Opdag, udvikle og antænd dit potentiale

Udvalgte organisationer som Siigurd har arbejdet med

Vidste du, at du allerede besidder

unik potentiale inden i dig?

”Dit potentiale en præ-eksisterende kapacitet inden i dig. En bestemt måde at handle, tænke og føle på, der gør dig autentisk, energigivende og muliggør din optimale funktion, til udvikling og at kunne præstere til din ønskede succes.”

Har du virkelig brug for det for at kunne maksimere dit potentiale og øge din livskvalitet? Spørgsmålet er, hvad er de effektive strategier og metoder, der vil løfte dig til ny standart og så du kan mestre dine følelser, din krop, dine relationer, din økonomi og dit liv? Hvordan kan det være, at vi fastholder vores nuværende adfærd, hvis vores potentiale faktisk kan løftes?

Hvor tit har man ikke tænkt på at begynde på en slankekur eller holde op med at ryge uden at gøre noget ved det? Eller hvor ofte er man vendt tilbage til de dårlige vaner, når man er løbet ind i forhindringer på vejen? Tit tænker vi på at gøre noget andet i livet. Men frygten for at fejle fylder mere end lysten til at lykkes.

BYG USTOPLIGT MOMENTUM OG PERMANENTE RESULTATER. 

Indtil vi forstår, hvad der styrer den måde, vi tænker og føler, og lærer at tage kontrol over hvad der styrer os. Er vi alle bestemt til at leve vores liv som reaktion på de ydre omgivelser. Alt, hvad vi ønsker at ændre i den ydre verden, starter med en forandring i vores indre verden. Hvilket vi alle kan på en praktisk og simpel måde – hvis vi kender teknikkerne.

For intet føles så godt som følelsen af en sund og vital krop, stærke relationer, økonomisk sikkerhed og fuldt med energi, så du er ovenpå uanset hvad der sker omkring dig.

Men har du nogensinde sagt til dig selv, “Det er tid for mig at lave en forandring i mit liv” og derefter ikke fulgt op?  Ærligt, jeg har! Derfor igennem konstant nysgerrighed på hvad ændrer vores adfærd og hvorfor nogle har mere succes end andre. Selvom vores betingelser stort set er det samme. Har jeg lært at det er et spørgsmål om fokus og disciplin. Med den rette indsats og vedholdenhed, så er jeg sikker på at du, som så mange andre før dig, kan få succes med lige præcis det område som du ønsker – det samme kan du!. Hvor du har dit fokus, er hvor du ligger din energi.

Hvem er det for?

Opdag, udvikle og antænd dit potentiale er til dig, der har eller leder efter en eller har passioneret drøm, som får dig til at lyse op og får lyst til at hoppe ud af sengen og komme i gang, hver dag. Men noget holder dig tilbage. Til dig der ønsker, at netop det, du drømme om og længes efter, får din opmærksomhed, energi og plads i dit liv. Ikke en skønne dag, men i dag!

Vi er mennesker fra alle samfundslag, fra dem, der lige er begyndt på rejsen til succes, til dem, der allerede har nået langt – uanset hvad så antænder vi dig til at tage dit liv til næste niveau. Vær sammen med andre, som dig, der ønsker at gøre noget ved virkeligheden og vær i et miljø hvor fælles interesse er, at vi vil løfte vores standart.

Så lader du være med at gøre ting, du vitterligt gerne vil, fordi du frygter, hvad andre tænker? Eller tænker du, er der en mening med det hele? Eller hvordan får jeg skabt handling og resultater – Så er dette netop et forløb for dig.

Hos Siigurd

Er vi engagerede i at levere et resultatevent uden sammenligning, der kan flytte tanker og indstillinger, mens vi sørger for, at du omsætter viden til konkrete handligner. Der kommer masser af refleksioner, dialoger og bevidsthedsgørelse, der vil forstærke dit mindset. Sæt dig op til at vinde og have fokus på at energi er noget der kan få noget til at flytte sig og udføre et arbejde.

i 3 dage vil Siigurd gøre dig til en prioritet. Kontakt os, så hjælper vi med at løfte dit potentiale til nyt niveau.

I dette forløb vil du lære hvordan du:

Opdag og fokusere dig selv på, hvad det er, du ønsker mest på alle områder af dit liv. Hvad du virkelig gerne vil

Udvikl og anvend syv trin til at skabe ægte og varige forandringer

Antænd kraften til at gøre enhver drøm til virkelighed

Beskytter dit mindset fra det negative

Succes er beslutsomhed og momentum

Dette forløb inkluderer:

2+1 dags workshop

Hel dags forplejning

Etablering af fællesskab mellem deltagerne, som giver støtte og opmuntring, før, under og efter.

En udvidet personlig VIA-profilanalyse (en værdi på kr. 1.997) – til de 5 første.

Et rabatcertifikat på kr. 250, der kan anvendes til et enhver flerdages live-event, kommende online coaching-programmer. (under udvikling)

Uddybende info:

  • Normal pris kr. 7.497
  • Esbjerg, midt oktober 2022
  • Nordsjælland, midt januar 2023
  • Fyn, april 2023
  • Antal deltagere: 12-25

Er du hurtig, så har vi et uimodståeligt tilbud til dig

Indtil ultimo juni 2022

Få 4 for 2   er 50% besparelse til KUN kr. 3.749 pr. person

Indtil midt august 2022

Få 3 for 2 er 33% besparelse til kr. 4.998 pr. person

Styrk dig selv - bliv dit eget stærkeste aktiv!
kom i gang

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

 

”Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!”

Jens Ulrich Laursen, Technical Project Engineering Manager, Siemens

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv"

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

Book eller bliv afklaret med et uforpligtende samtale på en god coach der skaber resultater og med en afsmittende energi.

Kontakt

Hvad ønsker du hjælp til?

Jeg ønsker

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber et følelsesmæssigt forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne igang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Vores forløb afvikles på dansk eller engelsk. Du bedes altid informere os forud for en aftale.