IDA TR-KONFERENCEN 2022

Vi håber, at I syntes dagen var interessant, men vigtigere, ønsker vi, at I aktivt vil bruge teknikkerne!

Hent din powerpoint

Find PowerPoint fra jeres oplæg.

Links til eksterne sider

Direkte links til eksterne sider med test.

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Din anbefaling

Hvor mange stjerner vil du give Siigurd? Brug 2 minutter af din tid på at skrive om din oplevelse med os.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, som du efterfølgende har tænkt over, så hold dig ikke tilbage, men send en besked.

selvledelse

Engageret – sammen og hver for sig


PowerPoint link

PowerPoint

Hent din PowerPoint, her

Tag din test

Testene er gratis, men kræver log ind for at få adgang.

Vi tilbyder en “Personlig Siigurd+ VIA-karakter styrkeprofilsanalyse”. Spørg for nærmere info

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev

Podcast

Lyt til de seneste podcast nu. Siigurd stærke ord og indsigtsfulde lektioner har hjulpet masser af mennesker til at skabe deres forretning, personlige liv og lederskab. Vi giver gratis til dig masser af guldkorn af andres og egne erfaringer.

Blog

Lær, de kraftfulde strategier og værktøjer, der løfter en til nyt niveau. Siigurd har årtier på at være nysgerrig hvad der gør at man opnå et positivt arbejdsliv og privatliv og så give det videre til andre. Start i dag med indlæg, vi uden beregning har gjort tilgængelige for at hjælpe dig.

YouTube

Se inspirerende videoer igen og igen, når det passer dig uden det koster dig noget. At forstå, at du har alt indeni dig, som du behøver for at lykkes på din professionelle og personlige rejse. Tag det første skridt.

 

Linked IN

Styr dit lederskab og din forretning med indsigt til dit professionelle liv.

Facebook

Forbind dig med Siigurd, så ved du hvad der sker, nu  og i fremtiden.

Instagram

Ja. Du kan ændre dig. Punktum. Dagligt deles dokumenterede værktøjer, der giver dig mulighed for at skabe et bedre liv. 

Recommendations

Hvor mange stjerner giver du?

Vi vil være en dedikeret inspirationskilde til hundredtusindvis af mennesker! Derfor håber vi, at du vil bruge 2 minutter af din tid på at skrive om din oplevelse med os. – Hvad får du ud af det? – Vil du anbefale andre til at kontakte Siigurd? Vi bruger Trustpilot.dk til at samle vores kundeanmeldelser.

Spørg Siigurd, eller del din personlige oplevelse.

Ros – Ris – Ros modtages også meget gerne. 

12 + 1 =

Om Siigurd

Allerede nu, igennem årtier, har vores nysgerrighed været konstant på hvad former mennesket. Hvad gør at vi lykkes? Hvorfor mestrer vi det og hvordan ændrer vi vores adfærd? Hvordan opnår man sundhed og vitalitet, succes, bedre økonomi, og hvordan opnår man at kunne mestre ens egne følelser, mens man stadig er lykkelige vejen derhen? Igennem nysgerrighed og værende videbegærlig, kikker vi efter mønstre der skaber resultater - samler dem, forenkler dem og opstiller teknikker, så alle ubesværet kan efterligne og –gøre dem til gave for en selv. Men indsigt i fundamentale effektive strategier og teknikker - er ikke blot værdifuldt - det er tidsbesparende. Vores tid er langt mere værdifuld end kapital. For rigtig investeret tid kan være en formue værd og spildtid en katastrofe! Vi ønsker, at dem der investere tid i os får deres investerede tid retur – mangfoldigt.

Hvad tilbyder vi

… mellem linjerne, meget mere

Udvalgte udtalelser

"Lars Sigurd har for DAHLs afdeling for Fast Ejendom ultimo oktober måned holdt et 2 timer indlæg om "Trivsel & Selvledelse". Det blev til 2 fornøjelige timer med megen engagement og klare tanker, hvor alle deltagere kunne drage hjem med nogle konkrete pointer, som vi fremadrettet kan bruge i vores hverdag. Lars var ikke bleg for at stå på mål for mange spørgsmål - vi lever jo som advokater i en "fejl-finder kultur", men det klarede han på bedste vis uden at ryste på hånden. Så min allerbedste anbefaling til andre om at I trygt kan kontakte Lars og få skræddersyet et forløb med Lars."

Poul Jensen

Advokat (L)/Partner, DAHL Advokatpartnerselskab

"Vi oplevede et værdiskabende samarbejde, der tog udgangspunkt i, at trivsel er noget, vi skaber og giver til hinanden. Der blev stillet skarpt på, hvad hver enkelt medarbejder, gennem eget ejerskab, betyder for samhørigheden. Straks kunne vi mærke den nye bevidsthed på tværs af afdelingerne, og vi mærker stadig eftervirkningerne. "
Henrik Lykke

Private Banking Direktør, Vestjysk Bank

"Livet er en prosess fylt av opp- og nedturer hvor ofte man havner litt på autopilot uten tid eller ønske om refleksjon og ettertanke.

For meg har Lars vært en uvurderlig samtalepartner som har turt å stille de spørsmål jeg selv ikke har, fått meg til å stoppe opp, og gitt meg de verktøy som har vært nødvendig for å starte prosessen med å gjøre meg selv til ett bedre menneske både privat og profesjonelt i samspill med mine omgivelser. "

Christian Bratlie

Department Manager, N&K Spedition, Norge

Book

Book Siigurd

Der er en grund til, at Lars Sigurd er en mere og mere booket foredragsholder: han taler nemlig både til hjernen og hjertet, og skaber en forbløffende følelsesladet oplevelse for tilhørerne. Bruger gerne sig selv og sin erfaring fra sit liv som leder, menneske og stifter af egen forretning. Du bliver præsenteret for masser af guldklumper og stof til eftertanke, som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Målet er enkelt: At sende jer tilbage med brugbare værktøjer og selvtillid, så I kan være ledere, medarbejdere og forandringsskabere som virksomheder stræber efter. Samtidig ved han, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne.

Bliv afklaret indenfor 24 timer