Jeres Exceptionelle Virksomhed

Slå dørene op
og bliv
ubegrænset

Flyt forhindringerne og bevæg jer fremad

Strategier for ekstraordinær præstation

Hvad med jer? Ved I, hvilken pris I betaler for forsat at bygge på konventionelle industrielle tanker? Stressede og frustrerede medarbejdere der bryder sammen eller siger op? Kunder, der forlader jer, fordi de ikke får den hjælp de behøver? Leverandører der forsvinder, efter at de er blevet presset til konkurs? Er det en pris I lever med, for sådan har I altid gjort!

Hvad skaber ægthed og ejerskab,

bedre efterlevelse og mere klarhed, som muliggør forandringer i en hurtigt skiftende verden, så I imødekommer risikoen for handlingslammelse og stilstand, og i stedet bruger den aktuelle virkelighed til skabelsen af energi til ændringer?

Hvilke værktøjer og indsigt, har I brug for

til skabe de rammer, som sikrer jeres medarbejdere de bedste betingelser for opblomstring af deres arbejdsliv? Og hvor vi med de værktøjer og indsigt sætter medarbejderne i en tilstand, hvor de – frem for kun gøre det tilstrækkelige – gør deres bedste.

Hvordan udvikler man medarbejdere

som er talentfulde, proaktive, reflekterende og ansvarsfulde? Medarbejdere – i særdeleshed dem, der leverer en stor indsats – er ikke længere tilfredse med at blive behandlet som tal. De ser sig selv som individer, og de ønsker oplevelsen af selvbestemmelse, have lov til at bruge deres kompetencer og være del af noget større end dem selv.

Ekstraordinære resultater

Vil I inspireres til hvad der giver et ekstraordinært resultat og jeres næste niveau, med elementer, der baner vejen for fordybelse, effektivitet og kreativitet, så splinternye idéer opstår og kommer til virkelighed, som øger ens chance for opnå succes?

Vi sidder klar til at uddybe jeres muligheder. Uden omkostninger eller forpligtelse til noget som helst – Hvis ikke nu! Hvornår så?

Vi gør jeres virksomhed til en prioritet

Hvem er det for?

Organisationer som aldrig vil stille sig tilfreds med mindre end det som de kan blive til. Vi skaber merværdi med simple og forståelige visdomsteknikker, organisationens mennesker og teams. Vi tror på at fremtidens virksomheder tilhører de organisationer, der tør at stille sig selv et udviklende spørgsmål. Skabes der samtidig betingelser for gode trivsels-, lærings- og kreativitetstiltag, der bidrager til det gode meningsfulde arbejdsliv, kan det give stor konkurrencekraft og sikre produktivitet og kvalitet i de ydelser, som organisationen leverer. Vi ved i dag, veldokumenteret, at et fokus på humanistisk kapital kan skabe øget produktivitet. Mere engagement giver øget bundlinje.

“Vores samarbejde har i den grad været en personlig øjenåbner, og de personer de har arbejdet med, har udviklet sig fra første møde. De er utrolig engageret men giver samtidig plads til den enkeltes proces. En varm anbefaling herfra"

Sanne Thomsen, HR Manager, N&K Spedition 

"Samarbejdet med Siigurd giver mig en positiv indstilling og en bedre kommunikation med mine medarbejdere. Det har stor betydning for mig. De redskaber, man får, er guld værd. At have Siigurd som samarbejdspartner giver mig en løbende optimering i hverdagen i forhold til virksomhedens retning og vores tilgang til opgaver og relationer. Jeg ser frem til det fremtidige samarbejde"

Morten Juhl, Dykker, Indehaver Juhl´s Diving

"I samarbejdet har vi stillet skarpt på individuel ledelse, hvor Siigurd er en der møder mennesker i øjenhøjde, med en ærlig, positiv, engageret og videns baseret tilgang. En varm og positiv anbefaling"

CS electric A/S

"Siigurd har konkret hjulpet mig med strategien for mit eget firma, og det har givet mig mental ro og en optimal start for mit firma her i Nordsjælland, Tak. Tag fat i Siigurd, når du vil udvikle dit firma. De bedste anbefalinger"

Martin Utiger, Advokat (H), stifter og ejer, Utiger Advokater

Vores speciale

Vi erengagerede i at levere en service, uden sammenligning, der kan flytte tanker og indstillinger i organisationer, mennesker og teams, så man kan blive så god som overhovedet muligt. Vi udfordrer og holder jer til ilden, og igennem viden og erfaring udvikler vi ægte og varig læring. I årevis har vi koncentreret vores energi på et bestemt område, så I kan på kort tid lære en eller to forskelle, der øjeblikkeligt kan ændre det vi er i stand til. Igennem kunsten, at kunne stille et spørgsmål intelligent og præcist. Skaber vi et fokuspunkt så klart, at vi kan undersøge de redskaber I skal bruge, til at nå de resultater, mål og aktiviteter, I måtte ønske at forfølge.

Partnerskabet, til en fast månedlig ydelse, på et år eller mere, for 5-10 nøglepersoner, indeholder forberedelse, transport og sessioner. Vi leverer, hver måned en to timers fælles reflektionsmøde, et ledelsesseminar af enten halv- eller heldags en gang årligt, 1-1 udviklingssession en gang månedligt til hver af nøglepersonerne, option på forlængelse af partnerskab, fordelsagtige priser på vores øvrige services. Lad os teste jeres modstrandsdygtighed, om I er inkluderende og service orienteret. Elementer som gør jer ustoppelig og til en exceptionel virksomhed. Det er grundlaget for I adskiller jer ud fra andre virksomheder, får lov til at spille det uendelige spil, undgå begrænsninger og giver gigantisk motivation. Efterfølgende tager vi udgangspunktet i et veldefineret spørgsmål, som skærper vores fokus, igangsætter vores proces og vil føre os til svaret. Sjældent er der en opskrift til ethvert specifikt spørgsmål, så hvert forløb er unikt og kræver, af jer og os, tilpasning og forandring indtil at vi opnår det som I vil. Til imødekommelse af jeres ønsker og behov, anvender vi vores erfaring, udtræk af mønstre og viden – eller veldokumenteret informationer. Vi ved godt, at ingen ved sin fulde forstand, ville af egne ressourcer kunne imødekomme ethvert spørgsmål – herunder jeres. Derfor, og som en usynlig og ressourcekrævende del af jeres service, drager vi nytte af fortidens viden og bygger videre på den til gavn for jer.

Vi gør som vi gør, fordi det er ikke nok at vide, hvordan det skal gøres, for at skabe ægte og varig læring. Det skal trænes og man skal blive ved med at træne på samme måde som sportsfolk eller musikkere, som hele tiden i praktisk indøver det, som de kender i teorien. Og det er aldrig let og fremgangen er langsom, når vi skal ændre vore egne vaner og behov. Vi ved at vi igennem træning og kommunikation kan ændre adfærd, kultur og mindset.

Jeres exceptionelle virksomhed ligger forud. Skal det gå i opfyldelse?

Vejen til et nyt niveau kræver beslutsomhed og handling. Ekstraordinære virksomheder kræver mere end et ordinær mindset og drømme. Hæv niveauet og opdag hvad der gør jer særlig.

Book et uforpligtende møde med udgangspunkt i hvad i gerne vil.