Fourfeldt skolen 8-9 klasse

Vi håber, at I syntes dagen var interessant, men vigtigere, ønsker vi, at I aktivt vil bruge teknikkerne!

Hent din powerpoint

Find PowerPoint fra jeres oplæg.

Links til eksterne sider

Direkte links til eksterne sider med test.

Vær med

Få løbende artikler, metoder og input, der styrker dit potentiale som person og din karrierevej.

Din anbefaling

Hvor mange stjerner vil du give Siigurd? Brug 2 minutter af din tid på at skrive om din oplevelse med os.

Spørg Siigurd

Brænder du inde med et spørgsmål eller andet, som du efterfølgende har tænkt over, så hold dig ikke tilbage, men send en besked.

Tusinde tak for jeres tid og opmærksomhed. Mit ønske for dagen er, at I blev inspireret og engageret til at være en bedre udgange af jer selv og aldrig sætter jer tilfreds med mindre end det I personligt kan blive til.

I dag var bare et par eksempler på effektive teknikker der medvirkende til øget trivsel, succes, engagement, effektivitet etc. der kan forandrer dit (arbejds-) liv på et øjeblik. Der er mange flere teknikker! Håber at nysgerrigheden vil bringe dig videre. –> Hvad du vil bruge det til, er op til dig!

Se følgende videoer på Youtube her:

  • At være positiv kan trænes og gør en robust – Overlevelse by Rhonda Cornumlink
  • Videnskaben om personlige styrker. ”En styrke er en præ-eksisterende kapacitet for en bestemt måde at handle, tænke og føle på, der er autentisk og energigivende for brugeren og muliggør optimal funktion, udvikling og præstation – link
PowerPoint link

PowerPoint

Hent din PowerPoint, her

Tag din test

Testene er gratis, men kræver log ind for at få adgang.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der styrker dit potentiale i din business, dit personlige liv og dit lederskab. Få løbende effektive metoder og strategier.
* indicates required
Please select all the ways you would like to hear from Siigurd:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
Nyhedsbrev
Recommendations

Hvor mange stjerner giver du?

Vi vil være en dedikeret inspirationskilde til hundredtusindvis af mennesker! Derfor håber vi, at du vil bruge 2 minutter af din tid på at skrive om din oplevelse med os. – Hvad får du ud af det? – Vil du anbefale andre til at kontakte Siigurd? Vi bruger Trustpilot.dk til at samle vores kundeanmeldelser.

Spørg Siigurd, eller del din personlige oplevelse.

Ros – Ris – Ros modtages også meget gerne. 

2 + 1 =