Udvikl dit lederpotentiale sammen med andre ledere Forår 2025
Ledelses Akademi 2025
Får organisationer til at lykkes med god ledelse

Praktisk og inspirerende leder træning

Lederudviklingsforløb i Esbjerg, Dit personlige lederskab
Simple, men effektive metoder og teknikker
Om forløb

Ledelses akademi er en tilgang til ledelse, der fokuserer på at skabe en inspirerende og støttende arbejdskultur, hvor medarbejderne trives og yder deres bedste. Du opdage, hvad der virkelig motiverer mennesker, og hvordan du kan bruge indflydelsens kraft til at skabe varige forandringer. Det indebærer at bruge en række værktøjer og strategier til at motivere og engagere medarbejderne, fremme effektiv kommunikation og samarbejde samt fremme en positiv og konstruktiv arbejdsplads.

Kort sagt handler Ledelses Akademi om at skabe en inkluderende og inspirerende arbejdsplads, hvor medarbejderne kan trives, udvikle sig og bidrage til organisationens succes.

Vores lederuddannelse er relevant for enhver, der beskæftiger sig med ledelse, uanset deres rolle, niveau eller erfaring. Uanset om du er en erfaren leder, der ønsker at udvikle dit personlige lederskab, en ny leder, der søger retning og værktøjer til at lede effektivt, eller en del af en ledergruppe eller teamleder, der ønsker at styrke din indsats på en innovativ måde, vil vores uddannelse være gavnlig for dig.

Træd frem og etabler en ny standard som leder på Siigurd´s Ledelses Akademi.

Eller gør som andre ambitiøse virksomheder og book et lukket forløb til din organisation.

Simple, men effektive metoder og teknikker

  • Øget medarbejderengagement: Positive ledelsesprincipper fremmer et miljø, hvor medarbejdere føler sig værdsatte og anerkendte, hvilket fører til højere engagement og motivation.
  • Styrket organisationskultur: Implementering af positive ledelsesprincipper kan bidrage til at skabe en sund og positiv organisationskultur, der fremmer samarbejde, tillid og trivsel.
  • Forbedret præstation og produktivitet: Ved at fokusere på styrker og ressourcer frem for begrænsninger kan positive ledelsesprincipper føre til forbedret præstation og øget produktivitet hos både individuelle medarbejdere og teams.
  • Reduceret negativitet og konflikter: En positiv ledelsesstil kan hjælpe med at reducere negativitet og konflikter på arbejdspladsen ved at skabe et miljø præget af tillid, åbenhed og respekt.
  • Bedre evne til at tiltrække og fastholde talent: En positiv ledelsesstil kan fungere som en attraktiv faktor for potentielle medarbejdere og bidrage til at fastholde eksisterende talent, da det skaber et miljø, hvor folk ønsker at arbejde og udvikle sig.

Tid

Tirsdag kl. 8:10 – 9:40

Fredag kl. 13:00 – 14:30

KUN en dag i ugerne: 9, 11, 13, 15 & 17.

Sted

Siigurds videnscenter,

Stormgade 133,

6715 Esbjerg

Målgruppe

Projektleder, CEO, produktchef, selvstændige, direktør, afdelingsleder, kommende ledere etc.

Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti. Kontakt og hør mere.

Billet

Early Bird: kr. 3.465, til 15/12

Standardpris: kr. 5.500, til 31/1

Sen tilmelding: kr. 7.500

(Bestiller du online og spar +10%, nu)

Kommer i flere, så kontakt os. Så vil vi på  standartprisen laver vi et godt tilbud.

Formål
Ledelse i verdensklasse
Formålet med forløbet er at holde det simpelt, men effektivt med stor indvirkning til følge. Vi skal ikke lære bare for at lære – vi skal lære for at opnå indvirkning og forandring. Som leder vil du blive præsenteret for de mest effektive metoder og strategier, der er nødvendige for at skabe en sund og produktiv arbejdsplads, som støtter både din egen og medarbejdernes trivsel samt organisationens resultater. Du vil modtage konkrete redskaber, som du kan implementere med det samme i din dagligdag uden at skulle igennem tunge og omfattende bøger. Vores fokus er at gøre ledelse simpelt og tilgængeligt for alle samtidig med, at vi integrerer de metoder og strategier, der er afgørende for lederes succes. Ægte læring opstår først, når vi anvender det, vi har lært.
Det praktiske

Du inviteres til hele fem intensive undervisningssessioner på Ledelses akademiet, hvor hver session varer halvanden time.

Efter hver session sikrer vi, at du implementerer den opnåede viden gennem relevante udfordringer.

Som deltager får du også eksklusiv adgang til vores private Facebook-gruppe, der er oprettet specielt til dette ledelsesforløb. I gruppen vil vi fokusere på at støtte og opmuntre hinanden til at opnå succes.

Som en ekstra fordel vil du modtage rabatmuligheder, hvis du ønsker yderligere skræddersyet støtte til at understøtte netop dig og din ledelse.

Ønsker du som leder at gå hjem efter hver session med konkrete redskaber, som du straks kan anvende?

Så er dette ledelsesevent netop noget for dig.

Michael Boel Olesen & Lars Sigurd, Siigurd

Han er fuldstændig selvstændig og har formået at skabe en levevej ud af sin passion. Med en mastergrad i Positiv Psykologi, med fokus på positivt lederskab, fra Aarhus Universitet samt et diplom i Ledelse fra UC SYD, har han en solid baggrund. Selvom hans oprindelige uddannelse er som ingeniør fra Aalborg Universitet, har han også haft direkte erfaring med at lede medarbejdere. Dette har givet Lars en omfattende indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i en virksomhed samt de krav, der stilles til lederskab, både for ham selv og for andre.

Lars er ekspert i at hjælpe andre med at opdage og omsætte værktøjer, strategier og ressourcer, der kan skabe bemærkelsesværdige resultater og føre til imponerende succes. Han formår at tale både til hjernen og hjertet hos dem, han arbejder med, og derved skaber han en følelsesmæssig forbindelse. Dette øger chancerne for, at de lytter åbent og engageret og opnår resultater.

Lars er ærlig og frygter ikke at vise sig uperfekt. Han lever sit eget liv i overensstemmelse med sine egne principper, hvilket giver ham førstehåndserfaring med det, han formidler. Hans ambition er at formidle budskaber, der kan forvandle dit lederskab til det bedre – til glæde for både dig selv og dem, du arbejder med.

Kontakt mig idag
Og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer.
Eller book et uforpligtende første møde på 15 min.