Et salgsopkald udviklede sig til et fantastisk samarbejde…  

En dag ringede Lars til mig for at tilbyde at komme og lave et ”Værdiskabende foredrag om at mennesker arbejder bedst når de trives” Jeg kendte ikke Lars, så den samtale jeg kunne have afsluttet efter 2 minutter med et ”NEJ TAK”… men der var noget ved Lars, og jeg lyttede og jeg blev i den grad inspireret, hvilket jeg i øvrigt til stadighed gør hver gang jeg har samtaler med Lars.

Lars bidrager med hans ledererfaring fra erhvervslivet, hans positive tilgang samt hans iver efter at få mere fokus på trivsel og arbejdsglæden og sidst men ikke mindst de resultater det medfører.  

Vores samarbejde har i den grad været en personlig øjenåbner, og de personer Lars har arbejdet med, har udviklet sig fra første møde. Lars er utrolig engageret men giver samtidig plads til den enkeltes proces.

Jeg forestiller mig at vi har et langt og værdifuldt samarbejde foran os – et samarbejde der løbende vil udvikle sig. 

En varm anbefaling herfra.

Sanne Thomsen, N&K Spedition