DIALOG

KNÆK KURVEN FRA KONFLIKT TIL LØSNING

En enkel vej til et godt samarbejde frem for konflikt

Dette har været en halvdags workshop med “Dialog – knæk kurven fra konflikt til løsning”. Kundes udgangspunkt var kofliktrelateret. Hvor i vores arbejde vil vi hellere arbejde med at fremme det vi ønsker, et samarbejde og bedre dialog. Afkastet har været at alle ønsker at de alle arbejder på et fremadrettet og i fælleskab mod et endnu bedre samarbejde-, forståelse-, og læringsmiljø. Så alle kan gå glade hjem og alle kan komme i ”flow” igennem et fælles engagement, en positive tilstand, gode kollegaer, at man sammen bidrager til at lykkes. Igennem ærlighed på workshoppen, fremkom tre punker de ville have fokus på. Fokuspunkter som er ”action signaler”, til at skabe den ændring man ønsker, i fremtiden. Det er aftalt holder fokus på fremtiden og efterlader bitterheden i fortiden.

Indhold:

  • Hvad er aktiv lytning?
  • Sådan, Empatisk kommunikation er vejen frem
  • Samtalestruktur –Tilgang til en god dialog
  • Nedtrapning med Konflikttrappen
  • De 5 tips til aktiv lytning
  • Værdsættende samtale – forøge dets værdi

Output

  • Fra workshoppen udarbejdede Siigurd et aftalegrundlag til et godt samarbejde
  • Bedre kommunikation og samarbejde med dialog
  • Håndtering af fremtidige tiltag i god tid

Book Lars Sigurd

Bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god foredragsholder der viser effektive teknikker, der frembringer stærkere kultur og resultater igennem mennesker.

12 + 4 =

Min tilgang som oplægsholder

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredrags- og workshopsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Vil du tale med Lars Sigurd?

Har du behov for et møde med Lars, kan du booke det lige her!

Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om “Trivsel & Selvledelse”. Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål – vi lever jo som advokater i en “fejl-finder kultur”, men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars.

Poul Jensen

ADVOKAT (L)/PARTNER, DAHL Advokatfirma

Fantastisk dag, hvor Lars fra Siigurd virkelig evner at flytte mennesker. Vi havde en 4 timers workshop om teams og ledelse, der var fyldt med masser af værdifuldt indhold. Forløbet vekslede mellem relevant viden og en stor del praktiske aktiviteter, hvor en positiv stemning bygges op på ingen tid. Særligt er han god til at engagere alle og fremme medarbejdernes styrker. Besøget hos os ved N&K Speditions Polske afdeling, har været et vigtigt led i vores fremtidige udvikling af os som team, tak.

Pawel Piotr Konieczny

Traffice Manager, N & K Spedition A/S

I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!

Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank