Dit personlige udviklingsforløb

Vær den bedste udgave af dig selv

Styrk din virksomhed, liv og lederskab

– et forløb der vil hjælpe dig med at nå dine mål, vær klar til at forfølge en strategi, gøre drømme til virkelighed og vende alle ønskede områder af dit livet – Et forløb der kan ændre alt i dit liv!

Kommende hold

Jan. 2023. Den 13-14 + 20 — Fyn. Lukket for tilmelding.

Feb. 2023. Den 24-25 + 4. mar. — Midtjylland – Lukket for tilmelding

Okt. 2023. Den 28-29 + 4. nov. — Esbjerg

Principperne er enkle, men de resultater, du opnår, vil være ekstraordinære

Tag 100 % ansvar – du bestemmer din succes

Den virkelige sandhed er, – at der kun er én person, der er ansvarlig for den livskvalitet, du har. Den person er dig.  Hvis du vil have succes, skal du tage 100 % ansvar for alt, hvad du oplever i dit liv.  Dette inkluderer niveauet af din præstation, de resultater du producere, kvaliteten af ​​dine relationer, tilstand af dit helbred og fysiske form, din indkomst, din gæld, dine følelser – alt! – Det er ikke let.

Beslut dig for, hvad du vil – og få det til at ske

Du har besluttet, hvorfor du er her, du har besluttet dig for, hvad du vil lave, være og have. Hvad vil du gerne opnå. Hvad vil du opleve og hvilke aktiver og kompentancer ønsker du at erhverve. På rejsen fra hvor du er til, hvor du vil være, skal du beslutte dig og handle mod det du gerne vil opnå. Succes er baseret på 80% mindset og 20% strategi. Slip fri af dine begrænsninger, håndter modstand og løs problemer.

Tro på det er muligt – for det er det

Det så vigtigt at have positive forventninger. Når du erstatter dine gamle negative forventninger med mere positive – når du begynder at tro på, at det du ønsker er muligt – vil din hjerne faktisk overtage jobbet med at opnå den mulighed for dig. Bedre end det, vil din hjerne faktisk forvente at opnå dette resultat. Tro på dig selv og gå efter det.

Kundernes egen eksterne rating

Udvalgte organisationer

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Nedtællingen til næste gang er begyndt!

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Tag handling og løft dit niveau

Alt for mange går i stå med deres strategi, mål og drømme, så snart hverdagen indhenter os. Det er ærgerligt, for uden en effektiv eksekvering, kommer man til at sukke langt efter de ønskede gevinster.

Har du brug for at løfte din standart, så du kan lukke det hul mellem dine ambitioner og dens realisrende gevisnter? Spørgsmålet er, hvad er de effektive teknikker og metoder, der vil løfte dig til ny standart og opnå, hvad du virekelig vil. Samt hvordan kan det være, at vi fastholder vores nuværende adfærd, hvis vores potentiale faktisk kan løftes?

Alt for mange går i stå med eksekveringen, så snart det sidste punktum er sat. Vi oplever frustration, når ens mål udebliver. Hvor tit har man ikke tænkt på at starte eller gøre noget nyt, begynde på en slankekur eller gøre noget ved de dårlige vaner uden faktisk at gøre noget ved det? Eller hvor ofte er man vendt tilbage til de dårlige vaner, når man er løbet ind i forhindringer på vejen? Tit tænker vi på at gøre noget andet i livet, men frygten for at fejle fylder mere end lysten til at lykkes.

Hvem er det for?

Et personlige udviklingsforløb, er til dig, om du så er ansat, en virksomhedsleder, leder, atlet på højeste plan, karrieremenneske, en hjemmegående, iværksætter eller nationens overhoved er underordnet. Det er til dig, der har passion og en drøm, som får dig til at lyse op, og har lyst til at hoppe ud af sengen og komme i gang hver dag. Så sæt både din personlige og professionelle ambitioner højt. Vi har tillid til, at du kan nå dem. Så det kan være i din business, dit personlige liv og i dit lederskab, eller en kombination du vil løfte, men noget holder dig tilbage. Til dig der ønsker, at netop det du drømme om og længes efter, får din opmærksomhed, energi og plads i dit liv. Ikke en skønne dag, men i dag!

Vi er mennesker fra alle samfundslag. Fra dem der lige er begyndt på rejsen til succes til dem, der allerede har nået langt – uanset hvad så antænder vi dig til at tage det næste niveau. Vær sammen med andre som dig, der ønsker at gøre noget ved virkeligheden og vær i et miljø, hvor fælles interesse er, at vi vil løfte standarten.

Så lader du være med at gøre ting, du vitterligt gerne vil, fordi du frygter, hvad andre tænker? Eller tænker du, er der en mening med det hele? Eller hvordan får jeg skabt handling og resultater – Så er dette netop et forløb for dig.

Ved

Vær den bedste udgave af dig selv

vil du:

Dag 1

Beslut dig for, hvad du vil og tro på, at det er muligt

Lær hvordan forandringer skabes og hvorfor vi har svært ved det. Det er ikke svært at få viden om, hvordan resultater skal nås, men at gøre det er den svære del. Lær præcis, hvordan du overvinder begrænsninger, og skab handling til varig forandring.

Dag 2

Slip bremserne og begynd at køre hurtigere

Lær at udnytte kraften i momentum, set dig selv op til at lykkes og ødelæg dine gamle overbevisninger der ikke tjener dig og erstatte dem med nye. Få en model til at lukke hullerne på alle områder i dit liv og støtte den fremtid, du ønsker!

Dag 3

Vi er kun lige begyndt. Du bestemmer din fremtid

På den sidste dag fejer vi dine sejre siden sidst. Du får de praktiske værktøjer, du skal bruge til at implementere alt, hvad du har lært og til at følge den retning, du har skabt. Dag 3 er, hvordan du slipper din kraft og energi løs i din hverdag – hver dag.

BYG USTOPPELIGT MOMENTUM OG PERMANENTE RESULTATER

Lær effektive teknikker:

 • Hvordan du kommer fra, hvor du er til, hvor du skal være
 • Skab ægte og varige forandring i dit liv – Nu!
 • Afdække og ændre begrænsende overbevisninger.
 • Set dig selv op til vinde.

Tre grunde til du skal vælge forløbet:

 • Modtag effektive teknikker der løfter dig, til at kunne høste gevinsterne af din strategi- og visionplan gennem effektiv eksekvering.
 • Opdag nye metoder til at at søge efter nye veje, ressourcer og udfoldelsesformer, der udvikler dig og få tanke- og handlingsmønstre der skaber gigantisk momentum.
 • Lær hvordan du effektivt sætter livets spil op, så du ikke kun opnår dine mål, men også nyder processen.

Du får:

 • Forløb af 2+1 halvedage
 • Fysisk tilstedeværelse
 • Der vil være frokost- og pauseforplejning
 • Bliv del af et unikt fællesskab, som støtter dig før, under og efter.
 • Metoder der vil løfte dit potentiale og din standart til et nyt niveau.
 • Styrke til at bryde igennem barriererne

Uddybende info:

 • Fredag, 13:00-17:00. Dørene åbner 12:30, hvor en let sandwich er klar.
 • Lørdag, 9:00-13:00. Dørene åbner 08:30, hvor morgenmaden er klar. Efter er der frokost.
 • Opfølgning fredag ugen efter
 • Adressen ses under de enkle forløb
 • Investering: 7.497,- kroner + billetgebyr og moms,  inkl. forplejning, et forløb der giver dig den bedste udgave af dig selv på dine vilkår.
 • Opnå medarbejderudvikling som virksomhed eller giv dig selv mulighed for personlig udvikling.

Du har måske hørt det før – mange gange – at ingen kommer

Ingen kommer for at leve dit liv for dig

Ingen kommer for at redde dig

Ingen kommer for at give dig alle svarene

Men her er sagen… her er vi

Event kalender

Workshop

2023

Jan.

Vær den bedste udgave af dig selv, Fyn, Lukket for tilmelding

den 13+14 + 20 jan. 2023

Feb.

Vær den bedste udgave af dig selv, Midt Jylland – Lukket for tilmelding 

den 24+25 feb. + 4 mar. 2023

Okt.

Vær den bedste udgave af dig selv, Esbjerg

den 28+29 okt. + 4 nov. 2023

2024

Dine vaner, tilstand og historier vil afgøre din fremtid
Leder du efter det rigtige tidspunkt til en ny fremtid? Så er det, nu!

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

 

”Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!”

Jens Ulrich Laursen, Technical Project Engineering Manager, Siemens

”Medrivende, inspirerende og god energi, er vel det, der bedst beskriver Lars. Jeg brugte ham ifbm. et lederevent og det med et fantastisk resultat. Lars gør en forskel, med fokus på individet og med udgangspunkt i sin egen historie. Det er fedt!”

Jacob Kjærgaard

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv"

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

Indreget i prisen

 • Niveau løft af dig, dit mindset og din selvbeherskelse
 • Vægt på det praktisk og direkte anvendelig
 • Strategier og metoder kendt og anvendt af store personligheder som Henry Ford, Beethoven og Einstein
 • Gennemført på 3 halve dage
 • Invester 7.497,- kroner + moms og billetgebyr
 • Minimal risiko
 • Et socialt ansvar donation gennem Recovery Bulls

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med, at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber en følelsesmæssig forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for, at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne i gang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på, hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL? VI har SVARENE!

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skulle jeg deltage?

Fordi du ved at skabe resultater, realisere drømme og få nye vaner kræver mere end en god plan eller strategi. At vide hvad du ønsker er ikke nok. Det kræver handling, men der er noget som der stopper dig. I princippet kunne du bare gå i gang, men et eller andet holder dig tilbage.

Vi kikker på, hvad der er som holder dig tilbage og, hvordan vi får det vendt til din fordel. Sætter dig op til at få skabt resulterer og at du ikke kun gør det på den korte bane, men også på den lange.

Hvordan skal jeg være forberedt?

Du ved måske allerede, hvad du ønsker at opnå eller du ved måske, hvad du ikke ønsker. I begge tilfælde, så er du godt på vej. Hvordan du så sætter dig selv op og hvilke handlinger kræver for, at komme i gang arbejder vi med på workshoppen. 

Vigtigst af alt er, at du har et brændende ønske eller står i en situation der kræver handling.

Hvordan kan jeg vide, at jeg skaber resultater?

Der er mønstre til fiasko og der er mønstre til succes. Du kommer til at arbejder de metoder og strategier som dokumentet som markante forbedring af ens chancer til at lykkes og få den succes man ønsker.

Jeg har tidligere deltaget på lignede

At vide hvordan man gør er ikke nok. Der kan være langt fra tanke til handling. Specielt, når vi taler om personlig udvikling. Du kan deltage på det ene kursus efter det andet og få en masse flotte beviser til din væg. Men hvor meget værd er det, hvis du ikke bruger det til noget? Viden er potentiel power, indtil der tilsættes handling.

Dit valg skal være ud fra din egen tillid til konceptet og personerne bag. Relationen for at lykkes med at transformere et andet menneske udgør ca. 70%. Så vælg med omhug. Læs mere i denne blog. 

Hvorfor vælge jer?

Først fordi du har den rigtige følelse, at dette er det rigtige valg for dig. Vi sætter barren højt og tror på at du kan. Vi bliver ved indtil at gennembruddet kommer, trods udfordringer, tilbagefald og opgivenhed. Tag ikke kun vores ord, men lyt til vores kunder. Allerede nu har vi skabt masser af resultater med andres forretninger, personlige liv og lederskab. 

Hvad har du at miste? Er vi ej det rigtige match for dig, så sikre vi dig minimal risiko med vores tilfredshedsgaranti.

Skal alle fra organisationen deltage på samme dag?

Det er den samme workshop, der bliver afviklet flere gange. I kan derfor sagtens dele jer op, så I deltager på forskellige dage (f.eks. hvis I vil undgå at lukke en afdeling ned) og alligevel have den samme referenceramme at arbejde ud fra, når I kommer tilbage på arbejdet.

Hvornår er sidste tilmeldingsfrist?

Sidste tilmeldingsfrist varierer, fordi det er forskelligt, hvornår lokationerne har brug for at vide endelig antal deltagere. Generelt handler det om, at få sig tilmeldt så hurtigt som muligt – også for at du kan få plads på den ønskede lokation.

Først til mølle princippet.

Yderlig spørgsmål

Står du stadig med et spørgsmål og mangler svar. Så står vi klar til at hjælpe.

Der er altid plads i dit liv til at tænke større, skubbe grænser og forestille sig det umulige

Deltag med KUN 50% RISIKO

Tilfredshedsgaranti

Minimal risiko

Vi er så sikre på, at du vil elske den oplevelse og transformation, du får ved at deltage i Siigurd´s Personlig udviklingsprogram, så vi vil sørge for, at du deltager med 50 % risiko.

Ved at tage risikoen sammen med dig, kan du deltage først og derefter træffe en beslutning, om det var det værd. Det eneste vi beder om er, at du møder op fra dag 1, så du får mest muligt ud af arrangementet.

Skulle du af en eller anden grund ønske en refusion, beder vi dig blot give os besked inden start på dag 2, og anmode om din refusion, hvorefter refusion og overførsler ikke længere vil være accepteret.

Flere detaljer i Q&A-sektionen ovenfor. Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen til dit Personlig udviklingsprogram, og vi ved, at den information og det fællesskab, du får adgang til, har chancen for at ændre dit liv for altid.

Andre mennesker betyder noget

Vi tager et socialt ansvar

Alle fortjener en chance mere i livet

Donation

3 måltider eller 2 medlemsskaber

Alle fortjener en ekstra chance i livet igennem Recovery Bulls. Andre har brug for os og måske mere end nogensinde, og vi ønsker, sammen med dig, at give tilbage. Så hvis du deltager lige nu, donerer vi tre måltider eller to medlemskab på dine vegne til Recovery Bulls!

Allerede nu igennem tidens løb har Siigurd uselvisk givet sin energi og ressourcer, som et socialt bidrag til Recovery Bulls, til alle udsatte mennesker i vores samfund, der står i udsatte positioner. Fordi alle fortjener en chance mere i livet. Det har vi i i sinde at fortsætte med.

Ønsker du at bidrage med flere medlemskaber til Recovery Bulls, gøres det let som et tilkøb. 

Hvem er Recovery Bulls?

RECOVERY BULLS er et landsdækkende socialt idrætsfællesskab, med tilstedeværelse i mere end 14 byer og mere end 1500 medlemmer. Et fællesskab der bygger på samhørighed, frivillighed og kærlighed. Recovery Bulls tror på, at man gennem forskellige idrætsaktiviteter kan løfte livsglæden hos mange udsatte mennesker. Formålet med sportsholdet er at sætte en idrætsbevægelse i gang for den del af befolkningen, der ikke reelt har adgang til de eksisterende idrætsfællesskaber. – https://recoverybulls.dk 

Fordi udsatte fortjener en chance.

Kontakt

eller ring 40 24 75 99

Tilslut

Lade drømme blive til virkelighed!

Hvis du har lyst til at tilmelde dig eller er nysgerrig på at høre mere om, hvordan dette forløb kan give mening for dig og dine ansatte, er du meget velkommen til at række ud.

Skal flere eller hele arbejdspladsen med?

Ved 5 eller flere deltagere fra samme sted er I mange og vil I gerne drøfte særlige gruppepriser? kontakt os på 40 24 75 99 eller skriv til os på kontakt@siigurd.dk