Sundheds program

Nøgler til stærke, sunde og energifyldte medarbejdere

Intet føles så godt som en sund og vital krop. Sundhed er mere end at være i form i den ”fysiske” forstand. Sundhed er, når alle kroppens systemer virker optimalt.

Hvor tit har man ikke tænkt på at begynde på en slankekur eller holde op med at ryge uden at gøre noget ved det? Eller hvor ofte er man vendt tilbage til de dårlige vaner, når man er løbet ind i forhindringer på vejen? I 2030 forventes halvdelen af alle mennesker at være overvægtige. I 2010 døde tre millioner af overvægt, mens omkring en million døde af følger af sult og underernæring. Ja, overspisning er i de fleste lande i dag et langt værre problem end hungersnød! Hvordan kan det så være, at vi fastholder vores nuværende adfærd med overspisning, mindre motion og usunde vaner? 

Som virksomhed

kan I med fordel arbejde stratetisk med sundhed og et fokus på sundhed og vitalitet. For det føste vil det med stor sandsynligvis forbedre meget mere end selve arbejdsmiljøet. Der vil formodentligt være gevinster for den enkelte, for virksomheden og for samfundet. For den enkelte medarbejder giver det større arbejdsglæde, et sundere liv, bedre helbred, større engagement, bedre arbejdsmiljø, øget velvære etc. Alt sammen noget, som giver medarbejderen mere energi og overskud. For virksomheden giver det større medarbejderengagement, øget produktivitet, en mere attraktiv arbejdsplads, som fastholder og tiltrækker, lavere sygefravær, bedre image etc. Alt andet lige vil det også give virksomheden en bedre bundlinje. For samfundet er resultatet færre udgifter til sundhedsvæsenet og mindre udgifter til social ydelse gennem bedre fastholdelse på arbejdsmarkedet, hvilket kommer alle i samfundet til gode. Undersøgelser viser, at det koster i gennemsnit 14-16 ugers løn at ansætte en faglært, og op til 25 ugers løn jo mere kompleks arbejdet er.

Vi er engagerede i at levere et livsstilsforløb uden sammenligning, der kan flytte tanker og indstillinger, mens vi sørger for, at der kommer sved på panderne og vi viser vejen til en kost, der vil genvinde kroppens medfødte energi og balance. Sundhed, energi og vitalitet kan opnås og værdsættes med den rigtige kombination af mindset, fysisk bevægelse og kost.

Et samarbejde med Siigurd vil gøre jeres virksomhed til en prioritet. Kontakt os, så hjælper vi med at sammensætte det forløb, der passer jer bedst.

Tiltag til øget aktivitet

Aktivitetsprogrammet indeholder bl.a.:

 • Analyse og afdækning af konkrete muligheder for fysisk aktivitet i medarbejdernes hverdag
 • Indledende møde om indhold og motivation
 • Kropsanalyse: Vægt, Fedtprocent, Muskelmasse, Muskelkvalitet, Knoglemasse, BMR, Metabolisk alder, BMI, Anbefaling til dagligt kalorieindtag
 • Uddannelse af tovholdere i virksomheden
 • Kick-off for medarbejderne – med introduktion til praktiske øvelser
 • Midtvejsevent
 • Midtvejs- og afslutningsmåling, -rapportering samt evaluering

Uddybende info:

 • Lokal tilknytning til Esbjerg og omegn
 • Varighed: Efter aftale
 • Pris: Afhænger af antal medarbejdere
 • Lokation: På virksomheden
 • Antal deltagere: Efter aftale