Lederskab, ver.2

Gode leder skaber resultater igennem andre. 

Følgere ønsker at blive taget hånd om. Ledere ønsker at tage sig af andre. Vær den leder, du ønsker du havde.

Som leder skaber du selv de medarbejder du ønsker. Din påvirkning har indflydelse på om de vil være dine følgere igennem gode og dårlige tider. Om de vil være klar til at gå igennem svære tider afhænger af tilliden til dig og dit lederskab.

Opbyg de mennesker omkring dig på styrker, så svagheder bliver overflødig. Der, hvor den højeste performance og resultatskabelse forekommer kombineret med den højeste grad af trivsel, medarbejdertilfredshed og engagement, er der, hvor lederne interesserer sig for og støtter medarbejderne i at bringe deres styrker i spil.

Der findes framragende ledere. Der findes middelmådige ledere. Og der findes ledere, som omgående burde fjernes, før de driver deres medarbejdere til vandvid og formøbler virksomheds formue. 

Spørgsmålet er hvilken leder er du og hvilken leder ønsker du at være? Tilfredshed er lig stilstand. Er dit personlige drive og engagment væk. Mærker dine omgivelser det. Skab udfordringer til dig selv, der skaber momentum, hvor du bevar kernen og stimulere fremskridt. Vær opstemmende og skab en gnist, der gør en forskel. 

Et Lederskab forløb henvender sig til teamledere, afdelingschefer, topledere og alle ledere med personaleansvar, der ønsker at skabe stærkere organisationer ved at sætte fokus mod det, der giver medarbejderne styrke og succes i dagligdagen.

Hvad gør siigurd anderledes? 

Vi har lokal tilknytning til Esbjerg og omegn, med personlige møder. Men arbejder også virtuelt med kunder er ofte er bortrejst eller bosiddende i udlandet eller øvrige af danmark. 

Hvad kan vi hjælpe med?

  • Løft ledelsesteamet i fælleskab med et energifyldte oplæg med givende faglig viden
  • Løft det inviduelle lederskab med indsigtsfulde og personlige samtaler
  • Skab varig forandring med et længere Siigurd samarbejde. Nyt er krævende og bør gentages.