Løft din forretning til nyt niveau

Et samarbejde for ekstraordinær præstation

Hvad kan vi gøre for dig?


Business

Hvad adskiller de succesfulde fra andre? Er din sult forsvundet? Hvad former din og dine medmenneskers adfærd? Er det nogensinde faldet dig ind, at den måde, du har lært at leve og lede på, måske er forældet? Sikkert ikke.


Læs Mere

Personlig

Hverdagen flyver afsted og der er ikke tid til at tænke nærmere over hvorfor vi gør som vi gør. Hvis vi ikke ser som om så er vores fremtid overladt i nogle andres interesse og hænder. Tænkt over hvad du bruger din tid på og hvorfor!


Læs Mere

Lederskab

Sandheden er, at man som leder ikke kun bliver betalt for, hvad de ved, men især for, hvad de gør med det, de ved, eller hvad de får andre til at gøre. Uden initiativ og lederskab vil ingen opnå succes, uanset hvad man må betragte som succes.


Læs Mere

Hvad tilbyder vi?

Samarbejde

Udvikl et sundt og effektivt samarbejde, med en tilgang der skaber resultater, innovation og trivsel. Vi kan finde medarbejderens, leder, direktør eller ejers personlige styrker og ressourcer som bringes bevidst og bedre i spil. Naviger i organisationens mangeartet kontekster, med en tilgang der er samarbejdende og understøttende. Måske som en hybrid arbejdsplads. Opnåelse af en større og forstærket forståelse giver bedre relationer, til at skabe mere succes og vækst både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Foredrag, indlæg, workshop og kick-offs

Vi er engagerede i at levere energiskoplæg, uden sammenligning, der kan flytte tanker og indstillinger, såvel som skaber en følelse af fællesskab mellem to eller flere personer eller parter. Igennem indsigt, spørgsmål og kommunikation kan adfærd, kultur og mindset ændres og udvikles.

Personlige samtaler

Vi hjælper med at vi viser vejen til hvordan pragtpræstationer opstår og hvordan man mestre sin forretning, personlige liv og lederskab. På kort tid kan du lære en eller to forskelle, der øjeblikkeligt kan ændre det du som mennesker er i stand til.

Michael L. Madsen

Ejer af og Direktør for Michael L. Madsen A/S

Nogle gange møder man mennesker som gør et så stort indtryk, at man nok aldrig glemmer dem, og for mig er Lars et af de mennesker. Lars ser det bedste i mennesker og Lars vil oprigtigt mennesker det bedste. Han møder mennesker i et fortroligt rum, hvor hans eneste ambition er at hjælpe det pågældende menneske til at blive den bedste udgave af sig selv. Det var det jeg mærkede på egen krop, da jeg på et tidspunkt i livet kæmpede med at finde motivationen i et af livets lykkemæssige tørkeperioder. Et lykkeligt liv, er et liv der er fuld af meningsfuldhed, og Lars kan utvivlsomt hjælpe dig med at finde denne meningsfuldhed.

Jens Ulrich Laursen

Technical Project Engineering Manager, Simens

Hvad du har formået at give mig på få måneder er formidabelt! Er blevet afklaret på mange punkter, bevidst om mine styrker og ved nu hvordan jeg kan bruge dem fremadrettet. Alsammen takket være din store viden, positive tilgang og nærværende coaching. Du er sand Træner i Succes!

Simon Nielsen

Esbjerg

Da jeg traf Lars ved første møde, havde jeg selv opgivet meningen med det hele, men han fik mig hevet op igen, og nu er jeg fuld af positivitet, klar til at erobre verden og alt i den. Tusind tak Lars, fra bunden af mit hjerte, jeg glemmer aldrig vores tid sammen. Du har virkelig reddet mit liv

Helle Føns

Arbejdsglæde Konsulent, Indehaver

Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt udviklingsforløb. Det er guld værd, at have en som dig på sidelinjen, der forstår at få et lille frø/ide til at vokse samt fastholde troen på, at det kan lykkes. Det har været en stor hjælp at gennemgå mine personlige styrker med dig og derved få øje på styrker, som jeg faktisk ikke have tillagt særlig stor værdi.

Udvalgte udtalelser og organisationer

Om os

Lars Sigurd og Siigurd

Lars Sigurd er entreprenør, coach og foredragsholder med fokus på hjælpe andre. Han har en master i Positiv Psykologi fra Århus Universitet, Diplom i Ledelse fra UC SYD, men oprindeligt er han uddannet ingeniør fra Ålborg Universitet. Lars besidder altså indsigt, hvilken indsats det kræver dig og af ham selv. Alligevel har han selv dage, hvor han rammes af hverdagen og ikke orker mere. Det er helt naturligt. Så derfor ved han også, at restitution og livs balance er områder, som er vigtige elementer, som fastholdelse af et præstationsmål.

Perfektion er en illusion, med et unødigt pres til følge. Den illusion tror vi ikke på – heller ikke, når det glæder selvudvikling. Men vi tror på, at vi ved hjælp af disciplin, inspiration og stærke mål, kan nå hele vejen. Frygten for at fejle, må nemlig aldrig overskygge lysten til at lykkes. Vi mennesker kan nemlig meget mere, end vi tror, det handler blot om at fokusere på det rigtige. Det er en af vores mange genveje til målet, som vi gerne deler med dig.

Siigurd er dedikeret til at hjælpe med at opdage og tage handling, med værktøjer, strategier og ressourcer, der skaber ekstraordinære resultater og et utroligt niveau af personlig opblomstring. Du behøver ikke at ville det samme, men vejen til at krydse mållinjen er ens – uanset, om det gælder et ønske om at meste dine følelser, din krop, dine relationer, din økonomi og dit liv. Så er de fundamentale metoder til opnåelse grundlæggende ens.

Vores identitet

Vores logo, bomærke og farver beskriver vores måde at være på.

Vækst og forbedring

Et smil og positiv holdning

Støttende og står ”side om side”,

Moderne og drastisk tilgang

Er up to date ”med årtiers viden”

Professionel og pålidelig

Alle er et bevist valg – og det samme er at vågne op og tage kontrol over ens liv. Det lyder let, men kan være svært – men jeg lover dig et godt udviklingsforløb med mig.