Personligt udviklings-forløb

– et forløb der vil hjælpe dig med at gøre drømme til virkelighed og vende alle ønskede områder af dit livet 

Okt. 2022. Den 28-29 + 11. nov. — Esbjerg  Map

Jan. 2023. Den 13-14 + 27 — Nord Sjælland Map

Feb. 2023. Den 24-25 + 10. mar. — Fyn Map

Mar. 2023. Den 17-18 + 31 — Midt Jylland Map

Principperne er enkle, men de resultater, du opnår, vil være ekstraordinære

Tag 100 % ansvar – du bestemmer din succes

Bring mere engagement til verden, frisæt dine ressourcer, øg fleksibiliteten og skab et større drive. Anvend dine styrker, så svagheder bliver overflødig. Håndter sværer tider og begrænsninger, som tvivl, frygt og en mistet tro, så du kan opnå det, du gerne vil.

Beslut dig for, hvad du vil – så få det til at ske

xxxx

 

Tro på det er muligt – for det er det

Frigør energi så du opnår større overskud. Få forsåelse for en overbevisende og udfordrende fremtid. En grund til at du skal bruge dine færdigheder. Opdag dine unikke personlige kompetencer. Aktivere personlige ressourcer, opdage nye sider og finde nye veje at gå.

Nedtællingen til næste gang er begyndt!

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Løft dit niveau

Har du virkelig brug for det for at kunne maksimere dit potentiale og øge din livskvalitet? Spørgsmålet er, hvad er de effektive strategier og metoder, der vil løfte dig til ny standart og så du kan mestre dine følelser, din krop, dine relationer, din økonomi og dit liv? Hvordan kan det være, at vi fastholder vores nuværende adfærd, hvis vores potentiale faktisk kan løftes?

Hvor tit har man ikke tænkt på at begynde på en slankekur eller holde op med at ryge uden at gøre noget ved det? Eller hvor ofte er man vendt tilbage til de dårlige vaner, når man er løbet ind i forhindringer på vejen? Tit tænker vi på at gøre noget andet i livet. Men frygten for at fejle fylder mere end lysten til at lykkes.

Hvem er det for?

Personlig udviklingsforløb er til dig, om du  så er en virksomhedsleder eller atlet på højeste plan, en student, en hjemmegående, en hjemløs, iværksætter eller nationens overhoved. Så er det dig, der har eller leder efter en eller har passioneret drøm, som får dig til at lyse op og får lyst til at hoppe ud af sengen og komme i gang, hver dag. Så sæt både din personlige og professionelle ambitioner højt, vi har tillid til, at du kan nå dem. Så det kan være i din business, dit personlige liv og/eller dit lederskab du vil løfte, men noget holder dig tilbage. Til dig der ønsker, at netop det, du drømme om og længes efter, får din opmærksomhed, energi og plads i dit liv. Ikke en skønne dag, men i dag!

Vi er mennesker fra alle samfundslag, fra dem, der lige er begyndt på rejsen til succes, til dem, der allerede har nået langt – uanset hvad så antænder vi dig til at tage dit liv til næste niveau. Vær sammen med andre, som dig, der ønsker at gøre noget ved virkeligheden og vær i et miljø hvor fælles interesse er, at vi vil løfte vores standart.

Så lader du være med at gøre ting, du vitterligt gerne vil, fordi du frygter, hvad andre tænker? Eller tænker du, er der en mening med det hele? Eller hvordan får jeg skabt handling og resultater – Så er dette netop et forløb for dig.

BYG USTOPLIGT MOMENTUM OG PERMANENTE RESULTATER. 

Effektive teknikker:

 • Hvad du virkelig gerne vil og du ønsker mest på alle områder af dit liv.
 • Hvordan du kommer fra hvor du er til hvor du skal være
 • Skab ægte og varige forandring i dit liv – Nu!
 • Afdække og ændre begrænsende overbevisninger
 • Set dig selv op til vinde

Tre hovedgrunde til du skal vælge forløbet:

 • Modtag effektive teknikker der løfter dig, til at kunne høste gevinsterne af din strategi- og visionplan gennem effektiv eksekvering
 • Opdag nye metoder til at at søge efter nye veje, ressourcer og udfoldelsesformer, der udvikler dig og få tanke- og handlingsmønstre skaber gigantik momentum
 • Lær hvordan du sætter livets spil op, så du ikke kun opnår dine mål, men også nyder processen

Du får:

 • Forløb af 2+1 dags resultatsworkshop
 • Der vil være frokost og pauseforplejning
 • Bliv del af et unikt fællesskab, som støtter dig, før, under og efter.
 • En udvidet personlig VIA-profilanalyse (en værdi på kr. 1.997) – til de 5 første.
 • Et rabatcertifikat på kr. 250, der kan anvendes til et enhver kommende flerdages live-event, kommende online coaching-programmer. (under udvikling)
 • Hjælp til at løfte dit potentiale til nyt niveau.

Uddybende info:

 • Fredag afholdes kl. 13:00-18:30
 • Lørdag afholdes kl. 9:00-16:30
 • Adressen ses under de enklte forløb
 • Pris er kr. 7.497
 • Antal deltagere: 15-25
Mød en der selv dagligt gør hvad han taler om
Leder du efter det rigtige tidspunkt? Det er nu!

Lars Sigurd, Siigurd

Lars Sigurd er entrepreneur, coach og foredragsholder med fokus på at hjælpe andre. Han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet foruden Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Aalborg Universitet. Selv haft direkte ledelse af en medarbejderstab. Lars har dermed stor indsigt i den indsats, det kræver at starte, drive og skabe vækst i ens virksomhed og hvad et lederskab vil kræve af dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Derfor ved han også, at restitution og livsbalance er vigtige elementer i bestræbelserne på at være den leder man selv ville ønske at have.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Man behøver ikke at ville det samme, men vejen derhen er ens – uanset om det er som medarbejder, leder, direktør eller ejer. De fundamentale metoder til at påvirke os selv og vores omgivelser er grundlæggende ens.

Udvalgte udtalelser

”Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.”

Michael L. Madsen, Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

 

”Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!”

Jens Ulrich Laursen, Technical Project Engineering Manager, Siemens

"Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv"

Simon Nielsen, Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi."

Helle Føns, Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

Kontakt

Hvad ønsker du hjælp til?

Jeg ønsker

Fokus på hvad der giver energi og skab momentum

Lars Sigurd er kompetent til at hjælpe personer med at opdage og omsætte de værktøjer, strategier og ressourcer, der giver ekstraordinære resultater og forbløffende niveauer af personlig opblomstring.

Lars taler både til hjerne og hjerte. Så han skaber et følelsesmæssigt forbindelse med dem han arbejder med, som giver en bedre chance for at de lytter ordentligt og åbent og skaber resultater.

Lars Sigurd sætter tankerne igang, motiverer og inspirerer og forærer masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem og bruge både i arbejdslivet og privat.

Lars Sigurd holder personlige samtaler på hvordan succes og positiv forandring opnås i ens forretning, personlige liv og lederskab - ligesom han også indgår som fortrolig samarbejdspartner i virksomheder, holder foredrag, indlæg og kick-offs. Han arbejder ud fra en række forskellige emner og gerne en kombination af flere.

Lars er ærlig, og ikke bange for at være uperfekt. Sørger for selv at leve sit liv efter egne principper, så han kender det han  fortæller om. Ambition er at aflevere livsforandrende budskaber. Kontakt trygt Lars i dag.

Vores forløb afvikles på dansk eller engelsk. Du bedes altid informere os forud for en aftale.
HAR DU STADIG SPØRGSMÅL? VI har SVARENE!

Ofte stillede spørgsmål

Der er altid plads i dit liv til at tænke større, skubbe grænser og forestille sig det umulige

Deltag 100% RISIKOFRIT

Risikofrit tilfredshedsgaranti

Vi er så sikre på, at du vil elske den oplevelse og transformation, du får ved at deltage i Siigurd´s Personlig udviklingsprogram, så vi vil sørge for, at du deltager 100 % uden risiko.

Ved at tage risikoen på os, kan du deltage først og derefter træffe en beslutning, om det var det værd. Det eneste vi beder om er, at du møder op fra dag 1, så du får mest muligt ud af arrangementet.

Skulle du af en eller anden grund ønske en refusion, beder vi dig blot give os besked inden start på dag 2, og anmode om din refusion, hvorefter refusion og overførsler ikke længere vil være accepteret.

Flere detaljer i Q&A-sektionen ovenfor. Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen til dit Personlig udviklingsprogram, og vi ved, at den information og det fællesskab, du får adgang til, har chancen for at ændre dit liv for altid.

Tilslut

Lade drømme blive til virkelighed!

Hvis du har lyst til at tilmelde dig eller er nysgerring på at høre mere om, hvordan dette forløb kan give mening for dig, er du meget velkommen til at række ud til Stifter og ejer Lars Sigurd på 40 24 75 99 eller LarsSigurd@siigurd.dk