur, der fremmer positiv forandring.

 • At inspirere til innovation og kreativitet blandt medarbejderne
 • Skabelse af en organisationskultur, der fremmer positiv forandring
 • At håndtere modstand mod forandring og skabe positiv forandring i organisationen
V. Positiv konflikthåndtering og resultater

Positivt lederskab og resultater: Lær hvordan du håndtere konflikter på en positiv måde og opbygge positive relationer, selv når uenigheder opstår. Samt hvordan positivt lederskab kan omsættes til konkrete organisatoriske mål og resultater.

 • At anvende positivt lederskab til at nå organisatoriske mål og resultater
 • At skabe en organisationskultur, der støtter og forstærker positivt lederskab
 • At måle og evaluere virkningerne af positivt lederskab på organisationen og medarbejderne
Professionel samarbejde virksomhed, organisation og teams
Bliv klogere på dit lederskab

Lars Sigurd er en af de bedste til at implementere strategier og motivere medarbejere for dig og dit firma. Lars har konkret hjulpet mig med strategien for mit eget firma, og det har givet mig mental ro og en optimal start for mit firma.

Tag fat i Lars fra siigurd.dk, når du vil udvikle dit firma og dit lederskab. De bedste anbefalinger herfra.

Martin Utiger

Advokat (H) , Utiger Advokater

Medrivende, inspirerende og god energi, er vel det, der bedst beskriver Lars. Jeg brugte ham ifbm. et lederevent og det med et fantastisk resultat. Lars gør en forskel, med fokus på individet og med udgangspunkt i sin egen historie. Det er fedt!

Jacob Kjærgaard

Leader - CEO

På kun 4 måneder, har jeg på mange punkter forbedret mine egenskaber ud fra de værktøjer som du har givet mig, og ligeledes følt en personlig ændring i mine holdninger og min måde at tilgå folk på. De styrker jeg nu engang har, og som du har vist mig hvordan jeg skal bruge, har jeg sat i spil og derved opnået en væsentlig øget fokus overfor mine medarbejder, venner og familie. Jeg har ligeledes fået stor positiv respons på mit ændrede adfærd, og høster derved meget positiv energi til videre brug i min udvikling. Jeg vil gerne rose for vores samarbejde indtil nu, og kan anbefale andre at prøve kræfter med de udfordringer du bringer i spil.

Omar El-Shakarji

Manager Packaging department, N&K Spedition A/S

Reservér din plads nu!

Der er en grund til, at Lars er en mere og mere anvendt: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning.