fbpx

Dit personlige gennembrud

Din mulighed til uendelig forbedring

Lad os tage dit liv til det næste niveau, nu!

Hvad betyder det hvis du ikke har levet? Er det ligemeget hvis dine drømme forbliver uforløst? Ved du hvor du står, hvis spillereglerne ændrer sig? I fremtiden er du ikke bange for at dø, men for ikke have gjort en forskel. Det er ligemeget, du har det jo godt.

Er tiden inde

Til at identificere og tilintetgøre de historier, der forhindrer dig i at leve et liv på dine vilkår?

Unikt indblik

Vil altid forandre den måde, vi oplever verden og træffer beslutninger på.

Kender du redskaberne

Der muliggør optimal funktion, som er udvikling og forbedrer ens præsentation?

Er frigørelse

Af din eksisterende kapacitet, din bestemte måde at være på og tænke på, vigtigt for dig? Giver det dig en autentisk følelse, som gør præcis dig unik og som skaber enorm energi.

De markante fordele

Vil du besidde de markante fordele som gode atleter, ledere og entreprenør har til fælles og som skaber det fundamentale til deres succes?

Hvad ville du gøre?

Hvis du vidste at det ikke kunne gå galt. Hvis du vidste at du ikke ville få en fiasko. Ville dette ændre dit adfærd? Hvad afholder dig så fra at gøre det?

Vi er der for dig

Livet er kort og nu er tiden inde til at fokusere på dig og dine behov. For alle kan bruge vores service, om det så er en virksomhedsleder eller atlet på højeste plan, en student, en hjemmegående, en hjemløs, iværksætter eller nationens overhoved. Vi besidder nemlig alle en fundamental egenskab, der definerer hver enkelt person, der skaber handling: Sult efter forandring – Sult efter mening – Sult til overlevelse – Sult efter det exceptionelle.

nu er det din tur

Få svarene på dine spørgsmål. Uden omkostninger eller forpligtelse til noget som helst. – Hvis ikke nu! Hvornår så?

Et forløb kan forandre alting!

Ingen forhindringer er umulige

Når modgang truer med at lamme os, må vi genvinde kontrollen ved at investere den psykiske energi i nye baner.

Uanset hvad

forklaringerne er på dine mentale blokeringer, så er opgaven at få din tilstand og dine historier vendt til det bedre.

Din frygt og smerte

skal behandles som signaler, der ikke lukker øjnene, men åbner dem bredere. Det er dine vejledere henimod dine aktuelle ønsker – og momentum til at nå dem.

 

Tag kontrol

til bedre at forstå, hvorfor du er, som du er –  og det bliver lettere at styre din energi i den retning, den burde styres. Vær ikke bange for at gå langsomt fremad, vær kun bange for at stå stille.

… og meget mere

Vores speciale

Vi ser det menneske som er, uanset hvor man befinder sig, og så tager vi udgangspunkt i det. At vi lykkes så godt, er ved at anvendmetoder til mestre sig selv og lærde fundamentale metoder til ens selvbeherskelse. Så kan man tage kontrol og udnytte de kræfter som former ens skæbne. Med udgangspunktet i dig tager vi flere års læring og tilpasser ind til essensen for netop dig.

Vores service

Er vejen frem at overvinde dine egne begrænsninger? Bryde gennem de barrierer, der ligger foran dig? Bedre forstå, hvorfor du er, som du er? Eller noget helt fjerde? Så er dette udviklingsforløb for dig. Et udviklingsforløb, uden sammenligning, hvor vi kommer tæt på dig og dine aktuelle ønsker – og hvordan du bedst realiserer dem.

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

 

”Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!”

Jens Ulrich Laursen, Technical Project Engineering Manager, Simens

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv"

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

Du har chancen for at opleve hvordan du selv kan løfte dig til næste niveau!