NK

“Glas halvfyldt vs. halvtomt”

EK Sundhed og omsorg

“Inspirerende at gå omkring i verden og lave branding på en anden måde end i dag”

VB 27. maj 2019

“Positive spiraler”

NK

“Know your strengths and use then as possible”

Energiskabende foredrag

“tak for et godt foredrag, du har fået sat god gang i tankerne”

NK

“Hvordan man arbejder med sig selv. Work in progress”

Recovery Bulls

“Dit oplæg omkring Flow var godt. Tak for et rigtig godt oplæg”

5

“God øjenkontakt”

NK

“Finding the strength from colleagues”

EK – Sundhed & Omsorg

“Øjenåbner på en interessant måde”

Janet – kort

Vi fik stof til eftertanke. Hvordan kan vi arbejde aktivt med at Brande vores tilbud til kommende beboer på Plejehjem? Hvordan inddrager vi vores nærmiljø? Hvordan arbejder vi forsat aktivt på at forbedre vores image, blandt andet via vores hjemmesider, indflytningsmateriale m.m. Hvad kan vi forbedre i forhold til vores samarbejde med pårørende?

Vi blev udfordret via refleksive spørgsmål. Vi har efter vores workshop arbejdet aktivt med Branding af Plejehjem, dette er en gennemgående vision som virksomhedsplanen 2020 gennemsyres af.

Janet Rosengren Sillasen Due, Konsulent, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune.

Simon Nielsen

“Optimisme – Positivitet – Glæde – Taknemmelighed – Et mål – Et drive”

N&K – Christian

“Livet er en proces fyldt med op- og nedture, hvor ofte man havner lidt på autopilot uden tid eller ønske om refleksion og eftertanke. Hvilket et forløb hos Siigurd har givet”

Energiskabende foredrag

“tak for et godt foredrag, du har fået sat god gang i tankerne”

VB 17. maj 2019

“Det gav inspiration til at give noget til andre og ikke bare vente til man selv modtager”

Feedback – 2019-04-09 – Sky-Light – Trivsel

“Godt at få styr på egne styrker. Flow giver mening”

Feedback – 2019-03-27 – Foredrag- REHH

“Kanon positivt oplæg”

VB 27. maj 2019

“Meget inspirende, tak”

z – EK Sundhed og omsorg

“Indre motivation”

NK

“3 positive ting for at opveje 1 negativ”

Janet Rosengren Sillasen Due, Teamleder Esbjerg Kommune

“I mit job som teamleder kræves der relevant viden og uddannelse fra organisationen. I forbindelse med min akademiuddannelse søgte jeg coaching og sparring fra Lars, mest for at vælge relevante emner der kunne relateres til min hverdag og som jeg kunne bruge til mine eksamener. I begge fag havde jeg af flere omgange stor gavn af Lars! Lars gav mig sparring og stillede de nødvendige spørgsmål for jeg kunne udvikle mig under og efter mine opgaveskrivninger, jeg gik sikker til eksamen og følte jeg var ”vokset” under min opgave skrivning. Det blev til 2 flotte 12 tal, kommentaren fra censor var: ” Du er utrolig sikker i din præsentation og jeg får helt lyst til at være én af dine medarbejdere”! 
Lars har en utrolig positiv energi der smitter og giver lyst til at forandre i den bedre retning! Jeg vil med sikkerhed benytte Lars igen til mine kommende udfordringer!”

Janet Rosengren Sillasen Due,
Teamleder Esbjerg Kommune

9

“Super motiverende og mulighed for at kikke lidt indad. Godt præsenteret”

a – RB – 15/6-2019 – Bestyrelsesmøde

“Overblik over ledelsesmæssige muligheder for struktur og udvikling af organisationer. Det har været overblik skabende”

Feedback – 2019-03-27 – Foredrag- REHH

“Bliv ved med at fokusere positiv – det hjælper”

Hvad er ægte selvledelse?

At kunne lede sig selv og at kunne lede i fælleskab.

Der er i virkeligheden kun ét sted at finde ægte selvledelse, og det er indeni en selv – i hver tanke, i hver bevægelse, i enhver motivation. At kunne lede sig selv autentisk er et udtryk for, hvem du virkelig er, dit eget selvudtryk. At tage ansvar for egen planlægning og gennemførelse af eget arbejde inden for accepterede rammer mellem dig og din arbejdsplads.

Relateret indlæg, læs her: Gnist – din vej til personlig styrke gennem Passion og Vedholdenhed

Dem, der virkelig leder sig selv, siger “jeg ved, hvem jeg er, og jeg ved, hvor jeg vil hen”. De samler viden og erfaringer og følelser, som vil hjælpe med at forberede dem på alle mulige måder. Hvis du ved, hvor du vil hen, har du allerede arbejdet på de dele af din personlighed, der vil gøre dig bedre og mere selvledende. Arbejd på din holdning, arbejd på dit fælleskab, arbejd på dine styrker og arbejd på dine tidsstyringsevner. Nedskriv det hele ned på papir. Samtidig forestiller du hele tiden dig selv på det sted, du gerne vil være, og arbejder i den retning, du gerne vil, og i et fælleskab, der ønsker at få det bedste resultat ud af det for alle. 

Retningen bestemmer destinationen for dig og fælleskabet. Så her er et spørgsmål, du skal stille dig selv: Tager mit nuværende fokus og alle de beslutninger, som jeg i øjeblikket er engageret i, mig derhen, hvor jeg vil? Så stil samme spørgsmål i fælleskab. Det er et vigtigt spørgsmål, som konstant må stilles i begyndelsen af ​​måneden, begyndelsen af ​​ugen, begyndelsen af ​​dagen for at undgå at flyde rundt i en udefinerbar retning, krydse fingre og håbe, at man ankommer til det rette sted, når man ikke engang er på vej i den retning. Ofte skal vi som et selvledende individ spørge os selv, om det ER dette den rigtige retning? Finder de handler, der lukker afstanden til den ønskede ankomst, sted? 

Vigtige spørgsmål, der hjælper dig med selvledelse og med at bestemme din retning.

  • Er min nuværende retning, den retning, jeg ønsker?
  • Er vores fælles retning klar og tydelig og den retning, vi ønsker? 
  • Er det et fælles mål, et som skaber større teamånd?
  • Er det et mål, som jeg, mine kolleger, min chef, mit team, min afdeling eller for hele organisationen føler ejerskab for? – eller er det andres mål!

Kan du svarer JA til overstående, kan du opnå en koncentreret og fokuseret tilstand, som gør, at du kan håndtere komplekse udfordringer. Hurtigere og nemmere.

Stil dig selv disse spørgsmål og diskuter dem derefter i fælleskab. Når du selv har besvaret disse spørgsmål, så tag det et skridt videre og spørg: Hvad gør jeg, der virker eller ikke virker? Diskuter det hele. Arbejd med dig selv for at finde ud af den bedst mulige retning for dig og fælleskabet – din selvledelse er det, nutidens virksomheder har brug for. Vær ambitiøst selvledende og forfølg denne fælles retning ved at skabe en overbevisende og udfordrende fremtid, som giver dig en grund til at bruge dine færdigheder.


Bethina kort 2

“… Tak fordi du bliver ved med at skubbe · Tak fordi du er hård men retfærdig · Tak fordi du holder mig fast i målet · Tak fordi du har lært mig nye færdigheder …”

2019-02-12

“Fokus på egne styrker. Bedre til at prioritere. Sjove opgaver og udfordringer”

Mere energi med dine personlige styrker?

Tag en test og brug dine personlige styrker i hverdagen og få mere energi og engagement.

Styrker bygger på positiv psykologi, der tager udgangspunkt i, hvad der får os til at føle os godt tilpas. Positiv psykologi sætter fokus på styrker frem for svagheder. Ved at blive bevidste om vores personlige karakteristiske styrker – og målrettet bruge dem i de vigtigste områder af vores liv – kan vi bringe mere glæde ind i vores arbejde.

Resultatet af styrketesten er en rangordnet oversigt over 24 styrker eller personlige karakteristika, vi alle har. De 5 øverste styrker er dem, du bruger helt naturligt. Det er dem, man kalder signaturstyrker. De andre styrker har du også, men du bruger dem ikke så ofte eller med samme selvfølge. Det behøver ikke at betyde, at det er styrker, du er dårlig til at anvende, men at det måske kræver lidt mere af dig at trække på dem.

Du får det bedste udbytte af styrketesten i forbindelse med en samtale, som kan fås hos Siigurd.

Testen er udarbejdet af det amerikanske firma Via Survey og tages på deres hjemmeside. Det er gratis at gennemføre testen, der kan tages på dansk.

Tag styrketesten.

k – Ø – 2019-02-18 – Ledelsesudviklingsprogram

“Gode emner – Gode værktøjer”

Peter M. Senge

Den femte disciplin

Den lærende organisation teori og praksis

Den femte disciplin beskrives som “systemtænkningen” der skal integrere de fire øvrige discipliner inden for den lærende organisation: personlig beherskelse, mentale modeller, fælles visioner og teamlæring.

Emne: den lærende organisation, organisationsudvikling, virksomhedsudvikling, organisationer, virksomheder, læring, udvikling

Nice Hair

“Fra Nicehair siger vi tak for et super godt, spændende og ikke mindst lærerigt oplæg, der både styrker os som et samlet hold, men også individuelt, så vi hver især kan blive bedre og yde det bedste, vi kan. Det var et oplæg, der gav stof til eftertanke, og så blev der lavet noget fysisk, såsom at give hinanden et styrke-kort, hvilket virkelig gjorde noget godt for alle parter. 
Du var super god til at fortælle og komme med eksempler, der gjorde det endnu mere tydeligt, hvad vi gjorde herude i forvejen, og hvad vi manglende for at kunne blive endnu bedre. Noget af det, der også blev bidt mærke i, var den gejst, du har i forhold til at sprede dit budskab, og man kunne se, at du går op i det med liv og sjæl. Det gjorde også, at vi fik fornemmelsen af, at du selv lever efter mange af de ting, du sagde, hvilket er præcis det, der skal til, for at vi også tror på det og lever efter det, da handling taler højere end ord. Så tusind tak for et fantastisk oplæg.”

Line Christiansen & Elisabeth Mikkelsen, Nice Hair 

Ove Kock

“Medarbejderne udviste på forhånd stor interesse for det spændende foredrag med Siigurd. Efterfølgende har jeg kunnet mærke på medarbejderne, at vi holder hinanden lidt op på at huske de faktorer, som skaber arbejdstrivsel. Ligesom under foredraget er der efterfølgende kommet flere gode sandheder på bordet, som har bidraget positivt til relationerne og arbejdsmoralen. Det har styrket sammenholdet og arbejdsglæden her hos Ove Kock, og det er vi selvsagt glade for. Det skal ikke være en hemmelighed, at det er første gang, vi afholder sådan et arrangement. Da alle ønsker at komme hjem efter en travl hverdag, valgte vi at holde foredraget i arbejdstiden. Så var vi sikker på, at alle havde tid til at være med.”

Godt indspark og kan klart anbefales til andre! 

Frank Hansen, Ove Kock, Direktion/Salg

Kristian Thesbjerg, Spec. tandlæge

“Mange tak for et yderst konstruktivt foredrag. Der blev skabt en god stemning blandt en gruppe personer, hvor ikke alle kendte hinanden i forvejen. Jeg tror, jeg taler for alle, når jeg siger, at vi gik hjem med flere simple værktøjer, som kan gøre hverdagen gladere og mere værdifuld for os selv. Værktøjer, som ikke kræver en indsats fra dem omkring os, men egentlig kun fra en selv som person. Forhåbentligt vil en gladere hverdag smitte af på vores kollegaer.”

Kristian Thesbjerg, Spec. tandlæge, Sydvestjysk Sygehus, og formand for Esbjerg Tandlægeselskab

A – Henrik Lykke, Private Banking Direktør. Vestjysk Bank

“I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!”

Henrik Lykke, Private Banking Direktør. Vestjysk Bank

Even Ramsland, RECOVERY BULLS

“Når tunge mønstre skal brydes, er nytænkning ofte løsningen. Hos RECOVERY BULLS Academy regi, var der arrangeret foredrag med Siigurd. Fokus var, hvordan positiv psykologi kan være med til at skabe mere mentalt overskud, bedre trivsel og mere livskvalitet. Det var en rigtigt god og lærerig aften, med en dygtig, engageret foredragsholder der formåede at få alle med – hele tiden, og desuden fik givet budskaber der er til at tage med sig hjem. Lars Sigurd Mortensen leverede, et budskab og indblik i den positive psykologis verden som alle kan bruge. Nogen af deltagerne blev også udfordret, netop den del førte til en række aftaler om positiv forandring hos den enkelte. Vi siger tak for bidraget og tak for dig.”

Even Ramsland, RECOVERY BULLS

SKY-LIGHT

“At SKY-LIGHT we take the well-being of our employees very serious. That’s why yesterday, we had the pleasure of getting a super inspiring pep-talk from Lars and his bureau Siigurd – giving us his take on how we create a more positive attitude in our everyday life – not just for ourselves, but for those around us as well”

Sky-Light

RECOVERY BULLS

Det var en rigtigt god og lærerig aften, med en dygtig, engageret foredragsholder der formåede at få alle med – hele tiden, og desuden fik givet budskaber der er til at tage med sig hjem. Lars Sigurd Mortensen leverede, et budskab og indblik i den positive psykologis verden som alle kan bruge. Nogen af deltagerne blev også udfordret, netop den del førte til en række aftaler om positiv forandring hos den enkelte.

Vi siger tak for bidraget og tak for dig.

Even Ramsland, RECOVERY BULLS

Blue-Tech, Carsten Christensen, direktør

“Lars lavede et super fint indlæg omkring positivitet på vores personalemøde. Det fik alle til at tænke lidt mere over deres måde at interagere med hinanden på i dagligdagen. Lars satte specielt fokus på positiv psykologi, og dets betydning for den måde vi er sammen på. Lars kan klart anbefales til sådanne events”

Carsten Christensen, direktør, Blue-Tech A/S

Line Tudsborg Petersen,

“Siigurd’s Going From Good To Great – et superinspirerende oplæg med overordnet fokus på personlig udvikling, som motivere den enkelte modtager l at reflektere over, hvordan man i privat og arbejdsmæssig kontekst kan blive den allerbedste udgave af sig selv. Med god balance mellem teori og konkrete eksempler – kombineret med en passende mængde humor, kan Siigurd i den grad anbefales som katalysator for fremadrettet arbejde med personlig udvikling og øget præstationsevne.”

Line Tudsborg Petersen, Cand.Ling.Merc. – JCI

Klaus Nielsen, direktør, XPConsulent.

“XPConsult har brugt Lars til at lave et inspirationsforedrag til et firmaarrangement, hvor der var fokus på, at alle medarbejdere skulle arbejde mod fælles mål og være sælgende for virksomheden. Lars udviste stor engagement, og var til stor inspiration for alle medarbejdere. Alle følte efter arrangementet, at de have få noget med hjem, som de hver især kunne arbejde videre med. Alt i alt et berigende foredrag fra Siigurd” 

Klaus Nielsen, direktør, XPConsulent.

SKY-LIGHT

“At SKY-LIGHT we take the well-being of our employees very serious. That’s why yesterday, we had the pleasure of getting a super inspiring pep-talk from Lars and his bureau Siigurd – giving us his take on how we create a more positive attitude in our everyday life – not just for ourselves, but for those around us as well”

Sky-Light

RECOVERY BULLS

Det var en rigtigt god og lærerig aften, med en dygtig, engageret foredragsholder der formåede at få alle med – hele tiden, og desuden fik givet budskaber der er til at tage med sig hjem. Lars Sigurd Mortensen leverede, et budskab og indblik i den positive psykologis verden som alle kan bruge. Nogen af deltagerne blev også udfordret, netop den del førte til en række aftaler om positiv forandring hos den enkelte.

Vi siger tak for bidraget og tak for dig.

Even Ramsland, RECOVERY BULLS

Ove Kock

“Medarbejderne udviste på forhånd stor interesse for det spændende foredrag med Siigurd. Efterfølgende har jeg kunnet mærke på medarbejderne, at vi holder hinanden lidt op på at huske de faktorer, som skaber arbejdstrivsel. Ligesom under foredraget er der efterfølgende kommet flere gode sandheder på bordet, som har bidraget positivt til relationerne og arbejdsmoralen. Det har styrket sammenholdet og arbejdsglæden her hos Ove Kock, og det er vi selvsagt glade for. Det skal ikke være en hemmelighed, at det er første gang, vi afholder sådan et arrangement. Da alle ønsker at komme hjem efter en travl hverdag, valgte vi at holde foredraget i arbejdstiden. Så var vi sikker på, at alle havde tid til at være med.”

Godt indspark og kan klart anbefales til andre! 

Frank Hansen, Ove Kock, Direktion/Salg

Nice Hair

“Fra Nicehair siger vi tak for et super godt, spændende og ikke mindst lærerigt oplæg, der både styrker os som et samlet hold, men også individuelt, så vi hver især kan blive bedre og yde det bedste, vi kan. Det var et oplæg, der gav stof til eftertanke, og så blev der lavet noget fysisk, såsom at give hinanden et styrke-kort, hvilket virkelig gjorde noget godt for alle parter. 
Du var super god til at fortælle og komme med eksempler, der gjorde det endnu mere tydeligt, hvad vi gjorde herude i forvejen, og hvad vi manglende for at kunne blive endnu bedre. Noget af det, der også blev bidt mærke i, var den gejst, du har i forhold til at sprede dit budskab, og man kunne se, at du går op i det med liv og sjæl. Det gjorde også, at vi fik fornemmelsen af, at du selv lever efter mange af de ting, du sagde, hvilket er præcis det, der skal til, for at vi også tror på det og lever efter det, da handling taler højere end ord. Så tusind tak for et fantastisk oplæg.”

Line Christiansen & Elisabeth Mikkelsen, Nice Hair 

Line Tudsborg Petersen,

“Siigurd’s Going From Good To Great – et superinspirerende oplæg med overordnet fokus på personlig udvikling, som motivere den enkelte modtager l at reflektere over, hvordan man i privat og arbejdsmæssig kontekst kan blive den allerbedste udgave af sig selv. Med god balance mellem teori og konkrete eksempler – kombineret med en passende mængde humor, kan Siigurd i den grad anbefales som katalysator for fremadrettet arbejde med personlig udvikling og øget præstationsevne.”

Line Tudsborg Petersen, Cand.Ling.Merc. – JCI

Kristian Thesbjerg, Spec. tandlæge

“Mange tak for et yderst konstruktivt foredrag. Der blev skabt en god stemning blandt en gruppe personer, hvor ikke alle kendte hinanden i forvejen. Jeg tror, jeg taler for alle, når jeg siger, at vi gik hjem med flere simple værktøjer, som kan gøre hverdagen gladere og mere værdifuld for os selv. Værktøjer, som ikke kræver en indsats fra dem omkring os, men egentlig kun fra en selv som person. Forhåbentligt vil en gladere hverdag smitte af på vores kollegaer.”

Kristian Thesbjerg, Spec. tandlæge, Sydvestjysk Sygehus, og formand for Esbjerg Tandlægeselskab

Klaus Nielsen, direktør, XPConsulent.

“XPConsult har brugt Lars til at lave et inspirationsforedrag til et firmaarrangement, hvor der var fokus på, at alle medarbejdere skulle arbejde mod fælles mål og være sælgende for virksomheden. Lars udviste stor engagement, og var til stor inspiration for alle medarbejdere. Alle følte efter arrangementet, at de have få noget med hjem, som de hver især kunne arbejde videre med. Alt i alt et berigende foredrag fra Siigurd” 

Klaus Nielsen, direktør, XPConsulent.

Even Ramsland, RECOVERY BULLS

“Når tunge mønstre skal brydes, er nytænkning ofte løsningen. Hos RECOVERY BULLS Academy regi, var der arrangeret foredrag med Siigurd. Fokus var, hvordan positiv psykologi kan være med til at skabe mere mentalt overskud, bedre trivsel og mere livskvalitet. Det var en rigtigt god og lærerig aften, med en dygtig, engageret foredragsholder der formåede at få alle med – hele tiden, og desuden fik givet budskaber der er til at tage med sig hjem. Lars Sigurd Mortensen leverede, et budskab og indblik i den positive psykologis verden som alle kan bruge. Nogen af deltagerne blev også udfordret, netop den del førte til en række aftaler om positiv forandring hos den enkelte. Vi siger tak for bidraget og tak for dig.”

Even Ramsland, RECOVERY BULLS

Blue-Tech, Carsten Christensen, direktør

“Lars lavede et super fint indlæg omkring positivitet på vores personalemøde. Det fik alle til at tænke lidt mere over deres måde at interagere med hinanden på i dagligdagen. Lars satte specielt fokus på positiv psykologi, og dets betydning for den måde vi er sammen på. Lars kan klart anbefales til sådanne events”

Carsten Christensen, direktør, Blue-Tech A/S

A – Henrik Lykke, Private Banking Direktør. Vestjysk Bank

“I Vestjysk Bank har vi i Herning afdelingen samt Private Banking og Kundeservice haft besøg af Siigurd. Vi oplevede et værdiskabende foredrag, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks efter oplægget kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. Vestjysk Bank Herning arbejder kontinuerligt på at blive Danmarks bedste bank, og den målsætning blev forstærket af Siigurds oplæg. Tusind tak!”

Henrik Lykke, Private Banking Direktør. Vestjysk Bank