fbpx

Service

Opdag

Antænd

Udfør

Nøgler til forandring

Hvor det umulige bliver muligt. Nyd vores service, men vigtigere, brug den!

Energy speech – præstér under pres, nu!

En powerfuld time, der vitterligt puster liv i gløderne – fra gnist til passioneret ild

Frygten for at fejle … fastgroet? Er man passioneret og ambitiøs, kender man til at skulle præstere under pres. Frustration, nervøsitet, tvivl og bekymringer, er naturlige når vi står over for en vigtig opgave, men måden de håndteres , er altafgørende. Få, med det samme, konktete redskaber der håndterer magtesløshed og skaber et momentum og drive til at gå ud for at lykkes direkte bagefter.

Læs mere

Vi oplever alle perioder, hvor den negative spiral får overtaget i os. Vores mindset er fastlåst og vi har sværtved at bryde de mønstre der fastholder os. Heldigvis kan negative tanker og tilstande ændres på et splitsekund. Ens tanker kan blive proaktive og skabe den energi, der skal bruges til at vende håbløshed til handlekraft. En gejst, der starter bølgen til fremadrettet at lykkes.

Oplægget kan gøre forskellen for om I lykkes eller ej. Energy speech henvender sig til alle, der forventer at skulle levere præstationer kort efter oplægget. I enten sportsverdenen eller i erhvervslivet. Vi skaber på kort tid den tilstand, der skal bruges til at flytte de mentale forhindringer, der blokerer jeres entusiasme, energi og færdigheder.

Tre hovedgrunde til i skal vælge Energy Speech

  • Skab, med det samme, et fokus med momentum
  • Bryd den negative spiral
  • Forstærk jeres mindset mod til at lykkes

Oplægget gennemføres på enten dansk eller engelsk.

Varighed: 60-90 min.

Flyt forhindringerne og dyrk fremtidens vision
Et resultatorienteret workshop, der skaber ægte fremgang og momentum på dagen.

Mistet drive til at skabe ændringer? Svært ved at fastholde motivationen? Er opgaven og processen uoverskuelig? Alle former for forandringer kan være svære at ændre, især dem, der fører til en bedre og højere standard!

Læs mere

Vi kan opleve perioder med stor motivation og fremgang, hvor vi lykkes og er på vej i den rigtige retning. Men tiden og drivet forsvinder og så oplever mange, at deres fremgang stopper og vender tilbage til udgangspunktet. Motivation er flygtig og derfor skal der mere til end kortsigtet motivation. Ægte varige transformationer bunder dybere og kræver en ægte beslutning for at skabe vedvarende ændringer. Det skaber vi på workshoppen igennem flere opgaver.

Igennem syv trin, som en resultatgivende workshop, hjælper vi med at tage en idé, opgave, projekt og vision og gøre det til virkelighed. Selv tiden, som altid er en udfordring og en begrænsning for at lykkes, er et af dagens elementer. Velvidende at uanset hvor meget vi ønsker at skabe nye resultater, så rammer tiden og hverdagen os altid igen. Vi lykkes, fordi der er mønstre til at lykkes og mønstre til at fejle. Det kan være selvom at opgaver og projekter er uoverkommelige. Dem, som lykkes gør nogle bestemte ting på regulær basis, på bestemte måder at tænke på og bestemte måder at handle på. De mønstre ligger til grund for dagen og til at vi lykkes. Så spis pennen og hav notesbogen klar! Selv vil I derfor i løbet af dagen skabe det drive og den gennemslagskraft der skal til, så I længe efter stadig mærker eftervirkningerne fra dagen og forsat skaber handling og fremdrift.

Workshoppen ”Flyt forhindringerne og dyrk fremtidens vision” henvender sig til alle, der ønsker at tage kontrol og udnytte de kræfter som former den fremtidige skæbne. Det kan være såvel personligt som professionelt. Uanset hvad du ønsker at opnå, så er denne workshop med til at minimere afstanden mellem vision og fremtid.

Tre hovedgrunde til I skal vælge ”Flyt forhindringerne og dyrk fremtidens vision”

  • Skab handling, klarhed og resultater så I lykkes
  • Gør en stor opgave overkommelig
  • Tag en ægte beslutning til holdbar resultatskabelse

Varighed: 4-12 timer

Hvad står i for?
Hvad står I for?

Det som formår at løfte virksomheder til at tage springet fra at være gode til at være fantastiske.

Hvorfor skal nogle købe eller hyre fra jer frem for andre? Ved medarbejderne, hvordan de skal navigere, når en beslutning skal tages? Hvor er I lige nu, og hvor vil I være? Vi skaber rammerne for at I finder essensens, og gør det effektiv.
Læs mere

Identificer og formuler jeres konkurrencemæssige fordel med et budskab der er til at forstå og skaber handling. Der stilles krav til virksomheder, som vil hæve sig over det almindelige og ønsker at spille det uendelige spil.

Internt handler al beslutningstagen overalt i organisationen i sidste ende om afklaring af et veldefineret grundlag. Ved man hvad der er vigtigst, er det ganske let at træffe en beslutning. Er man usikker på, hvad der er vigtigst, kan beslutningen i sidste være katastrofal.

Tre grunde til at vi lykkes med workshoppen; ubesværet koncentration, bliver ikke talt ud af vores hoveder og ægthed og ejerskab. Ubesværet koncentration øger chancen for succes og derfor en af vores hovednøgler for dagen til at bane vejen for effektivitet, fordybelse og kreativitet. Vores tanker er hvor vores fokus er, derfor bliver vi let forstyrret og fastholdt af et igangværende emne. Skabelsen af ægthed og ejerskab, som bidrager til bedre efterlevelse, mere klarhed og power, så I efterfølgende kan kommunikere det kongruent til omgivelserne.

Hvad står I for? Kan med stor fordel anvendes i erhvervslivet for at skabe fælles klarhed og retning, både internt og eksternt, med et grundlag der skaber gigantisk motivation. I den sande kraft af jeres identitet og handling, vil I hæve jer op over det almindelige.

Tre hovedgrunde til i skal vælge ”Hvad står i for?”

  • Skab en overbevisende fremtid
  • Bring medarbejderens egenskaber, energi og talenter frem i lyset
  • Dyrk en ubegrænset virksomhed

Varighed: 8-24 timer

Lokation

Vadehavskysten, Danmark
6700 Esbjerg

CVR: 27244297

 

Kontakt os

(+45) 40 24 75 99
kontakt@siigurd.dk

Handelsbetingelser

 

Kontakttider

Man-Fre: 9 – 14
Eller efter aftale

 

Find inspiration